• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Chia dan puding yapiliyoms da K kova01 demisti sen karabugdayi nasil kullaniyosun
canim ben 1 cay b.karabugfayi yikiorum minik bi tencereye alip azcik ustune gecene kadar su ekliyorum sicak souk farketmz..sonra bikac tasim kaynio kapiorum altini demlenmeye birakiorum butun suyunu vekio zaten biyle uzun olduna bakma cok kisa suruo 10 dk galn en fazla..hatta gazla yapio ayirip dolaba koyuyorum ertesi gun icin hazir olsun die..tavukla yogurtla ton baligiyla cok yakisio

FISTIKLARIMMMM CANLARIMMMM ben bu aralar takima zaman ayiramiyorum eşim sürekli evde ve hâlâ iş bulamadiğindan stresli ve her telefonu elime aldığımda sorun çıkariyor bende bunaldım iyce :KK35: Takima zaman ayıramadigim için üzülüyorum ve Moonlii Moonlii le anlaştık yeni Kaptanimiz Moonlii Moonlii :KK68::KK68::KK68: ama tabi bende hep buralarda olucam sizi birakamam özlerimmmmm:KK68::KK68:

Kizlarre evlilik yil donumumuz coook heycanliyimmmm aksama hazirlanicaaam nasil biyere gidicezz bakalimmm bugun izin verdim kendime kisitlamicam :)
Ayyy çok sevindim ParteM daha
nice senelere inşallah sağlıkla ,mutlulukla.Rabbim yuvanizdan huzuru mutluluğu eksik etmesin.:nazar::nazar::KK200::nazar::KK200:

FISTIKLARIMMMM CANLARIMMMM ben bu aralar takima zaman ayiramiyorum eşim sürekli evde ve hâlâ iş bulamadiğindan stresli ve her telefonu elime aldığımda sorun çıkariyor bende bunaldım iyce :KK35: Takima zaman ayıramadigim için üzülüyorum ve Moonlii Moonlii le anlaştık yeni Kaptanimiz Moonlii Moonlii :KK68::KK68::KK68: ama tabi bende hep buralarda olucam sizi birakamam özlerimmmmm:KK68::KK68:
birakirsan zaten kapinda bilesinnnnnnn gelir senin cimcimeyi benim kiza verir saclarini çektiririmmm bu aralar yeni hobimizde:KK4:

Allah yardım etsin canım. Rabbim bir an önce hayırlı bir iş nasip etsin .huzur versin

Back
X