• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.TAKIM ADAYLAR LİSTESİ
Seydarella ( 56 /56.3 /+300 /%-0.54) yeni üye başlangic tarihi 27 mart 2016 başlangıç kilo 56 hedef kilo: 50
Masalperisi ( 82.3 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feraceli ( 87 /86.8 / -200/%0.23) yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67
Teşekkür ederm bitanem

olan oldu artik bu hafta toparlanalim....henuz butun takimlar paylasmadi suana kadar en iyi biz gibi gorunsekte bu ortalamayla hic bisey olamayiz:KK12:
Pfffff
Ee bende bu hafta basinda cumadan p.tesi tam 1 kilo alms olark girdm de neyseki vrdm hemen tekrar sende veririsn tatlm skma canini sen iyileşmene bak
suussss bana bosver deme hastayimm diyeee pfff kotuusun deee

Sabah
Peynirli maydonozlu omlet
5 zeytin
1 domates
2 salatalık

Öğlen
1 küçük kase bulgur pilavı
1 kasr cacik

Akşam
1 kase tarhana corbasi
1 kase pul biberli yoğurt

Araogun
Kuru üzüm
Kuru kayısı 2 adet
Cay bardagi süt

Spor
10 bin adim atildi ;)

Su 2litre

suussss bana bosver deme hastayimm diyeee pfff kotuusun deee
Ama hastasin diye dedk aman hah pek kötüsün parte hastasin diye ne oturdgn yerden yedin durdn bak böyle arti görürsn iste oh olsn sana o kadar ugrasiyon kilo vermeye hoop bi hastalk da geri aldn simdi ugras dur bakalm geri vercem diye {sanirim böyle dememi istedn :) }

Sabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:1 hurma,1/2 ceviz
Öğle:2 küçük kepekli pirinçli etli biber dolması, yoğurt
Ara:1 dlm kek,1 avuç kuruyemiş,1 elma
Akşam: ızgara köfte,salata,ayran
30 dk aerobik.bugün misafirim geldi portakallı kek yapmıştım, fırından çıkınca kokusuna dayanamadım 1 dlm yedim

Sabah
Peynirli maydonozlu omlet
5 zeytin
1 domates
2 salatalık

Öğlen
1 küçük kase bulgur pilavı
1 kasr cacik

Akşam
1 kase tarhana corbasi
1 kase pul biberli yoğurt

Araogun
Kuru üzüm
Kuru kayısı 2 adet
Cay bardagi süt

Spor
10 bin adim atildi :KK66:

Su 2litre
Afiyet olsun canim..
Sabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:1 hurma,1/2 ceviz
Öğle:2 küçük kepekli pirinçli etli biber dolması, yoğurt
Ara:1 dlm kek,1 avuç kuruyemiş,1 elma
Akşam: ızgara köfte,salata,ayran
30 dk aerobik.bugün misafirim geldi portakallı kek yapmıştım, fırından çıkınca kokusuna dayanamadım 1 dlm yedim
afiyet olsunnnnnn kovacımmmmm

bende aksam sahur yapamadim..
iftarda 1 dolu kase mercimek corbasi bolll salata ve 4-5 dilim koy peyniri yarim kofte..1 bardak ayran 3 saatte yuruyus yaptim alisveris modunda...ac susuz:KK49:

bende aksam sahur yapamadim..
iftarda 1 dolu kase mercimek corbasi bolll salata ve 4-5 dilim koy peyniri yarim kofte..1 bardak ayran 3 saatte yuruyus yaptim alisveris modunda...ac susuz:KK49:
Maşallah hem oruç tut hem yürüyüş.Allah kabul etsin canım.menün de gayet güzel.ben olsam açlıktan saldırmıştım herşeye

Kahvaltım IMG_20160408_112400646-1.webp
Öğle yemeğim:
Yarımdan az balık
1 kase kadar salata

Ara Ögün:
1 kase cilek

Akşam yemeğim
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

1-2 saat sahil yüryüşü

14.TAKIM ADAYLAR LİSTESİ
Seydarella ( 56 /56.3 /+300 /%-0.54) yeni üye başlangic tarihi 27 mart 2016 başlangıç kilo 56 hedef kilo: 50
Masalperisi ( 82.3 /81.9 /-400/%0.32)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feraceli ( 87 /86.8 / -200/%0.23) yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67
Masalperisi feraceli tebrikler beybilerr:KK60: S seydarella kuzum bu hafta çok dikkat et haftaya ana listede olacaksın başlangıç kilondan aşşağıda olman lazim:KK200:

Back
X