• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK19:
napiyosunnn cnm konusamadk ozlesssstkk amaa yaa marlin18 marlin18 cnmm sen napiyosnnnn
Aynı canım ya değişik bir şey yok. Dolabımı döktüm bugün onunla uğraştım daha bitmedi yarına da kaldı. Bol gelen kıyafetlarimi ayirdim hep doldurdum torba ya. Yardım yerine vericem.evde durmasına dedim küçük bedenlere sığmaya çalışayım artik

Kizlar bugün jillian a başladım. Bir ay düzenli yapmak istiyorum inşallah aksatmam.bakalım işe yarayacak mi.spor bildiriminde yazmazsam hatırlatın. Böylece banada mecburiyet olur

Canım yanlış anlama naçizane benim fikrim; söylediklerin doğru ama söyleyiş tarzın yanlış. Karşıdakini kötü etkileyebilir bazen
Karsimdakine bagli sizle farkli sakalasiyoruzz vsvsvs gecende soyledim tersler gibi konustugu icin hatta yorm bile yapmicaktm ama tutamadim uyarmak istedim.. kendi bilir.. yani bu karsimdakiyle alakali..
Aynı canım ya değişik bir şey yok. Dolabımı döktüm bugün onunla uğraştım daha bitmedi yarına da kaldı. Bol gelen kıyafetlarimi ayirdim hep doldurdum torba ya. Yardım yerine vericem.evde durmasına dedim küçük bedenlere sığmaya çalışayım artik
ohhh iyiii yapmisssinn kac gundur disarlardayim acayip yogundum bugun evdeydmmm hicccc bisey yapmak istemedimm enerjim dusuktu bahar temizligii yapsak ne iyi olurr beea :) toplasip herkese sirayla :D

ya canim nasilki o bende yapayimmm
İlk zamanlar biraz zorluyor. Ben önceki gün yarım yamalak başladım. Dün heryer im ağrıdı yapamadım. Bugün tam başladım. Ben daha önceki senede yapmıştım biraz tanıdık yani.ben jillian 30 day shared yapiyorum.nete yaz çıkıyor. Birde öncesi sonrası fotolar var.insanı motıve ediyor

Kizlar bugün jillian a başladım. Bir ay düzenli yapmak istiyorum inşallah aksatmam.bakalım işe yarayacak mi.spor bildiriminde yazmazsam hatırlatın. Böylece banada mecburiyet olur
Pufff ben evde yapamiyorm yaaa ip atliyodm hastalandm onada ara verdim devam etmem lazimmm. Diger sporlari ben evde vakit bulamiyorm kizimdan ya hic uykuyu sevmiyoo o uyusa ben neye kostursam diye bakiyorm. Aksamlari salona gidiyodm esimde yorgun oluyo yazik kizim cok hareketli birakip gitmek istemiyorm..pufufufufufufu

Karsimdakine bagli sizle farkli sakalasiyoruzz vsvsvs gecende soyledim tersler gibi konustugu icin hatta yorm bile yapmicaktm ama tutamadim uyarmak istedim.. kendi bilir.. yani bu karsimdakiyle alakali..
ohhh iyiii yapmisssinn kac gundur disarlardayim acayip yogundum bugun evdeydmmm hicccc bisey yapmak istemedimm enerjim dusuktu bahar temizligii yapsak ne iyi olurr beea :) toplasip herkese sirayla :KK70:
Kizzzz önce benim evden başlayalım ama:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Pufff ben evde yapamiyorm yaaa ip atliyodm hastalandm onada ara verdim devam etmem lazimmm. Diger sporlari ben evde vakit bulamiyorm kizimdan ya hic uykuyu sevmiyoo o uyusa ben neye kostursam diye bakiyorm. Aksamlari salona gidiyodm esimde yorgun oluyo yazik kizim cok hareketli birakip gitmek istemiyorm..pufufufufufufu
Yarım saat sürüyor canım sadece çok değil. Evet çocukla zor oluyor.

tubi_klc tubi_klc canim tekrar hosgeldin...
canim al bndende okadarr...bende evde yapamiorum kizim uyuyoda aslinda ama ben evde disipline olamiorum esimede bitakmaya gonlm el vermio dedigin gibi yorgn gelio sagolsun ona ragmen kizim aksam hep onda cokkkk hareketli emeklio simdi durduramioruz bi saga bi sola cok sukur tabii yeterki sagligi keyfi yerinde olsun kosturuoruz iste:KK76:

cok sukur carsambayida atlattik geriye kaldi persembeee..kizlar bn buhun tartilmadm.normlde hergun tartiliorum dun bjraz fazla yedigimden ayagim tartiya gitmedi ama bugun toparladim..hatta garkettimki artik eskisindn biraz daha fazla yiyorum o yuzdn az veriorum ama olsun az olsun oz olsun..artik vücutta odemde kalmadi pek umarim gidwn kilolar yagdandir:)))

tubi_klc tubi_klc canimm hic merak etme motivasyon irade ve karatlilikla olmicak sey degil kilo vermek..ben okdr uzuluyodumki veremicm diye hep bu kaygiyla yedimde yedim 80.5 oldugumda aklim basima geldi ve takima rastladim..Herkesten ALLAH razi olsun hep motive ettiler beni dogru yanlis bildiklerimizi paylastik yol gosterdik destek olduk..Dost olduk... @SekerPancari71 marlin18 marlin18 @ParteMoralll Miyav_su Miyav_su esmerm91 esmerm91 A Ayferelif K kova01 Feraceli Feraceli S seydarella @masalperisi_ S SEVTAL87 sarraf sarraf hepinizi etiketlemk geldi icimden kizlar hemde yeni arkadasimiz kimler var gormus olur die...
Simdi 63 kiloyum benim icin micize gibi 42 bedenden 38 bedene geldim hatta zorlasam 36:) insana en iyi motivasyon taryida gorulen -ler..giden kilolar..yarinin en buyuk motivasyonu ise kaçamaksiz gecen bugün..eger kacamak olursa motivasyon kiriliyor ve yarina kaygiyla uyanioruz o yuzden en az kacamakla en dogru sekilde beslenerek vermeliyiz kilolarimizi..Simdiden basarilar canimmm iyki geldin:21:

Son düzenleme:
Back
X