- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #139.181
Çok az zeytinyağı koydumCanım kuskus salatanı yağsız yapmışsındır inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az zeytinyağı koydumCanım kuskus salatanı yağsız yapmışsındır inş
evet canm migren en alasindannGeçmiş olsun canim migrenin mi var![]()
Geçmiş olsun canım..nazarami geldim ne
evet canm migren en alasindann![]()
canim bende bi ara niyetlwndim ama yapamadim asistanim yapmiati dugun oncesi 7 kilo vermisti sonra alip almadigi i bilmiorum ama dikkat etmezsen degil 2 senw 2 haftada bike alirsin canim..üzgünumm ama oyleÇoook teşekkür ederim kuzumm destek olduğun için bu diyet zor biliyorum ama beni cezbeden 2 yıl hiç verdiğin kiloları almiomssn zorlanirsam birkicam zaten
saol canimm cok fena kafammGeçmiş olsun canım..
cok iyi canim afiyet olsunnnnBugünkü menüm...
Sabah: çökelekli yumurta, dört zeytin, kk peynir, iki günkurusu, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak ıspanak, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç fındık..
Karataydan sonra dokunur oldu bana da..sofrada artık hiç ilgimi çekmiyorsarraf ekmek bana hic dokanmazzzzzzzzz![]()
ben cok ekmekciyimdir ama yemuorum en fazla 1 dilim falan..daha dogrusu ben karbonhidratli herseye bayilirim makarna helekiiiiiiii bu hafta yiyebilirim aslindaKarataydan sonra dokunur oldu bana da..sofrada artık hiç ilgimi çekmiyor
Börekler hariç ama![]()
Yok canım ne olacak birer taneden..fazla bir kaçamak olmamış..ya ben gece gece 1 findik 1 badem 1 tanede fistik yidim..esimde aksam yemek yemio artik kuruyemis yiyoda ona hazirlarkn birer tane ativerdim bisey olmaz ama dimiii![]()
gayet guzl bnce afiyet olsun canimmmSabah
3 yemek kaşığı menemen
2 dilim tahil ekmek
1 yemek kasigi lor peyniri
3 zeytin
Öglen
1 kucuk tabak bulgur pilavı
1 kase cacık
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase marol salatası
Ara öğün
Sekeriz Türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
Su 2litre
Spor
2 saat yürüyüş![]()
olsunn cnm afiyet olsun 1 patca dimi zaten hepsi degil..cigerde biraz yagli oluo ama hadi afiyet olsunBıbünkü menümü yazıp kaçayım bugün dışardaydım çok yorgunum
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Öğle: taze fasülye, yoğurt,1/2 dlm tb ekmek
Ara: 2 günkurusu,1 avuç kuruyemiş,1 elma
Akşam:ciğer, salata,ayran,1 parçA pide ekmek (pide inceydi)
Eşimle dışardaydık ciğerciye gittik ben de çok severim.30 dk aerobik, 10 dk yoga
doyurucu menu afiyet olsun 10 km cok iyi tebrikler canimBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 1.5 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen bir bucuk kase o tarifini verdigim corba 3 kaşık patlican yemegi 1 lokma ekmek 1 kase yogurt
Ara 1 dilim ananas ve 1 bardak süt
Aksam yarim kase corba 1 lokma ekmek 1 minik parca peynir(peynir ne alaka diyebilirsiniz aksam hep protein almam gerekiyor ya bende bir parca peynir yiym bari dedm )
Ara yarim dilim ananas
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş