• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim.. bacaklar baya gitti ama gidicek dahaaaaa tabikide... O dedigin bacak icin gordum gidicem almaya mutlaka sende ise yario diyosan bakim bi yaa.. ip atliyodm gene ya benm sabahlari gene bogazm agrio falan ne bilim bahane iste.. devam edicem duzenli yapmam lazim dusunuyorm ki biraz daha spor yapsam bacaklarim icin zaten ustum icin degil.. gobegimde kocaman mis cm yi eski olcuye getirince sokee oluyorm yaaa :KK70: smdi sezeryan yaptigim halde sadece biraz alt gobegm var kocaman gobekten kalan ama mesela pntln dar thsrt gynce cikmiyo oda gider herhalde.. dumduz ne zaman olurum bilmem :KK70:

Kiskandim yaaaa noliyyyy

Allah razi olsun bebegim :KK70:

Jillianda sinav var ya hic cekmedim ki okadar spora gittim hic denemedm vallahi :S. Ya benim usttum 38 oluyo tam...bol degil.....40lar bol gbi yani m-L diyeblirim ama altim 40* dar kesim olanlar.. kumasimi falan artk gymiyorm sana demistm ya 40zaradan ama pot duruyo gymiom rafa kalkti 38olim yeniden alcam :KK70: simdilik L slmm kotlarla yuksel beel...ay ne guzel oliy ustunede dar giyiyorm ama sen benden zayifsin :KK43: :KK70: ahh altimda 38oldummu ben tamamim baby :KK70: kiskandm seni simdi :KK43:
kiskanc :KK43:
evwt ya o yuksek beller yokmu kurtarici resmen yaaaaa aşk yasiorum onlarla..ben butun dolabimi dagittim cnm zaten girsen cubal gibi oluodular giyip esimle gulme krizlerine girioduk normalde insan okadr inceldini farketmio..bende gecn hafta zaradan 38 kot aldim cnm hic denemeden 36a baktim kucuk bu bana olmaz dedim 38 aldim bizim burdaki zarada kabinler hep dolu kizimlada denmk mumkn olmuo normaldede deneyrk almam pek..neyse giydim evde baktim bi kucugude cok rahat olurmus 3 kilo daha versem onuda giyemicemmmm aslaaa ablam yasadi suanda cok begenmisti zayiflada alayim bunu sendn dedi:) 36da aldim ordan hemde kumaş tam oluo hemuz 36 beden oldugumu kabullenemedm sanirim ama bidaha 38 almicam sıksada 36 alicam nasilsa zayifliorum..bide ben omuzluyum belimi inceltmk istiorum bende yaaaaaaaa zayiflayinca incelio gerci ama dahada dahada incelsin:mad:

Canim.. bacaklar baya gitti ama gidicek dahaaaaa tabikide... O dedigin bacak icin gordum gidicem almaya mutlaka sende ise yario diyosan bakim bi yaa.. ip atliyodm gene ya benm sabahlari gene bogazm agrio falan ne bilim bahane iste.. devam edicem duzenli yapmam lazim dusunuyorm ki biraz daha spor yapsam bacaklarim icin zaten ustum icin degil.. gobegimde kocaman mis cm yi eski olcuye getirince sokee oluyorm yaaa :KK70: smdi sezeryan yaptigim halde sadece biraz alt gobegm var kocaman gobekten kalan ama mesela pntln dar thsrt gynce cikmiyo oda gider herhalde.. dumduz ne zaman olurum bilmem :KK70:

Kiskandim yaaaa noliyyyy

Jillianda sinav var ya hic cekmedim ki okadar spora gittim hic denemedm vallahi :S. Ya benim usttum 38 oluyo tam...bol degil.....40lar bol gbi yani m-L diyeblirim ama altim 40* dar kesim olanlar.. kumasimi falan artk gymiyorm sana demistm ya 40zaradan ama pot duruyo gymiom rafa kalkti 38olim yeniden alcam :KK70: simdilik L slmm kotlarla yuksel beel...ay ne guzel oliy ustunede dar giyiyorm ama sen benden zayifsin :KK43: :KK70: ahh altimda 38oldummu ben tamamim baby :KK70: kiskandm seni simdi :KK43:
Ben daha da zayifim alt üst 36 beden hihoohiiihqaaahiiiiiiiii:rolleyes:en çok ben zayifim:rolleyes:

Kiskandim yaaaa noliyyyy

Sende cikilotadan tatlisin kuzum:KK200::KK200: nasil gönlünü aldim ama :KK48:

Back
X