• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun :KK68::KK68:
Sizin de kandiliniz mübarek olsun
Kizlar kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..ben bugün orucum yarinda olmayi düşünüyorum Rabbim izin verirse..bu arada 3 gündür wc ye cikamiyorum çok afedersiniz yarin + cikarsam hiiiiiic şaşırmam zaten bu ay adette olamadm
senin de kandilin mübarek olsun canım Allah kabul etsin

Kiz olamamak daha kötü bak 2.aya girdm hala gelen giden yok sen en azından agri cekiyosn ama adette oluyosun ben agri cekiyorm ama adet olamıyorum :KK43:
Kac saattir artık aglıyorum ağrıdan :cry: betim benzim kalmadı felaket ağrı ve asırı oluyorum kahve falan içiyorum ama hiç azalma yok:KK42: off cok moralim bozuk

8.takımdan sevgilerEn Büyük TÜRKİYE
regaib-kandili.jpg
Hayirli Kandilerrrrrr

Feraceli Feraceli canim kiyamam ya ben hic olmadigim icin oyle agir sancili falan bilemiorum..sicak sut iç canim iyi gelir bence diyette olmasan kakaolu sut derdim ama:KK45:

ben menunu yazayim
sahyrda domates bolcaaa koy peyniri,salatalik,ceyrek haslanmis yumurta,1 dilim tb ekmegi ve sekersiz cay hmm 1 tanede hurma yidimm...
iftarda firinda sebzeli köfte ve mercimek corbasi var..:KK68:

Kabızlık varsa ondan olabilir veya dün tuzlu karbonhidratlı besinler yediysen ödem olabilir

Allah kabul etsin canım.ben öğün atlayınca migrenim tuttuğu için oruç tutamıyorum
canim zar zor wc cikiorum 2 dilim ekmktn baska karbonhidratta yok sanirim neden oldu anlamadim bende...bide dun cok su ictim fazla suda odem yapiyor bende gunde 2 lt gecmemeliyim..yarin ola hayrola artiki nn ciddi bi kilo kaybi beklemiorum bu hafta 1 gün disinda cok cok dikkat ettim en azindan ben kendimi biliyorum..-100 -200 neyse ne hepsi baş tacı:KK51:
Canim migren Ramazan'da benide zorluyor ama hergun agrimaz acliga karsi dayanikli bi bunyem var acliktan degil ac gozluluktn yiyenlerdenim..Ama kayinvalidemde oyle ac kalinca hemn migreni tutar 3 gunde gecmez..gerci bnmde tuttumu en az 3 gün ayyy adini andikk kör olasicaninnn:KK14:

Bu güzel mübarek gün hürmetine RABBIM tüm hastalara acil şifalar versin,dertlilere deva borçlulara ödeme kolayligi versin inşALLAH..Tüm kaygilarimizdan emin eylesin bizi hayirli kapilar açsin..Evlatlarimiza eşlerimize ailemize tüm sevdiklerimize 7 cihanda merhamet etsin..İman saglik huzur nasip eylesin..Amin Kizlar hadi 1 er El-Fatiha okuyalim ALLAH rizasi icin Peygamber efendimiz (s.a)ve onun tum al ve ashabi icin ölmüslerimizin ruhlari ve babacigimin ruhu icin..

Bu güzel mübarek gün hürmetine RABBIM tüm hastalara acil şifalar versin,dertlilere deva borçlulara ödeme kolayligi versin inşALLAH..Tüm kaygilarimizdan emin eylesin bizi hayirli kapilar açsin..Evlatlarimiza eşlerimize ailemize tüm sevdiklerimize 7 cihanda merhamet etsin..İman saglik huzur nasip eylesin..Amin Kizlar hadi 1 er El-Fatiha okuyalim ALLAH rizasi icin Peygamber efendimiz (s.a)ve onun tum al ve ashabi icin ölmüslerimizin ruhlari ve babacigimin ruhu icin..
Amin canim

Back
X