Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum benim buraya paylaştıktan sonra icim rahatladı bende kendim icin iyi bisey yapıyorum 60la hamile kalip diyestiyen kontrolunde ve hamilelik öncesi yada sonrasinda diyetisyenle devam edicem kuzum süt olsun diye cok cok yemicem saglikli beslencem bilgilerinizle bunu basaricagimi anladim cok tesekkur ederim desteginizle içim rahatladi kuzum:KK200:
Bak ben beceremedim daha doğrusu geç farkettim ama bir diyetisyenin günlüğü diye bi kitap var, acıbadem hastanesi diyetisyeni Müge Şafak Özyurt un kitabı. Ben o hastanede doğum yaptım ve kadınla aynı dönemdi hamileliğimiz kadın incecikti ve hamilelik çok hoş duruyordu onda ama ben homini gırtlak yediğim için 32 kg aldım ve kımıldayamıyprdum bile :( diyetisyene gitmezsen bile zaten bir diyet disiplinin oluştu burada, o kitapla bile sürdürebilirsin hamileliğini :) aynısı senin için de geçerli canım esmerm91 esmerm91

@Apriori123 cnm sekerpancarida tavsiye etmis karabugdayi bende tavsiye ederim ayrica canm Cuma gunu bildirim yapmalisin cnm bebcede Cuma'ya kadar şişligin falan kalmaz inşALLAH:KK19:
Deneyecem canım inşallah bu ayki regl İ kazasız belasız atlatırım :) bunarada pardon canım ya ben karıştırıyorum ya daha yeniyim ya karıştırdım patronları seni etiketleyeceğime masalperisini etiketledim :) şeker pancarı ile birlikte başka kimdi bu topiğin yöneticisi sendin değil mi yine karıştırmayayım :)))

Bak ben beceremedim daha doğrusu geç farkettim ama bir diyetisyenin günlüğü diye bi kitap var, acıbadem hastanesi diyetisyeni Müge Şafak Özyurt un kitabı. Ben o hastanede doğum yaptım ve kadınla aynı dönemdi hamileliğimiz kadın incecikti ve hamilelik çok hoş duruyordu onda ama ben homini gırtlak yediğim için 32 kg aldım ve kımıldayamıyprdum bile :KK43: diyetisyene gitmezsen bile zaten bir diyet disiplinin oluştu burada, o kitapla bile sürdürebilirsin hamileliğini :) aynısı senin için de geçerli canım esmerm91 esmerm91

Kitabı alicam canim cok tesekkur ederim kuzum bazi kadinlar sadece 10 kilo alip sadece gobekleri sis oluyor cok tatli ya bide kuzum hamileyiz diye illaha cok yemek zorunda degiliz dimi kuzum ya o kitabi alicam kuzucum eminim yarari olur:KK54:

Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurtalı omlet 1 tatlı kaş zeytinyağlı 1 dilim ekmek tahıllı 5 tuzsuz zeytin yeşillik çay
Ara yarım muz
Öğlen 6 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt chialı mevsim salata
Ara 1 çay bar sarı leblebi 2 ceviz
Akşamda 4 tavuk köfte yağsız 1 su bar ayran mevsim salata
Rezene çayı bugünlük bu kadar artık cıs yok kardeşim burda akşam gitemeyebilirim erken yazdım o yüzden hepinizi öpüyorum görüşmek üzere:KK200::KK19:
afiyet olsun canimmm rakiben oluvak inşALLAH bu hafta bende asikivam kacamkli bi haftasonum oldu bak sen niguzl dikkat etmişsin farki tartida yarin bike gorursun canimmmHoppa
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:kuruincir arası ceviz, cafe latte
Ara:çilek
İkindi:yoğurtlu brokoli,fırında ton balığı köftesi
Ara: kurukayısı, portakal
afiyet olsun canim seninde menuleri i begeniorummmm:cool:
Sabah iki yumuurtadan peynirli omlet domates, zeytin, salatalik, fume, cay..

Aksam antrkot izgara ,
biraz tavuk izggara bol salata,
yulaflarimmm ve ayran...

3lt suu...
Bir saat yuruyus..
300ip atladim..
afiyet olsun tatlimmmmmm ohhh iplerde atlanmis misss missss:KK55:
Ben bugun ki menumu vereyim sabah 1.5 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalik kahvaltilik patlicanli sos 2 3 çatal öğlen kahvenin yaninda cikolata yedim o yuzden öğlen yemegi yemedim aksamda 1 kase cacık ictim ve menemen yedim yarim dilim ekmekle pazar olduğu icin spor yok elmali karisimimdan 3 bardk ictm 2 litre su arada süt içtim
canim oglen yemegi teseydin yine hafif sekilde cokmu ciko yedin canim ahhh ama aksamida hafif gecirmişsin cnm afiyet olsunnnnnn bu hafta listedesin canimmmm
Kizlar kaç gündür uğrayamadım buraya.bugün miniğimin doğum gününü kutladık. dünde hazırlık falan derken sizi ihmal ettim yaa.valla iki gündür bende diyet falan kalmadı. Menümü yazmaya yüzüm yok kızlar. Yarın yeni bir hafta ,bende daha dikkatli olcam inşallah
ahhhhh marlin biz bie boyle yapiiruz canm bnde haftasonunu sacmalayarak gecirdim yarin yeniden dippp dikkattttttttttli olalaimmmmmmm:KK47:

Deneyecem canım inşallah bu ayki regl İ kazasız belasız atlatırım :) bunarada pardon canım ya ben karıştırıyorum ya daha yeniyim ya karıştırdım patronları seni etiketleyeceğime masalperisini etiketledim :) şeker pancarı ile birlikte başka kimdi bu topiğin yöneticisi sendin değil mi yine karıştırmayayım :)))
canim ne farkeder ha ben ha sekerpancari ha maslaperisi cvp bulabilmen onemli olan bak canlarim bnm hemen yetismisler imdadina:KK19::KK15:

İyi geceler canisilar bende bi cilginlik yapip ayagima kimyasal peeling yaptim su eczanede hazir satilanlardan 1 saat olduda onu beklirum yikicam umarim basima kotu bisey gelmez:KK14:

afiyet olsun canimmm rakiben oluvak inşALLAH bu hafta bende asikivam kacamkli bi haftasonum oldu bak sen niguzl dikkat etmişsin farki tartida yarin bike gorursun canimmmHoppa

canim oglen yemegi teseydin yine hafif sekilde cokmu ciko yedin canim ahhh ama aksamida hafif gecirmişsin cnm afiyet olsunnnnnn bu hafta listedesin canimmmm

ahhhhh marlin biz bie boyle yapiiruz canm bnde haftasonunu sacmalayarak gecirdim yarin yeniden dippp dikkattttttttttli olalaimmmmmmm:KK47:
O listeden mezun oldugum günler de gelir insallah burda olmak cok güzel hepinize içim ısındı :KK200::KK200::KK200::KK200:

İnş canım benim kafaya koydum artık keşke daha öncede kaçamak yapmasaydım hedefime az kalmıştı bile neyse artık önümüze bakalım sen zaten hedefine ulaştın canım az kaldı sen iradeli bir bayansın maşALLAh :nazar::KK19:

Back
X