• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah iki yumurtayla peynirli omlet, domates,az kasar,salatalik,zeytin ve cay ictimmmmmmmm..
Sonraaaaa oglen kardesm bardak misir yiodu cok koktu sutum ceker dye uc kasik aldim..
Aksamda firindaaa kizarmisss tavukkkk salataaaaa ayraaan
Bugun 3saat yurudum hatta daha fazla surmus olabilir yoruldmmm :)
Yemegimi yedim aksam 7-8 gibide cikicamm yine bir iki saat yurumus olurum.
Boll suuuu.

Selam kızlar herkes hedefine ulaşıyor sanırım :KK54: menüme geleyim ben bugün cuma mevludu vardı kayinvalidemin annesinde yani anannede ordaydm bi tane ayran içtim 2 tane yarım pide yedim kalorisini görünce ben sok:110: neyse iki dilimde kek yedim akşam ise bi tabak mercimek çorbası t tanede dolma biber fırında

Sabah: omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 tk kb pekmezi-tahin
Ara:cafe latte,1 kuş lokumu
Öğle:fırında balık, salata
Ara:erik,kuruincir arası ceviz
Akşam:barbunya,yoğurt,1/2 dlm tb ekmeği
1 saat yürüyüş,50 dk zumba

Ya ben un helvası yedim çayın yanında :110:
50 gr 110 kaloriymiş toplam kalorim 950 oldu sınırımı aşmadım aslında ama yinede suçlu hissediyorum :KK47:

Merhaba arkadaşlar.bende yulaf almayı düşünüyorum ama kaç kalori nekadar nası yemek gerek bilmiyorum.

Bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik yesillik 3 tane ceviz
Ara 1 light süt 1 armut
Öglen 4 kaşık tavuk sote ve salata (yagsiz tabi) 1 soda
Ara 2 kayisi 1 hurma 2 çilek +10 findik
Aksam 2 lokma ekmek 4 kasik haşlanmış nohutlu salata 3 kasik yoğurt
Ara yesil cay 1 meyve
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş

Sabah: omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 tk kb pekmezi-tahin
Ara:cafe latte,1 kuş lokumu
Öğle:fırında balık, salata
Ara:erik,kuruincir arası ceviz
Akşam:barbunya,yoğurt,1/2 dlm tb ekmeği
1 saat yürüyüş,50 dk zumba

Canimm yine cok guzel :nazar::KK54:
Zumbayi evdemi yapiyosun canimmm:KK49:

Teşekkür ederim canım.hayatımda ilk defa zumba yaptım :KK49: böyle bir efor yok.suratım kıpkırmızıydı bittiğinde.internetten yaptım.500 kalori harcatıyormuş bu yaptığım ayrıca çok eğlenceliydi tavsiye ederim
Kuzum kuzenim var zumbaya gidiyo ayda 7 kilo verdi hemde agir diyet yapmadan kuzu ne yazdinda cikti hangi video kuzum

İyi akşamlar kızlar
Bugün uğrayamadım abartısız tüm gün iş yaptm :KK14: cok şükür yetiştirdim:KK45:
Ya bugün bkde noldu :110: babam lahmacin ısmarladı bize iş yaptm yoruldum falan ya:110: yedim neyse sonra o kadar kötü oldun ki istofra,mide bulantısı yorgunlultan uyuyakaldım sonra:KK14:

Hayırlı geceler kizlarrr bugün ki menü mm sabah kahvaltida misafir vardı aslina bakarsaniz ne yedim bilemedimn ama ekmek hic yemedum domates salatalkk haşlanmış yumurta yogurtlu kabak kaavurmasi zeytin kahvaltilik soslardan falan yedim ama ekmek yemedigim için sıkıntı olmadı öğlen biraz sarma ve dolma yedim sonra çarşıya çıktım 3 saat araliksiz yürüdüm aksam yemegindede yarim kase mercimek çorbası ve 3 4 tane çiğ köfte yedimm öğlen le akşam arasında da bi çikolata kaçamağı oldu ne zamandır olmuyordu ama regl in gazabina ugradim gözüm döndü ama 3 saat lik yürüyüş kendimi cok hafif hissetmeme neden oldu

Screenshot_2016-04-22-14-49-40-1.webp

Back
X