• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

At havani valla en zayif sensin nede olsa :KK45:
Hee ben verdim 22 kilo 36 bedenim inceciğim heryere sığarım ben minicikim çünkü çünkü zayıfim herseyde yakışır bana ne giysem olur bolda giysem olurr dar da giysem olurr hani zayifim ya yakişir herşellerrr :KK45:hee zayifim en çoh ben zayifim :KK45:işte o yüzden en çoh beni diiniicehsin:KK70::KK70:

Sussss kiz nere gittim sade kaptanliği devrettim:63: dışlatmam kendimi burdan:KK4:yolarim saçlarinizi:KK4::KK4:
Gitttttin vallaa gormuyom senii beeen:KK67:
Bu ayin sonunda ikimizde 6li rakamlari görmeliyiz baska caremiz yok parte :KK47:
@kitap_asigi da kiskandi tabiy bizi ama ohh olsun ona bizi yanliz birakirsa böyle olur :cool:
Dis dis dis giderde onuda dislicaz :D yasasinnnn kotuluuuk:cool:
:KK200::KK200:
He giz disla bende dislayacam artik su SekerPancarii SekerPancarii ini birakip gtti bizi hiiiih :KK11:
En Büyük KK
Smdiiik kizlar ben az önce ara öğünümü yaptim 1 tane ceviz ve 1 kuru incir yedim ama canm 1 tane daha yemek cekiyor izin verirseniz yicem izin vermezseniz yemicm acabaaaa 1 kuru incir ve 1 tane daha ceviz yiyebilirmiyiiiim :oops::oops:
:KK20:
Hayir @ParteMoralll ve seni gözüme kestirdim acimasizca eleştirecem sizi hergün:KK62:
ayyy cok seviniirm bebegm :KK47:
En çokkk beniii dinliceksin saksı değilimm beeen:KK53: ben takimin Yilmaz Morgülüyüm artik:confused:
Hahahaha hatirlatirim morgullllde nanayyy evine donduuu:KK45:
Takimin en zayif üyesi olarak benden çekeeeceniz var :KK45: hem sarıyım hem kuruyum korkun benden:KK70::KK70:
Sana gicik oluyorm zaten zayifsin diye kuru sey :D
kiskanirim tabiiiiiiiiiiiiiikisideeee:KK23:
kiz benim 3 camim var onlari bile silmiorummmm 10.katta olsam hicc silmemmki hiccc:KK70:bnm ev 90 m2 yarim saatte bahar temizligi yapiom salonun cami ve balkonda girerse araya 1 saat canim:cool:dolaplarimda hic karismaz bnm hersey askida cunkuyazlik kislik mantigimda yok yaz kıs tshirt bluz giyerim bn kazagim falan 2 tanedir onlarida bu kış hic giymedim kışın sadece hirka alirim tshirtumn ustune:KK70:bi tatil valizim var oda hazir hep yazlik mood:KK53: bnmde wc temizlik takintm var herhun camasr suyu:KK43: bide mutfak acik die asla bulasik birakmam sofrdn kalkigm gibi mutfagi temizlerim cunku sofra hep salonda mutfak dagink olsa oda salonda gibi genel olarak camlarim hariç temizimmm:KK53::KK53::KK69:
Hahahahaha benim 5 camim var koca koca:KK51: iki wc 4oda bir balkon.. mutfakta buyuk ama daima temizzz. Benm bi saat surmuyoo moon her haftaa dip kosee yapiyorm:KK14::KK14: hergunde supuruyom tozzzzzz pfof cocuk olunca tabi:KK14::KK14::KK14: efkarlandim bak simci
Ayyy sonuu o hedeflere ulaşilacakkk En Büyük KK yoksa sizinle dalga geçerim acımam:KK45: yapamadiniz kiii değimm:KK45:
benle baya dalga gecicen ozaman:KK47::KK47::-):-)

Bende hep 6 gibi yiyorum tatlm midemde ohh misss nasil hafif oluyo anlatamam acikinca bende türk kahvesi iciyorum şak diye gidiyo acligim :KK70:
aynen canm gece yuz ustu yatabiliorummm:eek::KK46:takla bilem atarim geceee:KK46:

Hee ben verdim 22 kilo 36 bedenim inceciğim heryere sığarım ben minicikim çünkü çünkü zayıfim herseyde yakışır bana ne giysem olur bolda giysem olurr dar da giysem olurr hani zayifim ya yakişir herşellerrr :KK45:hee zayifim en çoh ben zayifim :KK45:işte o yüzden en çoh beni diiniicehsin:KK70::KK70:
kizzzz noluoo sanaaaaa:KK57:

Gitttttin vallaa gormuyom senii beeen:KK67:

Dis dis dis giderde onuda dislicaz :KK70: yasasinnnn kotuluuuk:cool:

:KK200::KK200:

En Büyük KK

:KK20:

ayyy cok seviniirm bebegm :KK47:

Hahahaha hatirlatirim morgullllde nanayyy evine donduuu:KK45:

Sana gicik oluyorm zaten zayifsin diye kuru sey :KK70:

Hahahahaha benim 5 camim var koca koca:KK51: iki wc 4oda bir balkon.. mutfakta buyuk ama daima temizzz. Benm bi saat surmuyoo moon her haftaa dip kosee yapiyorm:KK14::KK14: hergunde supuruyom tozzzzzz pfof cocuk olunca tabi:KK14::KK14::KK14: efkarlandim bak simci
benle baya dalga gecicen ozaman:KK47::KK47::-):-)
En ćoh senlen dalga geçecem en çok senle :D :D seeen görürsüüüüüünnnnn :D fatih yasini izliyosan bu espiriyi anladin demektr :D :D :D

Selin varya bugün harikasin ya asiri modundasin yani hahahahha :KK70:

Back
X