Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizzzde tariff isteriizz o zamannn:KK68: ellerine sağlık canim:KK60:
Tesekkur ederim.tarif betella adında birine ait
2 yumurta,1 çb keçiboynuzu özü/pekmezi,1/2 çb süt,2/3 çb kakao,1 çb fındık/ceviz/file badem,50 gr en az %70 kakaolu bitter, 1.5 sb tam buğday unu,1 tk kabartma tozu .fırını 180 dereceye ayarlayıp tepsiye yağlı kağıt seriyoruz.yumurtaları kb pekmeziyle köpük köpük olana kadar çırpın.ceviz veya fındık kullanacaksanız ocakta biraz kavurun.bitteri parçalara ayırın.bitterin ve fındığın yarısını geri kalan malZemelerle yumurtalı karışıma ekleyip kaşıkla karıştırın.kıvamı koyu oluyor biraz.yağlı kağıda dökün.kalan bitter ve fındığı üzerine serpin.toplam 12 dk pişirin.soğuyunca yiyebilirsiniz

Kuzum demekki kalbimiz birmis sende bebek icin kilo veriyosun balimmmm bende ayni dusuncelerdeyim kuzum iyi fikir bende diyestiyene gidiyim ozaman en sagliklisi hamileyken kuzum o dengeli beslenmemize yardimci olur buarada burdanda birbirmizee yardim edelim kuzumm destek olup kilo almadan bebegimize kavusalim

Kuzum 10 kilo alirsak super 4 kilosu dogumda gider sadece 5 6 kilo kalir ozaman harika olur ya INŞALLAH kuzum :KK36:

AMIN balim INŞALLAH bizimde yuvamizda cocuk nesesi olucak cıvıl civil :KK46: hemde fitt anneler olucaz INŞALLAH :KK36:

Ben sende bebek icin zayiflayacagini bilmiyordum kuzum beraberce zayflayalim sonra mujdeleri birbirmize verelimmmmmm:KK37:
Insallah canm Rabbim tüm isteyenlere versin icinde de bizi mahrum birakmasn insallah.bende polikistik oldugu icin doktor habire zayifla diyodu ondan zayiflamak istiyorum artk birde zayiflayinca denemek istiyorum insallah. Valla destek olalm birbirimize insallah hayirlisiya kavusalm yavrularimiza.
Moonlii Moonlii @Apriori123 canlar teşekkür ederim sizlerede

:KK17::KK17: Etrafımdakiler diyete girdiğimi kabullenemedi tamam az az tadıcam bugünlük dedim sonra eve gelince bi topladım yediklerimi ben şok :KK35:
Bugün 750 kaloriyle kapatıcam günü sporla sabitlicem zaten midem çok rahatsız oldu dün :110:

Ver tabi Nasıl sevinirim sabahtan beri nette regl şişkinliğinr çözüm arıyorum. Bu bi hafta hiç tuz kullanmıycam mesela alkali su içicem vs. Senin tarifini de alayım. Buna bu kadar takma sebebim şimdiye kadar düzgün giden bütün diyetimi bi haftalık regl dönemi motivasyonsuzluğunda bozduğum içindir. Neyse şimdi sizin takımdayım ya , bozarsam bu regl de bana kızılcık sopası kürü uygulayın lütfen :KK70:
Karabuğdayı göz karari ölçü tencereye koy canim üstüne de sicak su ekle pişsin
Sabah kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta domates salatalik az peynir ve yoğurtlu karabuğday
Sonra acıktıkça yogurtlanmiş karabuğday yaninda elma 2 günü böyle uygula canim ben böyle uyguladigim zaman ödem falan kalmiyor:kk77::KK15:

Herkese günaydın.mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese.bu hafta nisan ayının son haftası.herkes asılsın kızlar bu hafta.nisan ayı hedefleri ne durumda acaba:KK69: ben hedefime ulaştım şimdiden
Cuma:66.7
Bugün :66
Fark:-700
:KK28::KK9::KK9::KK36:Tebrikler tatlimm:KK73::KK73:

Back
X