• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bulgur pilavi 1 tabak cok fazla canimm kim ne derse desin 1 tabak yenmemeli tek basinada olsa ahh feracelimmm...senin melemenden bana fenalik geldi sana sosis kokmasi cok normallll bende hamileykn limonlu kek yaomisti ablam onun kokusi hic hitmz burnumdn simdi bile kotu oldummmmmm:KK43:
1 tabak dedoysem dolu bor tabak degil aclıltan ölemmi sende.:D ayy sorma midem cok kôtü

Kaptanlarım @şekerpancarı@moon8187 bu kararı vermek için çok düşündüm 1hafta izin alabilirmiyim şu ara motivem çok düşük ne yapsam olmuyor listeyide etkilemek istemiyorum tam motive olup öyle gelmek istiyorum sadece bir haftacık bu cuma ve öbür cuma bildirimde bulunmayım olabilirmi böyle bişi[/QUOTE]

Kaptanlarım @şekerpancarı@moon8187 bu kararı vermek için çok düşündüm 1hafta izin alabilirmiyim şu ara motivem çok düşük ne yapsam olmuyor listeyide etkilemek istemiyorum tam motive olup öyle gelmek istiyorum sadece bir haftacık bu cuma ve öbür cuma bildirimde bulunmayım olabilirmi böyle bişi
[/QUOTE]
canim sanirim 1 hafta izne cikamiosun en az 2 hafta 3.hafta listeye donebiliyosun..ve 2 aydir listede olmus olman gerekiyor bir arsive bakayim @SekerPancari71 ede danisayim...ama neden boyle yaptin gayet iyi gidiodun bende senin gibiyim bi hafta iyi bi hafta sallaniyorum ama dikkat edioruz bizde insaniz..Izne ayrilmk istersen ayrilabilirsin elbette ama sana + olarak donmesin canim iyi duşün:(

Kuzu
Ben nerdeyse bütün kilolarimi kalori sayarak verdim kuzum çok işe yariyor :KK15: kaç kalori almayi hedefliyosun günde :KK16:
kuzum ben günde 1000 1200 kalori almayı
Ben nerdeyse bütün kilolarimi kalori sayarak verdim kuzum çok işe yariyor :KK15: kaç kalori almayi hedefliyosun günde :KK16:
Kuzum 1000 1400 arası ama o kadar bile almıyorum yani şu iki gündür 1700 kalori almsm bakalım 1 haftada nolcak

Bide hazir konu konuyu açmısken bisey soylemek istiyorum kizlar:Neden hemen motivasyonunuz dusuyor anlamiorum her hafta deli gibi 1.5 2 kg verick halimiz yok ben 19 kilo verdim bugune kadar bi hafta + ciktifim oldu bi hafta -400 oldugum oldu kac hafta sabit kaldigim oldu ama hic boyle kenara cekilme yapamama kaygisina düşmedim 7lerden kurtulamiorum dedim ama birakmadm pesini simdi 6larin sonuna geldim kurtulamiorum diorum ama yine birakmiorum bu hafta olmadi ama yeni gun yeni baslangic felsefesindeyim..Lütfen sabirli olalim kilo verme isi sabir azim işi kendimizi birakmayalim kizlar..Elbette zorlicak sonucta bu kilolari 10 gunde almadikki 10 gunde verelim dimi ama..Ha gayret diorum ve gayret bekliorum fistiklarrrr takimimin gulleriiiii:KK19:

Bide hazir konu konuyu açmısken bisey soylemek istiyorum kizlar:Neden hemen motivasyonunuz dusuyor anlamiorum her hafta deli gibi 1.5 2 kg verick halimiz yok ben 19 kilo verdim bugune kadar bi hafta + ciktifim oldu bi hafta -400 oldugum oldu kac hafta sabit kaldigim oldu ama hic boyle kenara cekilme yapamama kaygisina düşmedim 7lerden kurtulamiorum dedim ama birakmadm pesini simdi 6larin sonuna geldim kurtulamiorum diorum ama yine birakmiorum bu hafta olmadi ama yeni gun yeni baslangic felsefesindeyim..Lütfen sabirli olalim kilo verme isi sabir azim işi kendimizi birakmayalim kizlar..Elbette zorlicak sonucta bu kilolari 10 gunde almadikki 10 gunde verelim dimi ama..Ha gayret diorum ve gayret bekliorum fistiklarrrr takimimin gulleriiiii:KK19:
Heh işte ben bu mantıktayım

canim sanirim 1 hafta izne cikamiosun en az 2 hafta 3.hafta listeye donebiliyosun..ve 2 aydir listede olmus olman gerekiyor bir arsive bakayim @SekerPancari71 ede danisayim...ama neden boyle yaptin gayet iyi gidiodun bende senin gibiyim bi hafta iyi bi hafta sallaniyorum ama dikkat edioruz bizde insaniz..Izne ayrilmk istersen ayrilabilirsin elbette ama sana + olarak donmesin canim iyi duşün:KK43:[/QUOTE]
Canım benim böyle yarım yamalak diyet yapmayıda sevmiyorum gecen sene 3 ayda kaçamaksız 12 kilo vermiştim çok motiveydim şimdi öyle bişi yok yaklaşık 2buçuk aydır burdayım verdiğim 3 kilo bir hafta düşüneyim kardeşimde geliyor şehir dışından bu hafta zaten çok giremicem en azından listeyide etkilemiyim 2 haftada olur canım ve dikkat edicem tabiki uzun süre ayrılamam burdan zaten özlerim sizi:KK19:

Back
X