- Konu Sahibi Pinarbartu
- #142.041
Zaten cuma çok az gitmişti.bana pazartesi ler daha çok yarıyor.kizzzz -700 mu ne diosunn ayyyyy cok harikaaa yaaaa te rikker cnim harikasinnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten cuma çok az gitmişti.bana pazartesi ler daha çok yarıyor.kizzzz -700 mu ne diosunn ayyyyy cok harikaaa yaaaa te rikker cnim harikasinnn![]()
Harika bir menü afiyet olsun canımSlm kızlar diyete tam gaz devam
Sabah 2 light üçgen peynir 1 dilim ekmek 1 bardak light süt bol yeşillik
Ara 3 hurma yeşil çay
Öğlen 4 domates soslu köfte yağsız 1 kase cacık mevsim salata
Ara 1 prebiyotik yoğurt 2 diyet bisküvi
Akşam fırında kabak mücver çoban salata yarım kase yoğurt
Ara rezene çayı
Artık doyuyorum kızlar![]()
Canim dogum kontrol hapi kullanmasan oda istah artışı yapiyor ruh dengesini de bozuyor evet güzel koruyor ama en iyisi ya spiral yada normal korunmaBendeeee eee eee. Sanki midem delindi yediklerim başka bir yere gidiyor
Kızlar yine regl oldum.daha 10 gün olmadı. Bende de bir iştah ,evde ne bulduysam yedim.tam kilo vermeye basliyom regl oluyom.verdiklerimi hoop geri aliyom ayy bıktım. Kullandığım doğum kontrol hapı ters etki yapıyor. 10 gün demeden regl oluyom.geçenlerde 1 buçuk ay olmadım. Doktorum Emzirdiğim için hapimi değiştirmiyor.ne yapcam şaşırdım. Kansızlık yapıyor artık halsiz kalıyorumarım. Ağzımın içinde yaralar doldu.ruh halimide etkiliyor. Ne yapsam bilemedim. kizlar fikri olan varmı .
Herkese günaydın.mutlu ve kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese.bu hafta nisan ayının son haftası.herkes asılsın kızlar bu hafta.nisan ayı hedefleri ne durumda acababen hedefime ulaştım şimdiden
Cuma:66.7
Bugün :66
Fark:-700
Bende regliyim tartilmaya korkuyorum valaa kuzum sen regliyken yine super 200 gr arti tebriklerCuma 82.2
Bugun 82.4
200 gram arti gördüm ama regl donemine bağlıyorum kizlar sıkıntı yok bence![]()
Kuzum 1200 kalori en normali cok aşmamışsın tatlımGünaydın kızlar dün çok abarttım 1300 kalori aldım ama bugün dengelicem inşallah
Cumaya 63ü görmeliyim![]()
Kuzum menun cok guzelAnnelere geldim bi haftalığına da burda Karabuğday bulamadımama menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta bi yemek kaşığı tulum peyniri
Öğlen aktivia yoğurt ile iki yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırdım yedim
Akşama da kurufasülye yapmış annem 4-5 kaşık ekmeksiz yerim
Bizimkilerde akşam yemeğini 5 tr yiyor allahtan sorun yaşamıyorum burda :))
Cok guzel menunde sporunda kuzumSabah;
iki haslanmis yumurta,
Peynirr ,uc dilim fumeee ,
Uc tane zeytin,
Yarim domates,
Kucuk salatalik,
Cayy,
Peynirli yulafciklarim...
Aksam;
kozlenmis patlican ile yapilmiss karni yarikkk ve
Cacikkkkkkk
3lt su
30dk yuruyus..
30mekik..
Kuzum ya ne kadar guzel bi duygu bende yasamak istiyorummmmayyy dun bi iltifatlar aldimki sormayin uzun suredr gorusmedigimz bi cift arkadasimiz gorsem dogum yapmis demem dedi ayyy nereye pırrr pırlanicami bilemedimmmmmmmmmm eşimde abartma dedi cok kiskandi ayyyyyyy![]()
Şalgam cok saglikli kuzummm hemde kalorisi az afiyet olsunnŞu an kahvaltıyla duruyorum dışardan geldim gözüm döndü ama yemeğe saldırmadım çünkü hazır değil
Şalgam suyu içtim 4 kalori. Şimdi yemek hazırlıyorum medenice.![]()
Cok begendim canimm tebrikler zamanla migdemiz küçülüyor ve alisiyoruzSlm kızlar diyete tam gaz devam
Sabah 2 light üçgen peynir 1 dilim ekmek 1 bardak light süt bol yeşillik
Ara 3 hurma yeşil çay
Öğlen 4 domates soslu köfte yağsız 1 kase cacık mevsim salata
Ara 1 prebiyotik yoğurt 2 diyet bisküvi
Akşam fırında kabak mücver çoban salata yarım kase yoğurt
Ara rezene çayı
Artık doyuyorum kızlar![]()
Rakibem yine harikasin tebriklerSabah:muzlu çilekli chialı yulaf lapası
Ara:1 ceviz
Öğle:barbunya,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:erik,1 dlm fit browni
Akşam:ıspanak,yoğurt, tavuk köfte
70 dk aerobik
Detoks mu yaptın balim ne enerji vermistir icecek begendimmmSelam kizlar bugünkü menüm sabah 1 bardak süt 10 adet çilek 1 tatlı kaşığı keten tohumu 8 adet cig badem
Ara 1 kepekli etimek 1 parca peynir
Öglen 1 yeşil elma 1 bardak süt 5 badem 1 t.kaşıgı keten tohumu
Ara 1 kepekli etimek 1 parca peynir
Aksam 1 kase yoğurt 1 cay kaşığı pul biber 1 avuc maydonoz yarim limon ve 1 yemek kasigi yulafla yaptigim karisim
Su 2.5 spor 10 km yürüyüş
Şalgam cok saglikli kuzummm hemde kalorisi az afiyet olsunn![]()
Kuzum benim 750 kalori az en azndan 1000 kalori al balim herseyden onemlisi saglik ki 1000 kaloride az zaten kilo verirsinnn kuzucumSaol bitanem moral oldun bana![]()
Bi öğün olsa belki migde bulandirmazmi ki kuzum@masalperisi_ evet tatlm ama asiri midemi bulandirdi ya yeminle bugün biran önce bitsin istedim![]()
Ne guzel bilgiler paylasmissin balimmm tesekkurler
Ayy ne biliym diyetisyen verdi bnde yaptim el mecburBi öğün olsa belki migde bulandirmazmi ki kuzum![]()
Ozaman bi bildigi vardir kuzumAyy ne biliym diyetisyen verdi bnde yaptim el mecbur
kızlar ya maşallah Allah muhabbetinizi artirsin:-*Şu an kahvaltıyla duruyorum dışardan geldim gözüm döndü ama yemeğe saldırmadım çünkü hazır değil
Şalgam suyu içtim 4 kalori. Şimdi yemek hazırlıyorum medenice.![]()
kızlar ya maşallah Allah muhabbetinizi artirsin:-*ben eski uyenizim, 10. Takıma gecmistim kalabalıksiniz diye:-( kendi grubuma baktıkça sizin Yazdıklarınızı da okumadan edemiyorum , bu mesaja da çok guldum yazayım didim
güle güle verin insallah o kiloları e mi
:-* :-* :-*