• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim sanirim 1 hafta izne cikamiosun en az 2 hafta 3.hafta listeye donebiliyosun..ve 2 aydir listede olmus olman gerekiyor bir arsive bakayim @SekerPancari71 ede danisayim...ama neden boyle yaptin gayet iyi gidiodun bende senin gibiyim bi hafta iyi bi hafta sallaniyorum ama dikkat edioruz bizde insaniz..Izne ayrilmk istersen ayrilabilirsin elbette ama sana + olarak donmesin canim iyi duşün:KK43:
Canım benim böyle yarım yamalak diyet yapmayıda sevmiyorum gecen sene 3 ayda kaçamaksız 12 kilo vermiştim çok motiveydim şimdi öyle bişi yok yaklaşık 2buçuk aydır burdayım verdiğim 3 kilo bir hafta düşüneyim kardeşimde geliyor şehir dışından bu hafta zaten çok giremicem en azından listeyide etkilemiyim 2 haftada olur canım ve dikkat edicem tabiki uzun süre ayrılamam burdan zaten özlerim sizi:KK19:[/QUOTE]
peki canim sen bilirsin kendinii topla bian once be sakin kilo falan alayim demeee tamm mi:KK20: kardesinle guzl guzl vakit gecir bizide unutma firsat buldukca ugra:KK61:

Canım benim böyle yarım yamalak diyet yapmayıda sevmiyorum gecen sene 3 ayda kaçamaksız 12 kilo vermiştim çok motiveydim şimdi öyle bişi yok yaklaşık 2buçuk aydır burdayım verdiğim 3 kilo bir hafta düşüneyim kardeşimde geliyor şehir dışından bu hafta zaten çok giremicem en azından listeyide etkilemiyim 2 haftada olur canım ve dikkat edicem tabiki uzun süre ayrılamam burdan zaten özlerim sizi:KK19:
peki canim sen bilirsin kendinii topla bian once be sakin kilo falan alayim demeee tamm mi:KK20: kardesinle guzl guzl vakit gecir bizide unutma firsat buldukca ugra:KK61:[/QUOTE]
Ca
Canım benim böyle yarım yamalak diyet yapmayıda sevmiyorum gecen sene 3 ayda kaçamaksız 12 kilo vermiştim çok motiveydim şimdi öyle bişi yok yaklaşık 2buçuk aydır burdayım verdiğim 3 kilo bir hafta düşüneyim kardeşimde geliyor şehir dışından bu hafta zaten çok giremicem en azından listeyide etkilemiyim 2 haftada olur canım ve dikkat edicem tabiki uzun süre ayrılamam burdan zaten özlerim sizi:KK19:
peki canim sen bilirsin kendinii topla bian once be sakin kilo falan alayim demeee tamm mi:KK20: kardesinle guzl guzl vakit gecir bizide unutma firsat buldukca ugra:KK61:[/QUOTE]
Canım hiç unuturmuyum desteğinize herzaman ihtiyacım var öpüyorum hepinizi görüşmek üzere iyi geceler:KK15::KK19::KK37:

A Ayferelif sen 4 martta listeye girmişsin kurallara gire izne ayrilamiosun 4 mayistan once izne ayrilma hakkin tok cnm karar defterinde oyle dio ama yarin @SekerPancari71 ile konusmaliyim:(

Son düzenleme:
Canim yarin Selinle konusmaliyiz karat defterinde boyle dio ama sen 17 subatta baslamişsin listeye 4 martta girmişsin yani henuz 2 ay olmamis hangisi baz aliniyor yada yapilabilck bisey varmi onu kinusmaliyiz..kurallar bile gitmwni istemioooo

FB_IMG_1461211401071.webp

Back
X