• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin hayirli pazarlar kizlarrrrrrr esiminde isi cikti o yuzdn yine tek kahvalti edicem kacamaksiz harika bi cmtesi gecirdim onun mutluluglan uyandimmmm gercektnnnn ben yine pizza yapicamm yaa cok guzllldiiii sosis yada salam eklemeyi dusunuorummm bi ara vaktim olanda firinda partenin dedigi gibide denicem ama ben genel olarak dukanin bir cok tatifini yapiorum hepsi cok guzl..sut tozum tofum tatlandiricm sivi aromalarim falanda var evde tatli krizim tutarda sip sak biseyler yaparm die ama cok sukur oyle olmadim pek..bu hafta uşenmezsem dukan ekmek yapicam ve makarna hasretim icinde shirataki noodle alicam kalorisiz bir bitkiden yapilio kendine ozgu tadi olmayan spagettimsi bisey soslarla tadlandirilio..buyuk marktlerde bulamadm netten siparis edicm:kk77:
Ben de bu ara diyet tariflerle kafayı bozdum.internette sürekli tarif araştırıyorum

@Apriori123
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunuyorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

@Apriori123 canim kusura bakma pazar telasindan gec donebildimmm..hosgeldin msjini okuduktan sonra kafanda sekillenicektir takim kurallarimiz ancak ozetlemk gerekirse 2 hafta denme suresinde aday listesinde yer alicaksin takima duzenli ugrayisin ve menulerinle birlikte devam edebilirligin olursa ana listeye geciceksin canimmm..hergun menunu aksam topluca paylasirsan hep birlikte degerlendirir dogru yanlis bildiklerimizi paylasiriz tatlimmm..Bol -lerin olsun simdi bize biraz kendin bahset yad kilo boy vs.:KK76:

@Apriori123
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı , el birliğiyle vericezz KİLOLARI:KK19:

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunuyorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Teşekkürler :)
Ben 2 yıl önce doğum yaptım ve tam 32. Kg aldım hamilelikte. Ödem vs gittiğinde ben 80 civarı kalmıştım. Sonra bir yıl içinde 68 e kadar indim. Şimdi 62 kg yum. Hedefim 55 :) artık doğum yaptım bahanem de kalmadı oğlum 2 ay sonda 2 yaşına girecek ve doğum gününde fit bir anne olmak istiyorum. Bu arada boy 158

Spor da olsa 10 numara 5 yıldız menün afiyet olsun
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Rica ederim Can'ım.ben bazen tarçın bazen kakao bazen hindistancevizi koyuyorum.içine kurukayısı kuruincir fındık badem ne istersen ekleyebilirsin senin hayal gücüne ve damak zevkine kalmış. Ben bu ara dukancıların yulaflı krebine taktım.çok lezzetli ve tok tutuyor.bu konuda otör @ParteMoralll :KK25:.
Haklısın bu hafta hep spor yaptm dün aslında yürüyüş yapıcaktım ama işlerimi halletim bi baktım gün bitmiş ama bugün yapiciğim:KK53:

Teşekkürler :)
Ben 2 yıl önce doğum yaptım ve tam 32. Kg aldım hamilelikte. Ödem vs gittiğinde ben 80 civarı kalmıştım. Sonra bir yıl içinde 68 e kadar indim. Şimdi 62 kg yum. Hedefim 55 :) artık doğum yaptım bahanem de kalmadı oğlum 2 ay sonda 2 yaşına girecek ve doğum gününde fit bir anne olmak istiyorum. Bu arada boy 158
ALLAH bagislasin cnm evlatlarimizi:KK68:
yine iyi 80 den 68e düşmüşsün benm gobegim catladi dusene kadar:KK53: tamm canim merak etme takimimizin motivasyonu tamdir:KK54: hep beraber kurtulcaz inşALLAH fazlaliklardan bnde 28.5 yasindayim 1 kizim var 10 aylik kizimda haziranda yaşina giricek bende ozamana kadr 58 olmak istiyorum takima geldigimde 80.5 tum simdi 62 kiloyum 18.5 kilo verdim canim burda:cool:

