• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Feraceli Feraceli canim o ayicik nerden ciktiiii cok agir degil onlar aslinda ama yimeee yinede..hatta bazn diyetisyenler su stick çikolar varya onlardan bitane yiyebilirisiniz diolar. eti sticks bitter 49 kalori onlar ama hergun olmamak kaydiyla bencede yenebilir yada 2 kare bitter oglen saatlerinde
Sorma :( bin pisman oldum

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 1.5 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen bir bucuk kase o tarifini verdigim corba 3 kaşık patlican yemegi 1 lokma ekmek 1 kase yogurt
Ara 1 dilim ananas ve 1 bardak süt
Aksam yarim kase corba 1 lokma ekmek 1 minik parca peynir(peynir ne alaka diyebilirsiniz aksam hep protein almam gerekiyor ya bende bir parca peynir yiym bari dedm )
Ara yarim dilim ananas
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş
Bak gördün mü eski menüler geri geldi.spor da harika.afiyet olsun

Bugünkü menüm...
Sabah: çökelekli yumurta, dört zeytin, kk peynir, iki günkurusu, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak ıspanak, yoğurt..
Çayın yanında bir avuç fındık..
Afiyet olsun canım çok güzel menün

@ParteMoralll canimm kestane bali iyi gelio galiba her sabah bakiorumda iylesneye hicc niyetin yok:KK12:
:KK48:Ay hiç güleceğim yoktu.
ya ben gece gece 1 findik 1 badem 1 tanede fistik yidim..esimde aksam yemek yemio artik kuruyemis yiyoda ona hazirlarkn birer tane ativerdim bisey olmaz ama dimiii:KK17:
3 tanecik kuruyemişten ne olacak canim hem de sağlıklı atıştırmalık.afiyet olsun
Feraceli Feraceli canim o ayicik nerden ciktiiii cok agir degil onlar aslinda ama yimeee yinede..hatta bazn diyetisyenler su stick çikolar varya onlardan bitane yiyebilirisiniz diolar. eti sticks bitter 49 kalori onlar ama hergun olmamak kaydiyla bencede yenebilir yada 2 kare bitter oglen saatlerinde
Neee biri bitter mi dedi :KK45:

Screenshot_2016-04-05-10-31-44-1.webp

Back
X