• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bide hazir konu konuyu açmısken bisey soylemek istiyorum kizlar:Neden hemen motivasyonunuz dusuyor anlamiorum her hafta deli gibi 1.5 2 kg verick halimiz yok ben 19 kilo verdim bugune kadar bi hafta + ciktifim oldu bi hafta -400 oldugum oldu kac hafta sabit kaldigim oldu ama hic boyle kenara cekilme yapamama kaygisina düşmedim 7lerden kurtulamiorum dedim ama birakmadm pesini simdi 6larin sonuna geldim kurtulamiorum diorum ama yine birakmiorum bu hafta olmadi ama yeni gun yeni baslangic felsefesindeyim..Lütfen sabirli olalim kilo verme isi sabir azim işi kendimizi birakmayalim kizlar..Elbette zorlicak sonucta bu kilolari 10 gunde almadikki 10 gunde verelim dimi ama..Ha gayret diorum ve gayret bekliorum fistiklarrrr takimimin gulleriiiii:KK19:
Aynen katılıyorum.daha önce 3 hafta kilomun sabitlendiğini biliyorum yılmadım ama elbet kırılacak bu direnç dedim şimdi bırakırsam tekrar alırım kiloları dedim, vucüduma inat o direnirse ben de direnirim dedim ve ben kazandım.sabır çok önemli.sabrınıza güvenmiyorsanız hiç bu işe kalkışmayın derim ben

Back
X