• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim regl zamanim yarin öbür gün olurum,dün 53.0 çiktim ve dikkatli yememe rağmen bugün 53.9 çıktım:KK12: muhtemelen ödem ama :63: yine moral bozucu:63:

A Ayferelif kiz rakibem nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn hadi gaza getirek birbirimiziiiii:KK45:
Canım benim bugün diyetisyen listelerimi çıkardım uyucam inş 4 gündür spor yürüyüş vericez artık gecen sene bu zamanlar 61 dim almayaydım iyiydi ama hedef 55 ramazan daha önemli kızlar ramazanda daha çok birbirimize destek olalım

Kızlar google elle ip yazınca bir kadın çıkıyor iki çocuklu kadın 1 senede ne hale gelmiş evrim gecirmiş resmen hatta videosuda var 1 senede ne yaptıklarını anlatmış eşime gösterdim bende bu kadın gibi olucam dedim öyle olman için 20 kilo daha alman lazım dedi dalga gecti benimle zayıflıcağıma inanmıyorda kilo alıcağıma inanıyor ona inat vericem:63:

Partecim gunaydin canim noktalama isaretlerini okuyamiyor nereye gider diye bi ona bi buna yoruyorum.Yazdiklarinda hakilik payin var elbette yatana kadar dusundum neden boyle birsey yazma gereginde bulunmuşsundr diye belki bi aciklama yaparsin diye ama yine manidar yorumlar yine manidar:KK14:
gece gece takmamdan olsa gerekecekki sabh bende bi dusunceli uyandim..sende boyle yaoarak bizim motivasyonumuzu etkiliyorsun canim..Herkes nasil zayiflamasi gerektigine karar verir biz yorum yapar uyaririrz kimseyi soyle boyle yapmalisin diye zorlayamam kacamak yapma diye zorlayamam ha ne olur bu sefer kacamaklar olur ama buraya yazilmaz herkesin basina mum dikecek halimiz yok ya! Kimse takimin mitivasyonu dusuk ve die terketmedi takimi giden herkesin kendine özel cookk baska sebepleri var canim.Herkese cvp vermeye ilgilenmeye calisiyorum herkestende bu konuda bi parca anlayis bekliyorum benim elimden gelen bu benide elstirin ama bende herseyi paylasabilecek senin gibi acik sozle yorum yapabilecek ama hernolursa olsun herkesi düşünerek hareket edilen bir takim istiyorum zaten takimda bu demek...Sevgiler partecim..:63:
Oky bidaha takimin motivasyonunu tepki gostererek dusurmem anladim. Tesekkurlrr

Sabah; iki haslanmis yumurta, domates, peynir,zeytin,salatalik,fume ve cay....
Aksam; tavuk koftesi, yulafciklar,
salata ve Ayran...
Su aynii..
Aksam yuruyuse cikicam.. benim gunum bukadar iyi gunler afiyet olsun sizlere simdiden..

Back
X