• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar neyseki şarjm bitmeden listeyi ekleyebildimmmmmm yarin bol -ler diliyorum cancagizlarimmmmm
S seydarella @masalperisi_ Feraceli Feraceli canim adaylar listesini alintilayip devam edioruz biliosunzdr die dusunuyorum ama ekliim yine..herkese hayirli kandil geceleri diliyorum tekrardan ALLAH dua ve ibadetlerimizi kabul etsin..iyi gecelerr

Kizlar neyseki şarjm bitmeden listeyi ekleyebildimmmmmm yarin bol -ler diliyorum cancagizlarimmmmm
S seydarella @masalperisi_ Feraceli Feraceli canim adaylar listesini alintilayip devam edioruz biliosunzdr die dusunuyorum ama ekliim yine..herkese hayirli kandil geceleri diliyorum tekrardan ALLAH dua ve ibadetlerimizi kabul etsin..iyi gecelerr
Hayır kandiller..Amin inşallah..hayırlı gecler

Ahh canmmm bi düzelemedin yemegi bosver sen iyilesmene bak
Oyle ama ben abarttim cidden hastaym diye
canim cok sevindim iyi olmana..p.tesi tam gaz sen ve ben hadi yarisalimmmmm:KK55:
ptesiye kadar turp gibi olurum.. sende mi cok yedin ben cok kotu seyler yedim ama kucuk cikolata kacamaklari degil malesffff ama haftaya bomba gibi devaam.. ben boyle yapmazdm bilirsin hastaym dye nazlandm galiba kendime :) yarisss yoook hih

ptesiye kadar turp gibi olurum.. sende mi cok yedin ben cok kotu seyler yedim ama kucuk cikolata kacamaklari degil malesffff ama haftaya bomba gibi devaam.. ben boyle yapmazdm bilirsin hastaym dye nazlandm galiba kendime :) yarisss yoook hih
Partem hic canini skma aylardir diyettesin o kadar ayin mükafatı olsn bu da ama p.tesiye bomba gibi gir haa cok fazla uzamasn sonra nasil nisan sonuna kadar 6 li rakamlari görücez yoksa :KK12:

Bi ben varim tabi bu saatte bende sahura kalktim Moonlii Moonlii sen yarin da tutmayacakmiydin uyansaydin heralde buraya bakardn bi neyse bakalm herkesr huzurlu geceler yeniden
canim gunaydinn gece okdr yedimki sahur yapmadm uyandm ama midem nasl dolu nasl kotuydu anlatamam..yatakta ben saga donuorum midem icindekilerle beraber hopp saga donuo sola donuorum ayni aksam gec yemek kadr kotu bisey yokmus:( Niyetliyim canim gece suyumu ictim uyudum bakamadm o yuzden..bu haftamda boyle heba oldu halbuki hafif sofra hazirlamistim esimde diyette oldugundan cokta doyarak kalktim sonra nolduysa gozm dondu:KK61::mad: kesin ya sabit yada +dayim

canim bende dun aksam saçmaladim oyle ciko falan yemedim ama badem yedim 1 kase kac bardak kola ictim zeroydu ama neyse ne cok kotuyum hala midem şiş:(

Kizlar Ramazanda cok dikkat etmeliyizzz ist.da ozellikle gec okunuo cunku 19.43 falan suanda Ramazana kadar daha gec olucak cok iyi programlanmak lazm..

Hayırlı kandiller güller:KK200:

Menumu vereyim

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 yemek kasigi lor peyniri
5 zeytin
Salatalik 2 adet
1 dilim t ekmek

Öğlen
Buyük kase beyaz lahana salatasi
1 kase mercimek çorbası
1 dilim t ekmek

Akşam
1 tabak pirasa
2 adet salatalık

Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 tane yeşil elma

Spor
11 bin adim atildi:KK49:

Su 2litre :KK200:
Süper canım
Kahvaltım
Kepekli tost
1 kupa kahve

Ara Öğün
1 kücük portakal

Öğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase haslanmış sebze
1 dilimden az kepek ekmeği

Ara Ögün
1 elma(üzerine bol toz tarcın)

Akşam
1 büyük kase cacık

Spor regli ağrısı :KK53:
Oğlumla boraz yürüyüş yaptık ama kac dk yaptık saymadım yarım saat yürümüşüzdür.
menün güzel ama akşamı biraz hafif geçirmişsin.

**14.TAKIM 460. ETAP***
Sarraf(78.6 / / /%)
Marlin18(58.8/ / /%)
Moon8187 (63.7/ / /%)
ParteMoralll ( 71.6 / / /%)
Ayferelif (65.0 / / /%)
esmerm91 (73.5 / / /% )
kova01 ( 68.8/ 68.2/ 0,6/%0,87)

14.TAKIM ORTALAMASI:%
[/QUOTE]

canim gunaydinn gece okdr yedimki sahur yapmadm uyandm ama midem nasl dolu nasl kotuydu anlatamam..yatakta ben saga donuorum midem icindekilerle beraber hopp saga donuo sola donuorum ayni aksam gec yemek kadr kotu bisey yokmus:KK43: Niyetliyim canim gece suyumu ictim uyudum bakamadm o yuzden..bu haftamda boyle heba oldu halbuki hafif sofra hazirlamistim esimde diyette oldugundan cokta doyarak kalktim sonra nolduysa gozm dondu:KK61::mad: kesin ya sabit yada +dayim
Ayy evet gec yemek ne fena bsy ya dün bende catlamak üzereydim resmen..
Niye o kadar kola ictin moon cok mu seviyosun kolayi ?

Son düzenleme:
Back
X