• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah; biraz tavuk vardi, peynir,salatalik,domates,cay

Aksam; taze fasulye,ayran,yulafciklarim..

Temizlik yapiyodum ancak yazabildim :)

Suuu tabiki 3lt
Yuruyuse cikablrmm yoruldmm ama nyse :)

Kizlar menumu yazip kendimi haftasonun akisina birakmayi planliorummmm:KK45:
Sabah ogle bir oldu:3 yumurtali kepekli dukan pizza yaptim yedimm sahabeydi tadi damagimda ve sekersiz cay
Aksam(yedim az once):2 yk z.yagi ile pismis tavuklu türlü yemeginden yedim bi tabak 1 dilim eksi maya ekmegi
aksamda kahve icicemmm:KK28:
Dukan pizzanın tarifini istiyorum.menün çok güzel tabi ki
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kase limonlu maydonoz
1 yemek kasigi lor peyniri
2 adet salatalik
1 dilim tahil ekmek

Öğlen
Tavuklu sebzeli sote(4 yemek kasigi)
1 kase marol salatası
1 bardak ayran

Akşam
1 kase domates çorbası(6da icicem)
1 kase pul biberli yoğurt

Ara öğün
Tarcinli sekersiz Türk kahvesi
2 adet kuru kayisi

Spor
1 bucuk saat bisiklet

Su 3litre
afiyet olsun Can'ım çok güzel
kizlar saat kac oldu nerde bakimm mönülerrrrrrr @marlin18 @ParteMoralll @Ayferelif K kova01 @esmerm91 :KK15:
ben mecburen eşimin işten gelmesini bekliyorum aslında çok acıktım.eşim masada beraber yenilmesini istiyor akşam yemeğinin haklı da.bir tek o öğünde aile biraraya gelebiliyor

Suuu tabiki 3lt
afiyet olsun canım ben de bugün taze fasülye yedim ama öğle yemeği olarak

Sabah: sütlü meyveli cihalı yulaf lapası( armut, çilek)2 ceviz
Ara:1 kuru incir
Öğle: taze fasülye, yoğurt, 1 dlm tb ekmek
Ara: 2 hurma, ceviz,karadut
Akşam: ızgara köfte, salata, ayran ( henüz yemedim)
40 dk aerobik

Dukan pizzanın tarifini istiyorum.menün çok güzel tabi ki

afiyet olsun Can'ım çok güzel

ben mecburen eşimin işten gelmesini bekliyorum aslında çok acıktım.eşim masada beraber yenilmesini istiyor akşam yemeğinin haklı da.bir tek o öğünde aile biraraya gelebiliyor

afiyet olsun canım ben de bugün taze fasülye yedim ama öğle yemeği olarak
Ben erken yedm cnm finali oyle yaptm :) sanada afiyet olsnnnn :)

K kova01 canim benm esim 7de geliyo valla onu bekleyemiyorm benim icin cok gec.. o geldiginde masaya beraber oturuyoruz sohbet ediyoruzz eslik ediyorum hem bende o sirada kizima biseyler yediriyorumm :) yaniii :KK74::KK36:zayiflayana kadar sadece sohbetle eslik ediyorum idare ediyo sorun yapmiyo isin ucu zayiflamaaaak :D

Kizlar menumu yazip kendimi haftasonun akisina birakmayi planliorummmm:KK45:
Sabah ogle bir oldu:3 yumurtali kepekli dukan pizza yaptim yedimm sahabeydi tadi damagimda ve sekersiz cay
Aksam(yedim az once):2 yk z.yagi ile pismis tavuklu türlü yemeginden yedim bi tabak 1 dilim eksi maya ekmegi
aksamda kahve icicemmm:KK28:
Cok guzel canim bendede dukkan kitabi var harika bi pizza oluyor afiyet olsun bide yok tutuyor ;)

Dünkü cisslar olmayaydi belki bugun bile gorurdummmmmm ama tartilmadm hicc yarinda tartilmicam p.tesi süpriz olsunn amaninn ters tepmesindeee:KK45::KK53:
Kac gunde bi tartiliyosun kuzum ;) INSALLAH diledigin kilo olursun ;)

Suuu tabiki 3lt
Cok guzel canim afiyet olsun ;) sen iki ogun yiyosun sanirim ben 2 ogun yeyince acikiyodum simdi 3 ogun olunca daha iyi oluyor;)

Sabah: sütlü meyveli cihalı yulaf lapası( armut, çilek)2 ceviz
Ara:1 kuru incir
Öğle: taze fasülye, yoğurt, 1 dlm tb ekmek
Ara: 2 hurma, ceviz,karadut
Akşam: ızgara köfte, salata, ayran ( henüz yemedim)
40 dk aerobik
Cok guzel afiyet olsun canimm ;)

K kova01 canim benm esim 7de geliyo valla onu bekleyemiyorm benim icin cok gec.. o geldiginde masaya beraber oturuyoruz sohbet ediyoruzz eslik ediyorum hem bende o sirada kizima biseyler yediriyorumm :) yaniii :KK74::KK36:zayiflayana kadar sadece sohbetle eslik ediyorum idare ediyo sorun yapmiyo isin ucu zayiflamaaaak :KK70:
Çok gecikecekse arıyor siz yiyin diyor ama 6,6.30 hatta 7 ye kadar bekliyorum çünkü beraber yemek istiyor.ben de onu kırmıyorum.yAlnız yemek yemeyi hiç sevmiyor
Cok guzel canim bendede dukkan kitabi var harika bi pizza oluyor afiyet olsun bide yok tutuyor :KK66:

Kac gunde bi tartiliyosun kuzum :KK66: INSALLAH diledigin kilo olursun :KK66:

Cok guzel canim afiyet olsun :KK66: sen iki ogun yiyosun sanirim ben 2 ogun yeyince acikiyodum simdi 3 ogun olunca daha iyi oluyor:KK66:

Cok guzel afiyet olsun canimm :KK66:
teşekkür ederim canım

Cok guzel canim bendede dukkan kitabi var harika bi pizza oluyor afiyet olsun bide yok tutuyor :KK66:

Kac gunde bi tartiliyosun kuzum :KK66: INSALLAH diledigin kilo olursun :KK66:

Cok guzel canim afiyet olsun :KK66: sen iki ogun yiyosun sanirim ben 2 ogun yeyince acikiyodum simdi 3 ogun olunca daha iyi oluyor:KK66:

Cok guzel afiyet olsun canimm :KK66:
Canim ben cok doyurucu yedigim icin hic acikmiyormm hic hemdee duramam aciksam zaten baska seylere saldirim.. :)

Ay nolurrr gicik smile ya :KK70: ben genelde biseye hafif kil kapinca goz kiparim ondan galibaa :KK70: senin goz kirpmalarn arka arkaya ya ben boyle:KK57::KK57::KK57: gozunde ucuyolar kac gundur soylucem soylucem :KK47::KK53:

Tamam balimmm bende alismisim.habire goz kirpiyorummm :KK76: hic farkinda degilim tamam canim senin icin
Gülücem:KK56::KK54:

Kizlar bugun ku menü
Sabah -1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 8 zeytin domatez salatalik
Öğlen asma yapragiyla yapılmış içinde cok az tahin olan çorba türü bi yemek ekmek yok
Akşam 1 tas mercimek corbasi 3 minik balik firinda yapılmış ve salata
Su 1 litreyi gecti 2 olir insallah
Spor 1 saat yürüyüş yatmadan 120 tane ipim var

Back
X