20160417_113136.webp
Kizlar isteee pizzammmmm:KK28:

ALLAH bagislasin cnm evlatlarimizi:KK68:
yine iyi 80 den 68e düşmüşsün benm gobegim catladi dusene kadar:KK53: tamm canim merak etme takimimizin motivasyonu tamdir:KK54: hep beraber kurtulcaz inşALLAH fazlaliklardan bnde 28.5 yasindayim 1 kizim var 10 aylik kizimda haziranda yaşina giricek bende ozamana kadr 58 olmak istiyorum takima geldigimde 80.5 tum simdi 62 kiloyum 18.5 kilo verdim canim burda:cool:
Sağol canım senin fındığını da Allah sana bağışlasın :) maşallah be güzel vermişsin sen de, şu takıldığım kg dan kurtulayım tüm topiğe baklava ısmarlıycam :D şaka şaka kıyamam size light galeta ısmarlıycam :)))

Canlarim bugün evde yokum o yüzden pek ugrayamabilirim kekik toplamaya gdcez ordanda piknik felan öncelikle ızgara köfte yapar kayinvalidem patates salatası bende portakalli kek yaptım yanına bi kac bsey dha ama söz hepsinden yemicem yesemde az az kilo vermeye baslamisken alamam demi:-) neyse bugün sabah kahvaltısı ise domates salatalık peynir zeytin yumurta reçel hepsinden azar azar yedim bi dilimde kepekli ekmek

Spor da olsa 10 numara 5 yıldız menün afiyet olsun
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Rica ederim Can'ım.ben bazen tarçın bazen kakao bazen hindistancevizi koyuyorum.içine kurukayısı kuruincir fındık badem ne istersen ekleyebilirsin senin hayal gücüne ve damak zevkine kalmış. Ben bu ara dukancıların yulaflı krebine taktım.çok lezzetli ve tok tutuyor.bu konuda otör @ParteMoralll :KK25:.
Kuzum yarın sabah bende kuru İncirli kuru kayisili yapicam:kk77: tariflerin icin cok tesekkur ederim canimmm bende dukanin tarflerine bayılıyorum hemde tok tutuyor:kk77::KK200:

Canlarim bugün evde yokum o yüzden pek ugrayamabilirim kekik toplamaya gdcez ordanda piknik felan öncelikle ızgara köfte yapar kayinvalidem patates salatası bende portakalli kek yaptım yanına bi kac bsey dha ama söz hepsinden yemicem yesemde az az kilo vermeye baslamisken alamam demi:-) neyse bugün sabah kahvaltısı ise domates salatalık peynir zeytin yumurta reçel hepsinden azar azar yedim bi dilimde kepekli ekmek
ayyy niguzll miss gibi kekikkk dağ kekiģiiii şahane canim..afiyet olsun canm erken yersen ebnce bi dilim kekindende yiyebilirsinnnn kolay gelsin cnm..napicakdinz sonra kekikleri ozel biseymi yapiosunz kekikten:KK76:

Kizlarrrr menumu yazayimm
Sabah:Dukan pizza 3 yumurtali ve 4 dilim salam var ucunde diger malzemelere ek olarak yaninda sekersiz cay
Ögle:1 dilim eksi maya ekmek 2 dilim beyaz peynir 3 zeytin 2 gun kurusu
az once:2 muz 3 ceviz 1 tk keciboynuzu özü
1 bardak süt
bugun boyle oldu baska bisey yemicm kizlar aksam yemegi yok bugun bana canm tatli istedigindn muz yedim...bisey yersem eklerim yarin -olma umudumu kaybettim suan bari sabit olayim napim:KK12:

Sabah
Menemen(3 yemek kasigi)
2 dilim tam tahilli ekmek
Lor peyniri(1 yemek kasigi)
2 adet salatalik

Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase chai tohumlu yoğurt
Domates söğüş

Akşam
1 kase sebze corbasi(6 da içicem)
1 kase yesillik salatasi