• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bananeeeee:KK47:

Gelde su menuleri elestir acimasizca:KK45:

:KK14::KK14:
isteeeeeee kiziyorum bazen:KK12::63::63::KK67:
Bende sana kızarınnnk o zaman:KK34: bi görüyüm menünde cisss:KK69:bi bakiyim hedefe bi ulaşama:KK69: o zaaamaann:KK69: dalga gecicem senlen:confused::rolleyes: her msjimi da ;) bu smileyle bitiricem:rolleyes:

Demi yaaaa.aynalarla barışık oluyorsun hep.oradan çıktı , buradan sarktı derdi yok
Darısı hepimizin başına olsun kizlar
Amiin kuzum darısı sizlere :KK36: helede ben yaz günü bile korseli zıbın badi giyerdim oram buram çıkmasin diye onu attim en çok ona seviniyorum :-)

Ne güzel canım. Bütün haftan mutlu geçsin insaAllah. Eksı olmakta insanı daha bi mutlu ediyor demi kizzzzz
Amin Can'ım inşallah hepbirlikte bol eksi görürüz bu hafta.eksiyle başlayınca tüm hafta daha bir motive oluyorum ama artı görünce de sinirden yemiyorum.artı görenler moralini bozup sakın saldırmasın yiyeceklere.

Gunaydin kizlarrr cuma günün den tam 400 gram eksik geldim bugun cok mutlu oldum hafta sonunu sorunsuz atlatmişim demek oluyor bu sanırım :)) simdi kendime kocaman bir.kupa yesil cay demledim onu içip kahvalti mi yapicam pazartesi tartilma işi bence güzel hafta sonu ona göre temkinli oluruz :)) @moon8187 canim bugunun tartı sonucunu sadece yaziyoruz degil mi herhangibhi yere kayit ediyormusun

Gunaydin kizlarrr cuma günün den tam 400 gram eksik geldim bugun cok mutlu oldum hafta sonunu sorunsuz atlatmişim demek oluyor bu sanırım :)) simdi kendime kocaman bir.kupa yesil cay demledim onu içip kahvalti mi yapicam pazartesi tartilma işi bence güzel hafta sonu ona göre temkinli oluruz :)) @moon8187 canim bugunun tartı sonucunu sadece yaziyoruz degil mi herhangibhi yere kayit ediyormusun
Çok iyi canimm 400 gr:KK73:tebrikleerr:KK68: sadece bildiriyoruz kuzum liste yok pazartesileri:KK37:

Bende herkesin iyiligi icin soyluyorum zaten
bence dogru herkes uzerine duseni alsin.. sen oyle yapmiyosan alinma bile. Farkindaysan cnm arada yapilan kacamaklari bile normal diyorum. Hergun saglksiz menulerr gormek istemiyorum.
Baska kurallar geldi zaten bundan sonra haftalik belirlenir.
İyiliğimiz içim söylüyorsun tabi biliyorum..

Tebrikler cnm boyle devam :)
O kadar eminim diyisin kendimden :p :p göriciiiz:KK45:
Emin olmaktan degil :) uyarilmak guzel olur :D
Yulafli krep yapiom kiz gel yiyek :p
Ohhhhhhhhhh misssssssss afiyrt olsun yulaf kepegndenmi yapion
İyiliğimiz içim söylüyorsun tabi biliyorum..
:KK19:

Back
X