• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yanliz gersey bi yana kizlar bu hafta cok kotuyduk su 4 kiloyu hemennn vermem lazm bu ayyyyyy napip edip vermeliyimmmmmmm 38 bedn pant. aldim yine sinir oldummmmm:KK12:bikac kilo verince bol gelickkk

dogum yapan kizlarrrr ya benim cok catlagim oldu gobusumde arkadaslarm gider gider diolar 1 seneye ama 2 ay sonra 1 sene olucak kiloda verdikce bi pörsüdü o catlaklar napsam acabaaaaa

bendeee bendeeeeeeee saol cnm gorursen al onuda seversinnn..bu elmacik kemikle goz alti arasina hafif suruluo orda bi ışık oyunu yapio gunduzde kullanilir ama gece daha albenili olur:KK51::KK14:
Kiz ben geceli gündüzlü kullanirim aydinlatici azcık burun üstüne ve dudak üstüne de sür çok güzel duruyor:KK30:

dogum yapan kizlarrrr ya benim cok catlagim oldu gobusumde arkadaslarm gider gider diolar 1 seneye ama 2 ay sonra 1 sene olucak kiloda verdikce bi pörsüdü o catlaklar napsam acabaaaaa
Kuzum yok o çatlaklar gitmiyo malesef :( ama zayifladikca çekiliyor göbek :KK51:

Kiz ben geceli gündüzlü kullanirim aydinlatici azcık burun üstüne ve dudak üstüne de sür çok güzel duruyor:KK30:
burun deme bana benm burnm biraz kemerli kotu degil tahatsz etmio ama hokka bi burnm olsun cok isterdim..neden yaptimadm bugune kdr hic bilmiorum..kontur makyajada o yuzdn pek merak saldim 2 kez yaptrdm ogrenim die okadr firca blender neyin aldim ama yok istedigim gibi olmuo burunda az ise yario ama yaramio degil dudaklarmda cok ince..cok para istediler yoksa yaptirirdim offfff:KK12:

Ama hastasin diye dedk aman hah pek kötüsün parte hastasin diye ne oturdgn yerden yedin durdn bak böyle arti görürsn iste oh olsn sana o kadar ugrasiyon kilo vermeye hoop bi hastalk da geri aldn simdi ugras dur bakalm geri vercem diye {sanirim böyle dememi istedn :) }
Aynen sagol cnm :D

Back
X