• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün orucluydum (allah kabul etsin) o yüzden sabah öğle yok:-)ama spora gittim 1 saat akşam yemeğim ise bi tabak mercimek çorbası 2 kaşık taze fasulye 1 kaşık bulgur pilavı 2 tane pisi bir köşede cacık şimdide 1 tane muz yedim suyumda 2litre
Allah kabul etsin güzelimm:KK200: eğer o iki pişi olmasaydi çok iyiydi menün kuzum:110: yarin cuma bakalim kaç çikacaksin:KK59::cool:

Kahvaltım
Kepekli tost
1 kupa kahve

Ara Öğün
1 kücük portakal

Öğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase haslanmış sebze
1 dilimden az kepek ekmeği

Ara Ögün
1 elma(üzerine bol toz tarcın)

Akşam
1 büyük kase cacık

Spor regli ağrısı :KK53:
Oğlumla boraz yürüyüş yaptık ama kac dk yaptık saymadım yarım saat yürümüşüzdür.
Ohh mis bak ne güzel olmus rabis devamini bekliyoruz

Selam kızlar..kandiliniz mübarek olsun..bugün annemde misafir vardı oradaydım çok yoruldum..küçük kız nezle oldu aşırı mızmız bugün..

Menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, domates, salatalık, kk peynir..
Akşam: bir kase lahana çorbası, kıyma mıhlama, yoğurt..

Allah kabul etsin kuzum ben yarin erkenden kuaföre gidicem saçımı boyatmaya yarın müsait msn sen listeyle ilgilenenir msn balım:KK200::KK15::KK23:sarısın olcam:KK53:sapırsarı:KK30::KK28: büyük çabalar sonucu eşimi ikna ettim:cool::cool:
canim tabikide ilgilenirim..ay kuaformu harikaaa 4 gizle bekliruzz canim sapsarisin haliniiii ben cesaret edemedim hadi bakalimmmm:KK45:

Hayırlı kandiller güller:KK200:

Menumu vereyim

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 yemek kasigi lor peyniri
5 zeytin
Salatalik 2 adet
1 dilim t ekmek

Öğlen
Buyük kase beyaz lahana salatasi
1 kase mercimek çorbası
1 dilim t ekmek

Akşam
1 tabak pirasa
2 adet salatalık

Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 tane yeşil elma

Spor
11 bin adim atildi:KK49:

Su 2litre :KK200:
harika cnm afiyet olsunnnn

**14.TAKIM 460. ETAP***
Sarraf(78.6 / / /%)
Marlin18(58.8/ / /%)
Moon8187 (63.7/ / /%)
ParteMoralll ( 71.6 / / /%)
Ayferelif (65.0 / / /%)
esmerm91 (73.5 / / /% )
kova01 ( 68.8/ / /%)

14.TAKIM ORTALAMASI:%

14.TAKIM ADAYLAR LİSTESİ
Seydarella ( 56 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 27 mart 2016 başlangıç kilo 56 hedef kilo: 50
Masalperisi ( 82.3 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feraceli ( 87 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67

Back
X