• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burdaym canm islerim vardi bugün ugrayamadm pek ayy kasıgımı oyuyolar sanki suan ya ve adetim adam akilli sökülemiyo farkindaym :mad:
Senelerdir bu böyle senelerdir hep adetim gecikmeli ve sancili oluyo pff
Sen napiosn kuzu ne var ne yok
Ayy gecmiş olsun balim yaa kekik kaynatip içmek bana iyi geliyor bi denesen mii söküyor benim adetimio_O

Merhaba kızlar yemi kuralları okudum tartildimda 200gr almisim:oops:sabah ki menüm domates salatalık peynir bir tane haşlanmış yumurta bi dilimkepek ekmek yeşilçay ara ogün kurumden içtim bitirdim akşam ise ıspanak yemeği çorba yoğurt ekmek yok spora gitmedim bugün onun yerine ev temizliği yaptım:-):-)

Sabah: haşl. Yumurta, tb ekmeğe kaşarlı tost, domates, salatalık,zeytin
Ara: 1 kuruincir
Öğle: taze fasülye, yoğurt
Ara:10 badem, tarçınlı elma
Akşam: tavuk mantar sote, 4 kaşık bulgur pilavı, salata
30 dk aerobik 10 dk yoga, 20 dk açıkhavada yürüyüş
Afiyet olsun kuzum cok iyii:KK19:

Merhaba kızlar yemi kuralları okudum tartildimda 200gr almisim:oops:sabah ki menüm domates salatalık peynir bir tane haşlanmış yumurta bi dilimkepek ekmek yeşilçay ara ogün kurumden içtim bitirdim akşam ise ıspanak yemeği çorba yoğurt ekmek yok spora gitmedim bugün onun yerine ev temizliği yaptım:-):-)
Oohh ne guzel menünn kuzum hiç ciisss yok:KK60:

Burdaym canm islerim vardi bugün ugrayamadm pek ayy kasıgımı oyuyolar sanki suan ya ve adetim adam akilli sökülemiyo farkindaym :mad:
Senelerdir bu böyle senelerdir hep adetim gecikmeli ve sancili oluyo pff
Sen napiosn kuzu ne var ne yok
Ayy cnm yaaa gecen ay bende fenaydm bende hep sanci cekerdim cok iyi anliyorm sni... Bende napim cadiyla ugrasiyormmmm :)
Valla biraz önce jillian level 1/5.gün yaptım 2 defa hemde
@ParteMoralll :KK49::KK49::KK49:
:KK59::KK59::KK59::KK59::63::63::63::63::63:
aferinn kizzzzz gel opim:KK74:ben baktimda ona şınav var ya ben hic denemedm yarn bakcam,..
Kizlarrrrrrrr bugün bebişimin doğum günü.artık 1 yaşında benim meleğim :nazar::KK46::KK36::KK36::KK9::KK9:
ayy masallaaah bizimde ay sonuuuu cok guzel hazirlandk bende bembeyazzz etegi dalgali dizde bir elbise aldimmm cok heycanli :D

Canm SekerPancarii SekerPancarii benim bldm bileli etim cok ski kollarm falan 88ken bile sallanan sarkan biyerim yoktu.. simdi kg verdm allaha sukur ne gobegm ne baska yerim sarkmiyo simdi. Ben okadsr kg verdim kisa surede ya etim eskisine gore daha yumusak oldu ama yine bingl bingl degl :D ben dusunuyorm ki daha veripmi skilassam simdmi skilassam?
Sanki skilassam bacsklarm dahada incelcek gibi dusunuyorm sen kg verdin ve sklastn ne oneririrsin bana evde yapabilcegm ? Marlinij yaptigi bana sinav var zor geldi ama ne yapsam ya squata duzenli baslicam bide bir gogus hareketi gordm onu yapicam baskaa duzenli?

Ayy cnm yaaa gecen ay bende fenaydm bende hep sanci cekerdim cok iyi anliyorm sni... Bende napim cadiyla ugrasiyormmmm :)

aferinn kizzzzz gel opim:KK74:ben baktimda ona şınav var ya ben hic denemedm yarn bakcam,..
ayy masallaaah bizimde ay sonuuuu cok guzel hazirlandk bende bembeyazzz etegi dalgali dizde bir elbise aldimmm cok heycanli :KK70:
Bizde nasipse hafta sonu kutliycaz.amcalar , yengeler , dede nine , kuzen falan

Back
X