Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karnim bir aç bir aç ki sormayin gitsin kizlar yani yarin cuma olmasa kalkip bi meyve felan yicem ama yarinin cuma olmasndam kaynakli bir meyve dahi yemiyorm :cry:
al bendende okadar ama benim bunyem acliga okdr alismiski yemek yemeye useniorum ben ya inşALLAH sapitmam sonra:(

Ay canimsinnn sizin gibi takim arkdaslarim olduktan sonra basaririz beraberce kuzum destegin icin yuregine saglik:KK74:
Ohooo daha biz kilo verdikten sonra nasipse Rabbiminde izniyle hamiş bile olcaz kiz sonrada o kilolari nasıl koruyacagz nasi az kilo alacagz diye arastirmalar yapcaz inşaallah ohooo yolumuz uzun :KK46::anneadayı::KK19:

Ohooo daha biz kilo verdikten sonra nasipse Rabbiminde izniyle hamiş bile olcaz kiz sonrada o kilolari nasıl koruyacagz nasi az kilo alacagz diye arastirmalar yapcaz inşaallah ohooo yolumuz uzun :KK46::anneadayı::KK19:

Ay kuzum dimi INŞALLAH hayallerimiz gerçek olcak yaaa kuzum hic birbirmizi takimimizi bırakmayalim hamisken bile narin olalimm sonrada hamisten sonrada kilomuzu verelim fitt anne olalim INŞALLAH canim kuzum:KK60::KK68:

ayyy inşALLAH canim yaa mübarek gecede...biz burdan destek oluruz merak etme 10 kiloyla kapatirsiniz ALLAH'ın izniyle:KK68:

al bendende okadar ama benim bunyem acliga okdr alismiski yemek yemeye useniorum ben ya inşALLAH sapitmam sonra:KK43:
Sen zaten bu hafta gayet sapıttın moon yarin bi arti cikda kafana patlatym bi tane :KK67:
Hedefine mini minnacik bisey kaldi gözüm üstünde o hedefe cabucak ulasacaksin ve mezun olacaksin biz mezun kaptan istiyoruz :KK4:

Ay kuzum dimi INŞALLAH hayallerimiz gerçek olcak yaaa kuzum hic birbirmizi takimimizi bırakmayalim hamisken bile narin olalimm sonrada hamisten sonrada kilomuzu verelim fitt anne olalim INŞALLAH canim kuzum:KK60::KK68:

ayyy inşALLAH canim yaa mübarek gecede...biz burdan destek oluruz merak etme 10 kiloyla kapatirsiniz ALLAH'ın izniyle:KK68:
Suan bogazim düğüm düğüm oldu..Allah hayalini kurdugumuz seyleri yasamayida nasip et bizlere inşallah

Back
X