Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün persembe kuzulaaarrr :KK31::KK31::KK31: bugün akşam yemekleri erken yeniliyor ve karbonhidrat olmuyor akşam yemeğimizde:KK31: menümüzü olduğunca hafif tutup bolll içelimmm yarina hazir olalim:KK28::KK69::cool::KK73:

Öncelikle kisacik bi aciklama yapayim..Boyle bir tattismaya girmek niyetinde degildim asla zaten tarzimda degildir..Sadece savahlara kadar forumda takilip bir veda bile edilmeden ayrilinmasi acaip geldi bana..Tabiki pesine dusmuyorum elbette saygida duyuyorum ama onca gecirdigimi zaman birbirimize verdigimiz destek ve emek adina sadece bir vedaydi beklentim..Saygisizliga gelemem bikere yaşca buyugum kendisinden neyse bla bla bla.......

Biz de seni özledik kaptancım :KK15: haklısın söylediklerinde burada duygusal bir bağ kuruyoruz hepimiz yeri geliyor özelimizi paylaşıyoruz dertleşiyoruz.ama herkes bu yakınlıkta olmayabiliyor boşver üzme kendini
evet canm tam olarak anlatmak istedigimde buydu...yok hic uzmuorum canim..Ben burda sizler sayesinde basardim evet iimse kimsenin onune ekmegini loymuyor bukadar yiceksin demiyor ama biribirimiz sayesinde motive olup basariyoruz simdi ben inkarmi edeyim:(

menumu yazayim kizlar..
Sabah 5 zeytin yedim kizima kahvalti hazirlarkn ben yemek icinde uyumasini bekledim...asil kahvaltim oglende oldu.2 yumurtali kepekli omlet yarim kirmizi biber ve yarim kabakli icinede yine 5 zeytin ve 1 yk ketcap ve mayonez koydum..
az once 2 kucuk muz 3 ceviz ici ve 1 tk pelmez ile tatli yaptim yodim..bugunde boyle bitti

menumu yazayim kizlar..
Sabah 5 zeytin yedim kizima kahvalti hazirlarkn ben yemek icinde uyumasini bekledim...asil kahvaltim oglende oldu.2 yumurtali kepekli omlet yarim kirmizi biber ve yarim kabakli icinede yine 5 zeytin ve 1 yk ketcap ve mayonez koydum..
az once 2 kucuk muz 3 ceviz ici ve 1 tk pelmez ile tatli yaptim yodim..bugunde boyle bitti
Biraz dengesiz bir menü olmuş sanki.kahvaltı öğlen yenmiş mayonez ketçap var olmasa daha iyiydi.akşam niyetine de muzlu pekmezli tatlı.ortada yemek yok gibi :110:

Öncelikle kisacik bi aciklama yapayim..Boyle bir tattismaya girmek niyetinde degildim asla zaten tarzimda degildir..Sadece savahlara kadar forumda takilip bir veda bile edilmeden ayrilinmasi acaip geldi bana..Tabiki pesine dusmuyorum elbette saygida duyuyorum ama onca gecirdigimi zaman birbirimize verdigimiz destek ve emek adina sadece bir vedaydi beklentim..Saygisizliga gelemem bikere yaşca buyugum kendisinden neyse bla bla bla.......
Amaaan bosver moon herkes farkli yapiya sahip iste.

çok ozledim hepiniziiiiiii:KK68:
Bizde seni özledik kizzz

menumu yazayim kizlar..
Hiiic olmamis ketçap mayonez ne moon ya :KK20:

KahvaltıM, 1 buçuk yumurta, zeytin, peynir, iki dilim salatalık, iki dilim domates, 1dilim ekmek, iki gün kurusu, birkaç fındık
Aksam;bir kase yoğurt, bir tabak pazı kavurma, 4 kaşık zeytinyağlı börülce
Acikirsama bir kase yoğurt yerim yada bir bardak süt içerim
Spor; 3 saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah

Kizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir yesillik ve 3 ceviz
Ara 1 bardak süt 3 incir
Öglen 4 kasik kıyma ve yesillik
Ara 1 sekersiz türk kahvesi 2 top dondurma
Aksam 2 kase corba ve salata
Su 1.5 (devami gelir umarim) spor 10 bin adim
Sporun çok güzel canım. Dondurma bir top olsa iyiymiş

Back