- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.961
hoşbuldum inşallah canımm negüzel olur.senin kilo ve hedef kaç
Canım benim neyazikki 82.3 kiloyum

INŞALLAH kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum inşallah canımm negüzel olur.senin kilo ve hedef kaç
canim gayet iyi ama sen cokmu bitter yiyosun ne yoksa kova01 miydi o kafam gitti simdi..Bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 domates peynir arada 9 lu çay 3 badem öğlen 1 suda haşlanmış salça soslu sosis 1 dilim patates 1 su bar ayran arada az kuruyemiş 2 dil bitter akşam az yoğurt az sebze yemeği arada yeşil çay
Canım zor ama inş neyse sen mezun ol sen doktoranı yaparken ben mezun olurum ne yapalım artıkkiz niye yetisemeyesinnn yetisirsin tabikideee bak @ParteMoralll bana yetisicek nerdeyseee![]()
gider canim uzulme bende 80.5 tim simdi 63 ümCanım benim neyazikki 82.3 kiloyumhedefim 60 65 arası tatlimmm
INŞALLAH kuzum![]()
Yarın bütün gün dışarda olucam işlerim var ve misafirliğe gidicemyanıma kuru meyve vs. Alıcam kahvaltımıda okkalı yapar cıkarım misafirliktede zararlı şeyler olursa yememeye çalışıcam ve bol bolda yürüyüş yapmış olucam
![]()
olucakkkk olucakk ALLAH'ın izniyle:)Canım zor ama inş neyse sen mezun ol sen doktoranı yaparken ben mezun olurum ne yapalım artık![]()
Yok bugün yeni yedim ama haftada 2 kere yiyorum benim metabolizma yavas galibacanim gayet iyi ama sen cokmu bitter yiyosun ne yoksa kova01 miydi o kafam gitti simdi..
gider canim uzulme bende 80.5 tim simdi 63 üm![]()
canımm çok değil kısa bir süre önce bende 80 lerdeydim bilirim ama azmedince herşey oluyor inşallah birlikte bitirelim şu işi bu fazlalıklarla yaşadığımız yeterCanım benim neyazikki 82.3 kiloyumhedefim 60 65 arası tatlimmm
INŞALLAH kuzum![]()
İnş canım benimolucakkkk olucakk ALLAH'ın izniyle:)
Tabiiiii tabuuuuuikiz niye yetisemeyesinnn yetisirsin tabikideee bak @ParteMoralll bana yetisicek nerdeyseee![]()
evet burda verdim canim ben daha once 2 kilo verip 5 kilo alorsim ama takimda olunca verdim..sagolsunlar hep destek oldular motive ettiler..aslinda takimda 7.ayim ama bi ara gittim ve 5 kilo alip geldim gitmeseydim suanda cok daha vermis olurdum yani aslinda cogunu 4 ayda verdim canim..Gerçekten miiii tatlimmm supersin burda mi verdin tatlim nekadar süreyle verdin
Bende düğünumden önce kilo vermistim neyazikki yine aldım basarmam lazimmm
INSALLAH kuzum benimmm artik cok yoruldum kilolusun diyenlere kem kum etmeyecanımm çok değil kısa bir süre önce bende 80 lerdeydim bilirim ama azmedince herşey oluyor inşallah birlikte bitirelim şu işi bu fazlalıklarla yaşadığımız yeter
cikolata disinda gayet iyi canim afiyet olsun..ama hafta sonu odul olarak olabilir ben pasta yedigim gunleri biliorum olabilir canim hafta ici yememk kaydiylaSelam kızlar simdi eve geldim giremedim foruma gelelim menumüze sabah bi tane yumurta domates salatalık bi iki çatal sucuk çay biraz çikolata bu kadar ondan sonra deli gbi temizlikte uğraştım suçuklar yakıldıakşamda dışarda yemek yedik bugün ızgara köfte salata ve patates ne diyorsunuz menüye
evettttt parteeeTabiiiii tabuuuuui![]()
Evett annem eskisi kadar skma diyo..esim zaten nerem agriyo desem sen diyet yapiyonda blmem.neeeeeee surekli.. smdi hastalandim istee diyet yuzunden hastalandnnn birak artik falan.. ya tika basa yiorm daha nereme yicem diyorum.. yediklerimi gosteriorm artk yaaa..canim banada suanda herkes oyle dio daha verme daha verme diolar esimde oyle soyluyor ama cok cabuk alinabilir yani 1 hafta birak abartmayi dikkat etmeyelim +1-1.5 garantii canim en sagliklisindanda beslensen..hedeften şaşmak yok hizli vermis olabilirsin insanlarin söylenmeleri o yuzden olabilir..ama ideal kilonun 1-2 kilo altinda kalip sabitlemwye calismak lazim ki odaha zor bence..
Kuzuuu supersin 4 ayda alkislar sana gelsinnn bende verebilirim degilmi hedefim 1 Eylül yaptim kuzum olur değilmi 5 ay varevet burda verdim canim ben daha once 2 kilo verip 5 kilo alorsim ama takimda olunca verdim..sagolsunlar hep destek oldular motive ettiler..aslinda takimda 7.ayim ama bi ara gittim ve 5 kilo alip geldim gitmeseydim suanda cok daha vermis olurdum yani aslinda cogunu 4 ayda verdim canim..
Daha neler canım o bir hastalık sen kendini rahat hissedene kadar ideal kilona ulaşana kadar ver canımEvett annem eskisi kadar skma diyo..esim zaten nerem agriyo desem sen diyet yapiyonda blmem.neeeeeee surekli.. smdi hastalandim istee diyet yuzunden hastalandnnn birak artik falan.. ya tika basa yiorm daha nereme yicem diyorum.. yediklerimi gosteriorm artk yaaa..
Hizli verdigim icin goze battim galibaa..
Moon ben artik bir gun yerm iki gun yerimm yada hadi bi hafta artk ben surekli eskisi gibi olamam cnku ben bu yasima kadar vucudumu cozemedim ilkkez boyle deli kg verdim bu saatten sonra boyle devaam alirim vermeye devam... Esime boyle soyledim birakamiyorm dedm vermem lazimbana dediki tv de bi kadin vermis vermis kg kendni sisko goruyomus onun gibi.olcan diyo
tovbe yaaa
![]()