- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #142.021
Aaa
niye kimseler yok ayol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana nazzz yapmak hosuma gidiyo
afiyet olsun cnmm karabugday heryerde bulunmuyor ama migroslara bakanilirsen belki vardr ozellikle buyuk olanlarda canim..ailenle guzl guzl vakit gecirmen dilegiyleAnnelere geldim bi haftalığına da burda Karabuğday bulamadımama menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta bi yemek kaşığı tulum peyniri
Öğlen aktivia yoğurt ile iki yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırdım yedim
Akşama da kurufasülye yapmış annem 4-5 kaşık ekmeksiz yerim
Bizimkilerde akşam yemeğini 5 tr yiyor allahtan sorun yaşamıyorum burda :))
kizz cimcimeeeee afiyet olsun cnm ohh mekikler felan iyisinnnSabah;
iki haslanmis yumurta,
Peynirr ,uc dilim fumeee ,
Uc tane zeytin,
Yarim domates,
Kucuk salatalik,
Cayy,
Peynirli yulafciklarim...
Aksam;
kozlenmis patlican ile yapilmiss karni yarikkk ve
Cacikkkkkkk
3lt su
30dk yuruyus..
30mekik..
he vallaa basimiza gelenlerrrGünaydın canım
evet Can'ım haftasonu bilançosu çıkıyor ortaya![]()
kizzzz -700 mu ne diosunn ayyyyy cok harikaaa yaaaa te rikker cnim harikasinnnHerkese günaydın.mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese.bu hafta nisan ayının son haftası.herkes asılsın kızlar bu hafta.nisan ayı hedefleri ne durumda acababen hedefime ulaştım şimdiden
Cuma:66.7
Bugün :66
Fark:-700
canm bnde tam +200 gordum yav bi kurtulamadm 62 den 61.8 olmustm 62 gene ALLAH'ımCuma 82.2
Bugun 82.4
200 gram arti gördüm ama regl donemine bağlıyorum kizlar sıkıntı yok bence![]()
hmmmmm hemen dikkat bugun canimmmm bende dun kacirdim bugun telafi ediorumm hatta suanda ediorummEtrafımdakiler diyete girdiğimi kabullenemedi tamam az az tadıcam bugünlük dedim sonra eve gelince bi topladım yediklerimi ben şok
Bugün 750 kaloriyle kapatıcam günü sporla sabitlicem zaten midem çok rahatsız oldu dün![]()
cok cookkk alicm onun nazini vurucam tartiyaaa tartiyaaa
dimi yaaa bende cok yogundm ama geldim dahada tepenizdeyimmmmAaaniye kimseler yok ayol
![]()
Hahaha cimcimeni yirimmm seninkizz cimcimeeeee afiyet olsun cnm ohh mekikler felan iyisinnn![]()
Bana bakin ikinizin saclarinizdan tutar kafa kafaya vururmcok cookkk alicm onun nazini vurucam tartiyaaa tartiyaaa![]()
kiskanccayyy dun bi iltifatlar aldimki sormayin uzun suredr gorusmedigimz bi cift arkadasimiz gorsem dogum yapmis demem dedi ayyy nereye pırrr pırlanicami bilemedimmmmmmmmmm eşimde abartma dedi cok kiskandi ayyyyyyy![]()
hmmmmm hemen dikkat bugun canimmmm bende dun kacirdim bugun telafi ediorumm hatta suanda ediorumm![]()
INŞALLAH kuzum benimmm birbirmize destek olalim hayırlısıyla kavusalim INŞALLAHInsallah canm Rabbim tüm isteyenlere versin icinde de bizi mahrum birakmasn insallah.bende polikistik oldugu icin doktor habire zayifla diyodu ondan zayiflamak istiyorum artk birde zayiflayinca denemek istiyorum insallah. Valla destek olalm birbirimize insallah hayirlisiya kavusalm yavrularimiza.
Moonlii @Apriori123 canlar teşekkür ederim sizlerede
Bendeeee eee eee. Sanki midem delindi yediklerim başka bir yere gidiyorAy ben bu aralar çok yiyom![]()