• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahhh ahhh o beyin yok mu o beyinnn yaa bugün çarşıya gittim kiyafetleri denedimm kendimi hic mutlu hissetmedimm o anki kararlilikta kalsam ne süper olurdu ama karnim acikinca hepsini unuttummm
Iste unutmamak lazım tatlm nefsimizi terbiye etmeliyiz ha bende ara ara kaciriyorm ama bi sürekliligi tutturmak lazm kaçamak yapmak yok bize taa ki istedigimz kiloya ulasana dek..
Ha arada ödül olarak sevdigimiz bir seyi yemek olabilir ama yemegi cok kacirmak suan bize göre değil :KK20:

Iste unutmamak lazım tatlm nefsimizi terbiye etmeliyiz ha bende ara ara kaciriyorm ama bi sürekliligi tutturmak lazm kaçamak yapmak yok bize taa ki istedigimz kiloya ulasana dek..
Ha arada ödül olarak sevdigimiz bir seyi yemek olabilir ama yemegi cok kacirmak suan bize göre değil :KK20:
Ya benim bu konuda aslında cok yardıma ihtiyacim var ne bileyim bu kararlilik işi pratikte beni yari yolda bırakıyor kilo almasamda veremiyorum motivem düşüyor mesela artk 8 li rakamlardan midem bulandi kurtulamadim bir türlü yani nasildesem.nasil bi ruh haline girmeliuim ne dusunmeliyim bu düşünceler sadece havada kalmamali amauygularken de ayni kararlilik lazimm 3 tane küçük cocugum var ister istemz bir sürü abur cubur aliniyor oofff dertlndim yine

Ya benim bu konuda aslında cok yardıma ihtiyacim var ne bileyim bu kararlilik işi pratikte beni yari yolda bırakıyor kilo almasamda veremiyorum motivem düşüyor mesela artk 8 li rakamlardan midem bulandi kurtulamadim bir türlü yani nasildesem.nasil bi ruh haline girmeliuim ne dusunmeliyim bu düşünceler sadece havada kalmamali amauygularken de ayni kararlilik lazimm 3 tane küçük cocugum var ister istemz bir sürü abur cubur aliniyor oofff dertlndim yine
uzmanlik alanimdasin cnm seninle ilgilenicemmmm:KK66:

@masalperisi_ bireysel derecelerde 2.oldun tatlimmm
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 462. ETAP SONUC LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
15_22 Nisan 2016

En Büyük TÜRKİYETAKIM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

0022.gif

1. Takım .................. 1.400% :nazar: :KK9:En Büyük TÜRKİYE

0023.gif

10. Takım ................. %1,322
:nazar::KK76::KK68:

0024.gif

3. Takım .................... 1,214%
:nazar::KK76::KK60:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE

0022.gif

9.TAKIMDAN===== narcicegi-21 %3,90En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK76:

0023.gif

14.takımdan ========== Masalperisi %2,62:nazar::KK9::21:

0024.gif

2. takımdan ----------------- rukgus %2,61 :nazar::KK60::KK28:

[/QUOTE]

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 462. ETAP SONUC LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
15_22 Nisan 2016

0022.gif

0023.gif

0024.gif

0022.gif

0023.gif

0024.gif

[/QUOTE]
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

15_22 Nisan 2016

0022.gif

0023.gif

0024.gif

0022.gif

0023.gif

0024.gif

[/QUOTE]
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kizlar 5.olduk bu hafta ama bireyselde @masalperisi_ 2.oldu Canim cok tebrik ediyorummmm seni ve bu basarinin devamini diliyorum tatlimmm dikkatinin mükafatini aldinnn:KK9::KK36:

15_22 Nisan 2016

0022.gif

0023.gif

0024.gif

0022.gif

0023.gif

0024.gif

Kuzummmmm yaaa cok mutlu oldummmm bin şükür guzel sözlerin icin cok tesekkur ederim canim kaptanim sizin desteginizle basardim cok sagolun iyiki bu takima gelmisim cok sevindim:KK200::KK200::KK76::KK19::KK15:

Felaket bi baş ağrısı,Mütiş bi yorgunluk,berbat bi mide bulantısı yarın bütün gün yatıcam :KK14:

Kahvaltım
3 kaşık pismiş yulaf
Yarım vardak süt
1 küçük portakal,2 kuru kayısı

Öğle Yemeğim
2 tane lahmacun(ismini bile yazarken modem kalkiyi :cry:)

Ara Öğün
1 yeşil elma

Kızlar ben iki gündür bi çay yapıyorum bagirsaklara cok iyi geldi simdide ictm ve yaticam tarifini vereyim.yapmak iateyene ama mutlaka deneyin cok lezzetli 2 elma dograyin tencereye 1 limon ama hic biyerini ayirmayin öylece dograyin bi tutam tane karabiber 1 tutam karanfil 2 kabuk tarcin 2 litre su elmalar yumusayana kadar kaynatin 2 gün yetiyor aç tok nasil isterseniz için üşenmeyin mutlaka deneyin

Ay
Felaket bi baş ağrısı,Mütiş bi yorgunluk,berbat bi mide bulantısı yarın bütün gün yatıcam :KK14:

Kahvaltım
3 kaşık pismiş yulaf
Yarım vardak süt
1 küçük portakal,2 kuru kayısı

Öğle Yemeğim
2 tane lahmacun(ismini bile yazarken modem kalkiyi :cry:)

Ara Öğün
1 yeşil elma
Ahh canim yaa cok.gecmis olsun üsüttüun mu acaba sürekli hareketlisin acaba terinle kaldinda üsüttunmu yediklerindede bisey yok yAni oyle mide bulandiracak

Kızlar ben iki gündür bi çay yapıyorum bagirsaklara cok iyi geldi simdide ictm ve yaticam tarifini vereyim.yapmak iateyene ama mutlaka deneyin cok lezzetli 2 elma dograyin tencereye 1 limon ama hic biyerini ayirmayin öylece dograyin bi tutam tane karabiber 1 tutam karanfil 2 kabuk tarcin 2 litre su elmalar yumusayana kadar kaynatin 2 gün yetiyor aç tok nasil isterseniz için üşenmeyin mutlaka deneyin

Kuzum.tadida guzeldir elma var tarcin var yarin denicem cok tesekkur ederimmm:kk77:

Back
X