• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ama bunlari ölçüyü kacirmadan yesek bisey olurmi bence olmazz çünkü ben tam olarak 10 kilo verdim ve asla yiyemem dedigim biseu olmadi mantida yedim pilavda yedim börek de yedimbu kadar kasma kendini bence
:D merk etme kasamadim her hafta ya biri gelr ya biyere gderim kucuk kacamaklar yapiodm tatli haricinde.. kasmayiorm kendimede bu sfer kirilmiyo cnm emin ol ben ilk zaman yaptigim gibi yapsam smdi dusmustm 65e falan.. saldim biraz.. okadar kgdan sonra normal bu triplerim

Kızlar aranıza ctesi katıldım ama an itibari ile -600 gr ile 61,4 olmuşum. Çok mutluyummmmm :)))
Bugün geç uyandık gece bebişim sağolsun uyutmadı. Şimdi ona kahvaltı yaptırıyorum birazdan kendi tabağımı silip süpürcem :)))
Haşlanmış yumurta bir orta boy havuç bir dilim peynir bir dilim tb ekmeği bi de bitki çayı 5i1arada

Kızlar aranıza ctesi katıldım ama an itibari ile -600 gr ile 61,4 olmuşum. Çok mutluyummmmm :)))
Bugün geç uyandık gece bebişim sağolsun uyutmadı. Şimdi ona kahvaltı yaptırıyorum birazdan kendi tabağımı silip süpürcem :)))
Haşlanmış yumurta bir orta boy havuç bir dilim peynir bir dilim tb ekmeği bi de bitki çayı 5i1arada
afiyet olsun cnm bebsinin kahvaltisi ne

:KK70: merk etme kasamadim her hafta ya biri gelr ya biyere gderim kucuk kacamaklar yapiodm tatli haricinde.. kasmayiorm kendimede bu sfer kirilmiyo cnm emin ol ben ilk zaman yaptigim gibi yapsam smdi dusmustm 65e falan.. saldim biraz.. okadar kgdan sonra normal bu triplerim
hic haberimiz yokkkk parte hanimmmm:KK12:

afiyet olsun cnm bebsinin kahvaltisi ne
Önce bi biberon süt. Yumurta ama sadece ezip yoğurtla karıştırınca yiyor, iki tk bal, iki tk keçiboynuzu pekmezi.
İki saat sonra da çorba seansına başlıyoruz akşama kadar sadece Arada bi öğün meyve bi öpün kuru üzüm veriyorum. Çorba dışında bişey sevmiyor :(

diyeydimde şımaraydin eyceneeeee
Hahaha cinim benim :D
hic haberimiz yokkkk parte hanimmmm:KK12:
Kizz ben ilk ay gelmedim ki buraya.. sonrakileri yazdim zaten mevlut oldugunda, vs.. kayinpeder vefat ettiginde bir hafta yoktm zaten..
bu hafta 71i bekliorum senden haberin olsun cok saldin sennnnn hadi bakalimmmmmmmm :KK12:
Bekle kuzum gelir elbet :D
yok hastayimm yok evlilik yil donumummmm haftaya kuzunun dogum gunusu iyi bakalimmmmm
Hahahahahahahah
Delirdi :D bana niye sardin simcik ya :D
@ParteMoralll vanim bak kizinin doomgunune odaklan 69 ol ozamana en kotuuuu lutfennn ben senden daha cok istiorummm suan yaniiiiiiiii
Hee bir hafta kaldi :/
kas kasabildiin kadar 10 gun ya3 kilo versen dusunseneeee super olmaz mi ozguvenini dusun oanda.....
Ofofofofoofofof :KK50: iyiki cnm bisey cekti dedim :D yiyimde oyleee konus bari bee :D
seni uzun ardan sonra gorenlerin tepkilerini dusun 69um dedigindeki ozguveni 20 kilo verdim diyebilmenin hafifligiiii yapabilirisn @ParteMoralll
Zaten oyle diyolar ki ben tepkilerden simardim onlar beni 73ken 68falan saniyodu zaten :D hahaha
Kizzzz @ParteMoralll 89 kilomuydu vay anasinu hatunlarr resmen erimiss akmısss
:63: 88

Önce bi biberon süt. Yumurta ama sadece ezip yoğurtla karıştırınca yiyor, iki tk bal, iki tk keçiboynuzu pekmezi.
İki saat sonra da çorba seansına başlıyoruz akşama kadar sadece Arada bi öğün meyve bi öpün kuru üzüm veriyorum. Çorba dışında bişey sevmiyor :KK43:
Benim kizda yumurta sarisi, kb pekmezi tb ekmegine bana bana bayiliyo :D peynir kasar azck azck salatalik domates biraz bi lokmalik tadiyo...
oglen yogutlu meyve kendi yaptigim.. muz katiyorm cok seviyo.. tabi ayrica surekli emiyo.. aksam ne yemek yaptiysam esime oda yio.. bir yasimiza gircez..

Back
X