• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amaniiin nasıl da planlar yapiyor su eski kaptana bak hele @ParteMoralll bizle dalga geçecekmiş kizzz duyuyon mu
Yaaa birak su sariyi
Hee ben verdim 22 kilo 36 bedenim inceciğim heryere sığarım ben minicikim çünkü çünkü zayıfim herseyde yakışır bana ne giysem olur bolda giysem olurr dar da giysem olurr hani zayifim ya yakişir herşellerrr :KK45:hee zayifim en çoh ben zayifim :KK45:işte o yüzden en çoh beni diiniicehsin:KK70::KK70:
ceek gittt burdaaan:KK67:
aynen canm gece yuz ustu yatabiliorummm:eek::KK46:takla bilem atarim geceee:KK46:
ayy bende bende yaaa onceden havada mi jaliyoduj gobekten hahahaha

En cok beni elestir en cok beni su parteyi gecmeye ihtiyacım var :KK70:
Ask olsn :D bak bennniiii karsinaaaami aliyon ulen sen
En ćoh senlen dalga geçecem en çok senle :KK70: :KK70: seeen görürsüüüüüünnnnn :KK70: fatih yasini izliyosan bu espiriyi anladin demektr :KK70: :KK70: :KK70:
izlemiyoreee :D
:KK70::KK70: ay bilmiyom kiz canavarlaştim:KK70::KK70:içime yilmaz morgul kaçtı:KK70::KK70:
Kaptanken numara yapiyodu icinde ki canavar cikti:KK45:
Tamam kiz parteee sennn görürsüüüüün :KK70:
:KK12::KK55::KK55::KK55:

Yaaa birak su sariyi

ceek gittt burdaaan:KK67:
ayy bende bende yaaa onceden havada mi jaliyoduj gobekten hahahaha

Ask olsn :KK70: bak bennniiii karsinaaaami aliyon ulen sen

izlemiyoreee :KK70:

Kaptanken numara yapiyodu icinde ki canavar cikti:KK45:
:KK12::KK55::KK55::KK55:
:KK53:birazdan yilmaz morgul espirilerim dönicem sana :KK59:

Bu haftaaaa odemlerrr nasil gitmistirrr amaa bak bende merk ettm :) benm ilk hafta 4kg gitmisti :) ilk ay 9.5 hadi bismillah cnm
O kadar gitmez bende ya:KK48: ama 1 kilo gider umarım en azında zaten haftada 1 kilo yeterli benim için ben geçen kış 3 ayda kilo vermiştim 83 ten 69 a inmiştim ama cok saglıksız aç kalarak verdiğimden çok kötü görünüyordum ve saglık sorunlarımda baş gösterdi şimdi bu 20 kiloyu öyle hemencecik vereyim diye bir.gayem yok her ay düzenli 3-4 kilo versem yavaş yavaş versem yeterli

Back
X