• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunuyorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hos bulduk canım valla çok sicak karşılandım hepinizecok teşekkür ederim marlin18 marlin18 arkadaşımın tavsiyesi uzerine geldim ismim Tuğba 25 yaşındayım en son gecen pazar tartildim 83.5 kiloyum hedefim simdilik 75 kilo olmak cok istiyorum boyum 167 memleket niğde 3 tane kizim var 9 8 2 yaşlarında osmaniyedr yaşıyorum aranizda olmaktan mutluluk duydum kisa zamanda uyum saglarim inşallah

Aramiza Hos geldin canim tubiş cim:KK15::KK15::KK37::KK36:.beraber vercez kilolari hiç merak etme.
tubi_klc tubi_klc canım şimdiki kilonu ve hedef kilonuzu yaz canım.
Kızlar tubisi ben çağırdım buraya başka topikteydi kendisi
Canım kaptanimiz @moon8187 sana gerekli bilgiyi verir
Hosbulduk canimm :KK74::KK74:hadi bakalım ne olacak mezun olma fikri beni çok motive etti acaba mezun oldugmuz günler gelirmikii

To
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunuyorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Toplam kac kişisiniz ogrenebilirmiyim??

Hos bulduk canım valla çok sicak karşılandım hepinizecok teşekkür ederim marlin18 marlin18 arkadaşımın tavsiyesi uzerine geldim ismim Tuğba 25 yaşındayım en son gecen pazar tartildim 83.5 kiloyum hedefim simdilik 75 kilo olmak cok istiyorum boyum 167 memleket niğde 3 tane kizim var 9 8 2 yaşlarında osmaniyedr yaşıyorum aranizda olmaktan mutluluk duydum kisa zamanda uyum saglarim inşallah
MASALLAH 3 tane cocuk kac yasinda evlendin canimmm ;)

MASALLAH 3 tane cocuk kac yasinda evlendin canimmm :KK66:
16 yaşında evlendim 2 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım o doğdu 3 ay sonra diger kızıma hamile kaldım ust uste iki cocuk cok yormuş olsa gerek 6 sene aradan sonra da 3. Kizimi dogurdum aslında 16 nisanda 26 oluyorum :))

16 yaşında evlendim 2 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım o doğdu 3 ay sonra diger kızıma hamile kaldım ust uste iki cocuk cok yormuş olsa gerek 6 sene aradan sonra da 3. Kizimi dogurdum aslında 16 nisanda 26 oluyorum :))

Ne kadar güzel erkenden anne olmussun canım prenseslerini ALLAH bagislasin canjm..doğum günün kutli olsun simdiden benimde 23 nisan ;) buadada aramiza hosgeldin canım

Cok teşekkür ederimALLAH razi olsun hos buldum bende seni taniyabilirmiyim:))

AMiN canimmm tabi canim adim yagmur seda 23 nisanda 26 yasina giricem :KK66: yeni evliyim bende bu takimda yeniyim baslangicim 82.3 den 81.9 oldum bakalım bu cuma ne olcak hedefim 65 INŞALLAH hedeflerimzie ulasiriz :KK66:

AMiN canimmm tabi canim adim yagmur seda 23 nisanda 26 yasina giricem :KK66: yeni evliyim bende bu takimda yeniyim baslangicim 82.3 den 81.9 oldum bakalım bu cuma ne olcak hedefim 65 INŞALLAH hedeflerimzie ulasiriz :KK66:
Aaa ne kadr benziyoruz bende 83.5 kiloyum ama 92.3 kilodan geldim bu kiloya tanidigma cok memnun oldum insallah su 70 leri en.kisa zamanda görürüz sonra 60 lari

Aaa ne kadr benziyoruz bende 83.5 kiloyum ama 92.3 kilodan geldim bu kiloya tanidigma cok memnun oldum insallah su 70 leri en.kisa zamanda görürüz sonra 60 lari
Aynen canimm benzerliklerimiz var güzel bi dostlugun baslangici olsun :KK19: super canim 9lardan 8lere ulasmissin tebrikler darisi 7lere sonra 6lara INSALLAH :KK36:

Ne güzel erken yaşta anne olmuşsunuz genç anne olmak çok güzel allah isteyen herkese nasip etsin:KK36:

:KK49:Menümü vereyim :KK49:
KAHVALTIM:3 kaşık kahvaltılık gevrek
1 bardak kadar süt,yarım elma

ARA ÖĞÜN:yarım elma

ÖĞLE YEMEĞİM:1 kase mercimek çorbası

AKŞAM YEMEĞİM:1 kase mercimek çorbası

:KK200:Spor:KK200:
500 ip atlama:KK73:
60 mekik
Yarım saat yürüyüş

Bugün pek iştahım yoktu:KK51:
Evet canım az yemissin. Cumaya az kaldı zaten iyi yapmışsın. Sporunda güzel

Evet canım az yemissin. Cumaya az kaldı zaten iyi yapmışsın. Sporunda güzel
Normalde sporu çok severim ama bi yerden baslayamamıştım bu hafta başladım çokta mutlu oluyorum spor yaptıkça:KK49: enerjik oluyorum enerjim artıyor:KK200: az yedim evet cumadan kaynaklı değil nedense midem çok şişti 1 kase çorbayı yiyip sofradan kalkarken ayy çok yedim oyy kalkıyom ben ya didim :D

Back
X