• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah: haşl. Yumurta, tb ekmeğe kaşarlı tost, domates, salatalık,zeytin
Ara: 1 kuruincir
Öğle: taze fasülye, yoğurt
Ara:10 badem, tarçınlı elma
Akşam: tavuk mantar sote, 4 kaşık bulgur pilavı, salata
30 dk aerobik 10 dk yoga, 20 dk açıkhavada yürüyüş

Supersinnnn herzamanki gibi
rakibem:KK19:

Kahvaltım
2 haslanmış yumurta
1 kk peynir
Domates,salata

Ara Ôğun
1fincan kahve

Öğlr yemeğim
Melemen
2 dilim kepek ekmeği

Akşam Yemeğim
Melemen
1 dilim kepek ekmeği

Bugün melemenlendik :D hava çok sıcaktı bol bol su içtim bi de 40 dk yürüyüş

Canm SekerPancarii SekerPancarii benim bldm bileli etim cok ski kollarm falan 88ken bile sallanan sarkan biyerim yoktu.. simdi kg verdm allaha sukur ne gobegm ne baska yerim sarkmiyo simdi. Ben okadsr kg verdim kisa surede ya etim eskisine gore daha yumusak oldu ama yine bingl bingl degl :KK70: ben dusunuyorm ki daha veripmi skilassam simdmi skilassam?
Sanki skilassam bacsklarm dahada incelcek gibi dusunuyorm sen kg verdin ve sklastn ne oneririrsin bana evde yapabilcegm ? Marlinij yaptigi bana sinav var zor geldi ama ne yapsam ya squata duzenli baslicam bide bir gogus hareketi gordm onu yapicam baskaa duzenli?
Canim ben son iki üç kilom kala yaptim spor ama spor iyidir yap bence marlinin yaptigi sporu bende yaptim müthiş bir değişim istiyosan kesinnn yapp squati kilo fazlan bitince yap canim yada az sayida yap ip atliyodunn senn niye devam etmiyosunnn:eek: özellikle iç bacaklara thing master diye minik bi alet var o harikaaa oluyo benimki resmen bingil bingil o derece yumusakti simdi baya baya toparlandı 10 tl nete bi bak istersen bacaginin arasinda sıkıyorsun:KK49: karin istersen de YouTube de abs videolari var onlar çok iyi sadece mekik ise yaramiyo ben toparladiysam bu vücudu herkes toparlar benimki çok yumuşamişti:KK61:ama şimdik güzel :KK30:

Kahvaltım
2 haslanmış yumurta
1 kk peynir
Domates,salata

Ara Ôğun
1fincan kahve

Öğlr yemeğim
Melemen
2 dilim kepek ekmeği

Akşam Yemeğim
Melemen
1 dilim kepek ekmeği

Bugün melemenlendik :KK70: hava çok sıcaktı bol bol su içtim bi de 40 dk yürüyüş
Bugün günlerden menemen :D afiyet olsun kuzuşummm :KK200:

@ParteMoralll ayy sana geçen gün yilmaz morgul esprileriyle dönücem demiştim iki tane yilmaz morgul espirisi dinledim bayilacaktim :D sana işgence etmiim diye yapmadim espiri kiymetimi bil:confused:

Back
X