• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm sabah 1 dil trabzon ekmeği az lor 2 zeytin domates 1 bar süt öğlen az tavuk salata yoğurt arada 8 fındık akşam avakado salatası taze hindistan cevizi bugün tropik takıldım arada rezene çayı

menumu yazayim bende
Sabah 2 yumurtali ve kepekli omlet cherry domates ve kasar peyniri sekersiz cay
ogle 2 dilim tb ekmegi 1 yk labne ve 1 hurma
aksam yogurt (yayala) corbasi yarim kase kadar

Bugünkü menüm sabah 1 dil trabzon ekmeği az lor 2 zeytin domates 1 bar süt öğlen az tavuk salata yoğurt arada 8 fındık akşam avakado salatası taze hindistan cevizi bugün tropik takıldım arada rezene çayı
Ohh beeee sonunda menülerin düzene girdi canm kacamaklar sona erdi şükür :KK5:

Moonlii Moonlii tatlm o torkunun cikolatasi bol sütlü diyetisyenim haftada 2 kez 1 porsiyon meyve yerine yiyebilirsn dedi bende yarisini yedim hatta yarim porsiyon meyve oldu yanikine :KK72:

:KK49:Menümü vereyim :KK49:
KAHVALTIM:3 kaşık kahvaltılık gevrek
1 bardak kadar süt,yarım elma

ARA ÖĞÜN:yarım elma

ÖĞLE YEMEĞİM:1 kase mercimek çorbası

AKŞAM YEMEĞİM:1 kase mercimek çorbası

:KK200:Spor:KK200:
500 ip atlama:KK73:
60 mekik
Yarım saat yürüyüş

Bugün pek iştahım yoktu:KK51:
geyet iyi canim afiyet olsunnnn

Bende chia tohumu alicam yarın :KK16: siyah fasulye nasıl pisiyor bilmiyorum ama benim aklima haşlayıp salatasini yapmak geldi :kk77:
Kuzummm ya istah acici görünüyordu fasulyeler bende aliyim salatasini yapiyim ;)

Canım bu Kabızlık falan yapıyormu acaba bir bilgin varmı. Ve sadece yoğurtla yeniyor. Bende aldım bugün bir paket
Yok tatlim kabizlik yapmiyo aksine bagrsaklari duzenliyomus bende duzenli kullanmadim doktor listeme yazmisti canım;)

canim @SekerPancari71 de soylemis zaten haftaya Cuma diye..ben yinede girevimi yapayim dedim..bide sevyalcim telefonun duzeldimi hergun gelebilcekmisin takima canimm ona gore ayarlayalm kendimizi opuyorummm:KK60:

bugun

afiyet olsun canimmm sarma olmasaymis keske aksam ama 2-3 tane iyi yinede..

@masalperisi_ ve @SekerPancari71 canim bnde yarin alicm die sordum yapanlara kuru fasulye gibi onceden islatilip haslanio ama diri kalicak sekilde kuru borulce gibi sanirim sonra istedigin malzeme ve z.yagi bol limonla miss gibi salatasi oluyor..yemegide oluyomus kuru fasulye ile ayni teknik afiyet olsn simdidn heoimize..ama bakliyat neticede cok tukwtmmk gerek:KK51:

gecmis olsun cnm duzene girersin inşALLAH afiyette olsun torkular morkularrr:KK30:

canimmmmm biadaha izin mizin yok sana 55 olana kadr tememmm miiiii:KK45: pek olmamis ki sende farkindasin zaten yatin telafi ile dengele canimm +gorme die..
Tesekkur ederim tarif icin tatlimmm:KK15:

S seydarella canm birbirimizin menuleri elestiricezki dogruyu yanlisi bulucaz.. @ParteMoralll banada cok soylendi simdi bende dikkat eder oldum canimm:21:
Tabiki hepimizin bazi gunler hatta hafta kotu gecebiliyo kacamaklarla dolu olabiliyo cogu kisi yasadi hemen toparladi vs... Yeni baslayanlarn daha dikkatli olmasi lazim ben tamamen iyilik olsun dye uyardim yoksa beni ilgilendirmez kimin ne yedigi

Back
X