• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrr gunaydinnn nasilsiniz bakalim bugün Hayirli Kandiller tekrar...Ben hergun oldugu gibi bugunde tartildim ancak ne goreyim dun -deyken bugun nerdeyse +1 kg ciktim acaba tartimmi bozuldu anlamadim hic kacamak yapmadim bide giyinik tartildim ayni soyunuk ayni normalde -400 falan sirf ustumdn farkederdi hayr olsun inşALLAH:KK43: Bende orucluyum bugun..Kacamaksiz guzel bir gün dilegiyle
Canm seninde kandilin mübarek olsun tekrardan ya kesin tartin bozulmustur 1 günde +1 olmasi cok zor hele ki hic kacamak yapmadiysan

canim reglin geciktiyse odem olmus olabilir yarin panik yapma o yuzden..yemene icmene dikkat et bol su ve istersen yesilcay ic aksam iftardan sonra..bende orucluyum yarinda 3 aylar baslangici icin tutma niyetindeyim..İftarda saldirmyalim tmm mi cnm hafif gecirelim mutlaka corbayla baslayalim..ben corba ve kofte yapicam esim sevio die pilav falan yapmicam birde salata ohh misss..atkasindanda bi turk kahvesi mmmmm şahane..ALLAH kabul etsin canimmmm:KK36:
Aynen canm bi corba yapip birde yanina tavuk sote yaptim mi tamamdir yaninada bool salata ohh mis doyariz insallah

Bu arada A Ayferelif msjini gördüm de alintiliyamadm ya..
Niye böyle oldun canm bi toparlan artik ya kendin icin yap yani bunu.sonra bak cookkk pisman olursun..
Yarisma kurallarını tam bilmiyorum ama sanirim 2 hfta üst üste kilo veremeyen diskalifiye oluyor.lütfen dikkat et lütfen
Hadi yaa gecen hafta 400 gr vermiştim diskalifiyemi olucam yani yaa bu hafta doğum günleri piknikler off düzgün diyet yapamadımki

Hadi yaa gecen hafta 400 gr vermiştim diskalifiyemi olucam yani yaa bu hafta doğum günleri piknikler off düzgün diyet yapamadımki
Canm tam kurallari bilmiyorum da gecen hafta verdiysen bu haftalik skinti yok ama hem bu hafta hem önümüzdeki hafta sabit kalir yada kilo alirsan diskalifiye olunuyor diye biliyorum.
Öyle birsey yoksa bile öyle düşün de belki faydasi olur bak ipin ucu bir kacti mi yakalayamazsn sonra hoooop basladigin yere geri dönersin

canimmm hayir neden diskalifiye olasinnn..Ama toparlan lutfennn bak bende + ciktim bugun dusun persembe yaniii..Salma kendini hadi bastan baslaa

8.takımdan sevgilerEn Büyük TÜRKİYE
regaib-kandili.jpg

Kizlarrr gunaydinnn nasilsiniz bakalim bugün Hayirli Kandiller tekrar...Ben hergun oldugu gibi bugunde tartildim ancak ne goreyim dun -deyken bugun nerdeyse +1 kg ciktim acaba tartimmi bozuldu anlamadim hic kacamak yapmadim bide giyinik tartildim ayni soyunuk ayni normalde -400 falan sirf ustumdn farkederdi hayr olsun inşALLAH:KK43: Bende orucluyum bugun..Kacamaksiz guzel bir gün dilegiyle
Kabızlık varsa ondan olabilir veya dün tuzlu karbonhidratlı besinler yediysen ödem olabilir
canim reglin geciktiyse odem olmus olabilir yarin panik yapma o yuzden..yemene icmene dikkat et bol su ve istersen yesilcay ic aksam iftardan sonra..bende orucluyum yarinda 3 aylar baslangici icin tutma niyetindeyim..İftarda saldirmyalim tmm mi cnm hafif gecirelim mutlaka corbayla baslayalim..ben corba ve kofte yapicam esim sevio die pilav falan yapmicam birde salata ohh misss..atkasindanda bi turk kahvesi mmmmm şahane..ALLAH kabul etsin canimmmm:KK36:
Allah kabul etsin canım.ben öğün atlayınca migrenim tuttuğu için oruç tutamıyorum

Back
X