• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarın büyük oğlumun doğumgününü.akşama kadar hazırlıklar misafirlerle geçecek günüm.elimden geldiğince dikkat edeceğim.sabah yulafı lapası öğlen de ızgara et tavuk falan yerim salata ayranla.bir de oğlumun d.günü pastasından bir dilim planlıyorum

Yarın büyük oğlumun doğumgününü.akşama kadar hazırlıklar misafirlerle geçecek günüm.elimden geldiğince dikkat edeceğim.sabah yulafı lapası öğlen de ızgara et tavuk falan yerim salata ayranla.bir de oğlumun d.günü pastasından bir dilim planlıyorum
Mutlu güzel yaşlara inşallah :KK36:

Selam kızlar bugün ki menüm sabah kepekli küçük sandviç içine domates ve peynir bi dilim portakal suyu kendim sıktım akşam üstü 4 buck gbi patates salatası çay bi dilim tb ekmek salça sürdüm biraz üstüme bi tane kurabiye başkada bsey yemedm
Ben de bugün kurabiye yediğim için ona birşey demeye Hakkı'm yok ama patates salatası ve tb ekmek ikisi de karbonhidrat.patates yerine başka birşey yeseydin keşke.

Kizlaaaar hastaymmmmmm bogazlarm sisti usuttumusum disarda cok halsizimmm annem bize geldi sansimaaaa...
Menum cok.karisti bugun kalkicak halim yoktu..
Sabah ihlamur, mercimek corbasi ictimmm
Bir dilim tam bugdy vardi ekmek ince kucuk dilim peynir surdum.. normalde yemem.. ihlamurr yinee limonlu..

Aksam et yemegi patatesli, salata,ayran annem ne pisirdiyse onu yedim kendime ozel hazirliyamadim.. cnku halimm yoooook
Canım gecmiş olsun bugünde diyet yapıcak halin yok ya

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 1 ceviz
Öglen 1 kase ezogelin çorbası 1 dilim beyaz ekmek 1 kase cacik
Ara 1 süt
Aksam 2 dilim t.buğday ekmek 4 kaşık kıyma kavurması domates salatalik
Ara 1 paket bitter çikolata :KK43: :KK43: :KK43:
Suan da bu kadar.zaten bitter çikolatayla batirdm işi
Canım bitter yemeseymişsin menün çok güzel keşke tutsaydın kendini çünkü bayagı kilo verdin yağ yakma dönemindesin daha kaçamak yapma tatlım

Sabah: omlet,peynir,domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Ara:1 lokma cezerye
Ara:light sütlü latte,1 küçük kurabiye
İkindi:taze fasulye,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:2 çilek,1 dlm kavun
Akşam: 1 avuç kuruyemiş, 1 portakal,2 günkurusu
Bugün sabahtan akşama kadar baş ağrım olduğu için spor yok.
Canım akşamı geciştirmişsin sanada gecmiş olsun canım

Kahvaltım
Kepekli tost
5 zeytin
1 kupa kahve

Öğle yemeğim
1 kahvaltı tabağından biraz az bulgur pilav
Çok az tavuk göğsü
1 kase tarhana çorbası

Ara Öğün
1 kupa kahve
3 tane kuru kayısı :KK64:

Akşam Yemeğim
1 kase peynirli salata

Spor
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım menün çok güzel

@masalperisi_ arkadaşımız çok yoğun kk ya giremiyormuş menüsünü bana attı
Sabah
Kepekli tost
1 bardak kakoli süt
4 zeytin
Öglen
1 tabak kuru fasulye
1 bardak ayran

Akşam
1 kase tarhana corbasi
1 buyuk kase salata

Ara öğün
Muz 1 adet

Su 2litre

1 saat yürüyüş

Selam kızlar bugün ki menüm sabah kepekli küçük sandviç içine domates ve peynir bi dilim portakal suyu kendim sıktım akşam üstü 4 buck gbi patates salatası çay bi dilim tb ekmek salça sürdüm biraz üstüme bi tane kurabiye başkada bsey yemedm
Canım patates önermiyorlar diyeette ama yinede tatlıdan iyidir afiyet olsun

kizlar sarjm bitti bitick yeni eve donuorz menumu yazayim
sabah 2 yumurta 2 yk kepekli orgu peynirli omlet cherry domates sekersiz cay
aksam misafirlikte oldugumzdn biraz saat gecti ama iyi kurtardim 5 adet sarma 1 bardak ayran ve salata yedim sonrada 2 bardak kola ictim..baska bisey yemedim tatlilardan herseydn uzak dursum ekler vardi ve waffle cok severim:(

Back
X