- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #140.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben spor yapamiorum ya yani hic bana gire degil napicam bilmiorum cok sukur benimde parte gibi sıkı vücudum ama tabiki eskisi kadar degil mesela suanda alt beden 36 ustum 38 yani cok si ir bozucu belim kalinlasmis benimde gerci hamilelikten diorum henuz toparlanamadi diorum falan ama bakalim..Parte jillian bencede iyi ya ben 15 dk yapinca bile kaslarim kipir kipir oluoCanim ben son iki üç kilom kala yaptim spor ama spor iyidir yap bence marlinin yaptigi sporu bende yaptim müthiş bir değişim istiyosan kesinnn yapp squati kilo fazlan bitince yap canim yada az sayida yap ip atliyodunn senn niye devam etmiyosunnnözellikle iç bacaklara thing master diye minik bi alet var o harikaaa oluyo benimki resmen bingil bingil o derece yumusakti simdi baya baya toparlandı 10 tl nete bi bak istersen bacaginin arasinda sıkıyorsun
karin istersen de YouTube de abs videolari var onlar çok iyi sadece mekik ise yaramiyo ben toparladiysam bu vücudu herkes toparlar benimki çok yumuşamişti
ama şimdik güzel
![]()
nerdesin rakibeeeeeSlm kızlar dışardaydım yeni bakıyorum
1 tabak lahana sarmasi hmmmm pikiiiii yani nasl diyet anlamadm sabah bis3y yemion die aksam lahana sarmasi yiyosun ben olsam yemezdim diyet suresince onermiorum canim hani 2 tane yesen goz hakki dicem ses eymicmde 1 tabak cok geldi bana canim oglen yiyip aksam dengelesen daha iyi en azindan o yuzdn sanaEvet canım ben verdiğim kg ları bu şekilde verdim hep. Akşam 5 teb sonra hiçbişey yemiyordum ama şimdi gündüzler uzadı çok zor oluyor
Ok canım
Sabah 1 bardak kefir
Öğle iki dilim tam buğday ekmeği arasına kaşar ve et füme ile sandviç
Akşam sarımsaklı yoğurt işe bi tabak lahana sarması
Gün boyu su ve şekersiz çay
Iyiliginnnnn icinnn.....Heee yaa selincim bu moon la partis bir oldular benimle uğraşıyorlar![]()
Ohhhh yeni yasi kutlu olsunnn bebegininnnBizde nasipse hafta sonu kutliycaz.amcalar , yengeler , dede nine , kuzen falan
kizlar kizimla.ilgilencem gelicm hemennn babamiz cildirdidaaa![]()
heee yiyimde sen bana yitişş dimiiiiiGt ye hemen bence![]()
ohhh sefaniz olsun canimmmmmmSlm kizlaar dışarıdaydik gezdik acikkksiz neler yaptinizzz bakaalimmm
![]()
kiz yagsiz icli kofte nasil oluki kizarmamismi demek istedinnn ohhh menulere gellllllllllMenüm
Sabah =1 light üçgen peynir dereotu maydonoz 1 bardak light süt 1 dilim tam tahıllı ekmek
Arada=3 hurma yeşilçay
Öğlen=4 ev yapımı yağsız köfte mevsim salata 2 kepçe tarhana çorba
Arada=2 form bisküvi 1 prebiyotik yoğurt
Akşam=3 yağsız içli köfte yoğurt
love me partecimmmm love me love me love meeeee.Ay lav yu demistim biliyosun ama simdi ay dont lav yuay kro gibi
Yeni parte boylee alisin (sen haric)
![]()
![]()
ohhh kalpler malplerrrrrrrr hıhhhh bana hic boyle seyler yapmiosunnnnn
helal olsun kiz sanaaaaaa Alamannn
amca oyle olmali bencedeeee degisiklik olsun bi kahvaltindaAlter tarafı bi kahvaltı yaptım. Ne çok laf ettiniz yawww
Size inat yarın haslanmis brokoli yicem![]()
Canim.. bacaklar baya gitti ama gidicek dahaaaaa tabikide... O dedigin bacak icin gordum gidicem almaya mutlaka sende ise yario diyosan bakim bi yaa.. ip atliyodm gene ya benm sabahlari gene bogazm agrio falan ne bilim bahane iste.. devam edicem duzenli yapmam lazim dusunuyorm ki biraz daha spor yapsam bacaklarim icin zaten ustum icin degil.. gobegimde kocaman mis cm yi eski olcuye getirince sokee oluyorm yaaaCanim ben son iki üç kilom kala yaptim spor ama spor iyidir yap bence marlinin yaptigi sporu bende yaptim müthiş bir değişim istiyosan kesinnn yapp squati kilo fazlan bitince yap canim yada az sayida yap ip atliyodunn senn niye devam etmiyosunnnözellikle iç bacaklara thing master diye minik bi alet var o harikaaa oluyo benimki resmen bingil bingil o derece yumusakti simdi baya baya toparlandı 10 tl nete bi bak istersen bacaginin arasinda sıkıyorsun
karin istersen de YouTube de abs videolari var onlar çok iyi sadece mekik ise yaramiyo ben toparladiysam bu vücudu herkes toparlar benimki çok yumuşamişti
ama şimdik güzel
![]()
Kiskandim yaaaa noliyyyyBaldan tatlisin hemdeee![]()
Allah razi olsun bebegim@ParteMoralll ayy sana geçen gün yilmaz morgul esprileriyle dönücem demiştim iki tane yilmaz morgul espirisi dinledim bayilacaktimsana işgence etmiim diye yapmadim espiri kiymetimi bil
![]()
Jillianda sinav var ya hic cekmedim ki okadar spora gittim hic denemedm vallahi :S. Ya benim usttum 38 oluyo tam...bol degil.....40lar bol gbi yani m-L diyeblirim ama altim 40* dar kesim olanlar.. kumasimi falan artk gymiyorm sana demistm ya 40zaradan ama pot duruyo gymiom rafa kalkti 38olim yeniden alcamben spor yapamiorum ya yani hic bana gire degil napicam bilmiorum cok sukur benimde parte gibi sıkı vücudum ama tabiki eskisi kadar degil mesela suanda alt beden 36 ustum 38 yani cok si ir bozucu belim kalinlasmis benimde gerci hamilelikten diorum henuz toparlanamadi diorum falan ama bakalim..Parte jillian bencede iyi ya ben 15 dk yapinca bile kaslarim kipir kipir oluo
kiskancheee yiyimde sen bana yitişş dimiiiii![]()
ohhhh cok guzl yapioz 54e kadar boyle canimmmm banada yapinnnHeee yaa selincim bu moon la partis bir oldular benimle uğraşıyorlar![]()
Geyiyoooom bahBuyayaaa gelllll![]()
![]()
Ay lay yu , ay lav yu, du yu lav yu, yee ay du... ayy cok igrencim yaaaaaalove me partecimmmm love me love me love meeeee.![]()
onlar askli seyler soyluyooo seeeen bana demiyosunohhh kalpler malplerrrrrrrr hıhhhh bana hic boyle seyler yapmiosunnnnn![]()