• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben diyete regl iken başlamıştım, yaptığım onca spora rağmen veremedim.tartıda değişiklik bi hafta sonrasında olmaya başlamıştı ama bunyeden de fark eder malum.
dün pirinç lapası detoksunun tam da böyle günler için iyi olacağını okudum.bu ay yapmayı dusunuyorum sen de bi bak istersen canim
Pirinç lapasımı ayyy kızlar duymasin:))) pirincin p sini söylemek yasakk burdakiler kizacak diye kac gündür sarma dolma yapicam yapamiyomm:KK70::KK70:

Aaaminn insallaj canım evet 5 hurma ve kavunu saymazsak cis yemedimm simdi de vucudumun kaybettigi suyu vermeye çalışıyorum :))
Ic kuzummm afiyet olsunnn sifa olsun:KK36:

Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu yani regl im diye tatlıya yuklenmezsek ve dikkat edersek daha mi cok gidiyormus kilolarr
Kuzum evet oyle duydum:KK37: tatlilari kenara birakip tarcinli süt elma yeriz atlatiriz krizi kuzum :KK5:

Pirinç lapasımı ayyy kızlar duymasin:))) pirincin p sini söylemek yasakk burdakiler kizacak diye kac gündür sarma dolma yapicam yapamiyomm:KK70::KK70:
Ben de şaşırdım hanı pirinç olunca ama okuyunca ise yarayanları gordum.başka bi topikteydi.bulabilirsem atarim canım

Ic kuzummm afiyet olsunnn sifa olsun:KK36:

Kuzum evet oyle duydum:KK37: tatlilari kenara birakip tarcinli süt elma yeriz atlatiriz krizi kuzum :KK5:
Bilmiyomuydunuz kizlaral aklima gelmedi soylemek ben soylerdim sizee... Tarcin ve sutu..
Benim tatli cekince tarcinli sutu aklima getiriiyorm tatlidands vazgeciyorm sorunnyok :)

Selamlar kızlarcım :) bugün itibarıyle sizlerleyim. adım Toprak Kübra. Yaşım 25.İstanbuldayım. 2 nisanda diyet ve hafif sporla başladım.montignac beslenmesini uyguluyorum :)
60.100 ile başladım güncel kilom 57.400. Yarın tartılma günüm bakalım ne çıkacagımm :)

Back
X