• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ohh miss gibi yaptın evi deseneee ayakları uzat dinlenn bol bol:KK19: hmm İsveçe mi karar verdin ben bu diyeti hiç sevmiyorum ama başlamişsin inşallah güzel sonuçlar alirsin kuzum ama dikkat et kötü hissedersen birak:KK15: bide dikkat et böyle şok diyetlerden sonra kilolar hizla gelebilir diyeti bitirincede dikkat etmek lazim:21:
Çoook teşekkür ederim kuzumm destek olduğun için bu diyet zor biliyorum ama beni cezbeden 2 yıl hiç verdiğin kiloları almiomssn zorlanirsam birkicam zaten

Bıbünkü menümü yazıp kaçayım bugün dışardaydım çok yorgunum
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Öğle: taze fasülye, yoğurt,1/2 dlm tb ekmek
Ara: 2 günkurusu,1 avuç kuruyemiş,1 elma
Akşam:ciğer, salata,ayran,1 parçA pide ekmek (pide inceydi)
Eşimle dışardaydık ciğerciye gittik ben de çok severim.30 dk aerobik, 10 dk yoga

Takimimiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz. Hepinizi alintiladim ama telefondan gitince sapitti biraz. Burdan tekrar yazayim dedim. Ben de kendimi tanitayim. 22 bucuk yasindayim. 168 boyum. 70.5 de guncel kilom. Hedefim de 55. Yeni evliyim. 6.5 ay oldu. Evlenmeden once izne ayrildim. Keske ayrilmasaydim. Su an diyete basladigim kiloyu birakin daha da kilo alip geldim. Ankaradayim. Boyle iste :KK54:
Insallah vericez kilolari.:KK19:

Hosbulduk canimm INŞALLAH vericez bu kiloları;)

Bıbünkü menümü yazıp kaçayım bugün dışardaydım çok yorgunum
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Öğle: taze fasülye, yoğurt,1/2 dlm tb ekmek
Ara: 2 günkurusu,1 avuç kuruyemiş,1 elma
Akşam:ciğer, salata,ayran,1 parçA pide ekmek (pide inceydi)
Eşimle dışardaydık ciğerciye gittik ben de çok severim.30 dk aerobik, 10 dk yoga
Afiyet olsun tatlim:KK19:gayet iyi:kk77:ciğere bayılırım:kk77:

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 1.5 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen bir bucuk kase o tarifini verdigim corba 3 kaşık patlican yemegi 1 lokma ekmek 1 kase yogurt
Ara 1 dilim ananas ve 1 bardak süt
Aksam yarim kase corba 1 lokma ekmek 1 minik parca peynir(peynir ne alaka diyebilirsiniz aksam hep protein almam gerekiyor ya bende bir parca peynir yiym bari dedm )
Ara yarim dilim ananas
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 1.5 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen bir bucuk kase o tarifini verdigim corba 3 kaşık patlican yemegi 1 lokma ekmek 1 kase yogurt
Ara 1 dilim ananas ve 1 bardak süt
Aksam yarim kase corba 1 lokma ekmek 1 minik parca peynir(peynir ne alaka diyebilirsiniz aksam hep protein almam gerekiyor ya bende bir parca peynir yiym bari dedm )
Ara yarim dilim ananas
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş
Afiyet olsun canım menün süper

Kahvaltım
1 kk peynir,5 zeytin
Peynirli yumurta
2 dilim kızarmış ekmek

Ara Öğün
1 fincan kahve
1 tane petito ayıcık :KK43:

Öğle yemeğim
Peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği

Ara Öğün
1 fincan kahve

3 tane kuru kayısı

Akşam
1 kase kuskus salatası tavuklu
1 bardak ayran
Canım kuskus salatanı yağsız yapmışsındır inş

Bugünkü menüm sabah muzlu sütlü gevrek arada 5 badem öğlen 1 kase kesme çorbası 1 kase yoğurt arada az kuruyemiş akşam az döner 1 dilim karpuz az yoğurt ara yeşilçay

Back
X