- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #142.741
Pfff metabolizmani sasirtsan mi acaba napsan kiyook bu ay ben tirtbenm hatam yani..
Halime gulsemmiaglasammi
bilemedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pfff metabolizmani sasirtsan mi acaba napsan kiyook bu ay ben tirtbenm hatam yani..
Halime gulsemmiaglasammi
bilemedim
![]()
canim 9 kisiydo takim 2 kisi ayrildi bikdirimsiz partede sabit 6 kisinin yuzdesi 9a bolundu canim o yuzdenYuhhMoonlii nicin bu kadar ortalamamz düşük ya halbuki herkes bi sekilde kilo vermiş
Pffffcanim 9 kisiydo takim 2 kisi ayrildi bikdirimsiz partede sabit 6 kisinin yuzdesi 9a bolundu canim o yuzden![]()
canim selin yardimcik degil ama ben eyyyce kavrayana kadar yardimci oluo sagolsun kirallarida iyi bildinden..Moonlii canm sen eskiden yardimciydin ya simdi sen kaptan olunca selinde yardimci mi oldu kim yardimcin simdi senin
Migren bendede var seni öyle iyi anlıyorum ki suan.cok gecmis olsun canmKizlar migrenim cok fena 2 tane majezik 1 tanede avmigran icmeme rabmn gecmis degil ve tabikii kaynar duşkizima corbasini yeni yapiorum sacma sapn seyler yedirdim cocumaa
![]()
Hmm anladm canmcanim selin yardimcik degil ama ben eyyyce kavrayana kadar yardimci oluo sagolsun kirallarida iyi bildinden..
saol canimmmmMigren bendede var seni öyle iyi anlıyorum ki suan.cok gecmis olsun canm
Çok güzel canim afiyet olsunKahvaltıM, bir buçuk yumurta, zeytin, peynir, bir dilim ekmek, birkaç fıstık, domates, salatalık, marul la yaptığım salata,1 gün kurusu
Ögle;birkaç fındık, bir dilim ekmek, iki dilim peynir, 4 kaşık zeytinyağlı börülce (dünden kalma )
Aksam, ayran, bir büyük tabak bol sebzeli bulgur pilavı. Patlıcan, kabak, soğan, domates , kapya biber ve bir t.kahvesi fincanı bulgurla yaptım. Bebisimle yedik
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Jillian yapcam inşallah
herzamanki gibi çok güzel ama yulafçıkların nerde?Sabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir
Yarim domates
Salatalik
Uc zeytin
Pastirma cemensiz
Aksam
Nar gibi kizarmiss tavuk firinda
Bir kase yogurt
Bir kase bulgur pilavi
Salata
1.5saat yurudummm..
3lt su
Hoşgeldin canm aramizamerabalarr ben buralarda yeniyim. zayıflamak istiyorum. Ama şu iki gündür kendimi saldım. Ama kararlıyım bundan sonra taviz yok. Bu arada takımda kurallar hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz. şekerpancarına beni buraya davet ettiği için çok teşekkür ederim.![]()
afiyet olsun canım çok güzel yineKizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik yesillik
Ara 1 sekersiz türk kahvesi 8 çilek
Öglen 4 kaşık kıyma ve yesillik
Ara 10 erik
Aksam 4 kasik nohutla yapilmis salata ve 3 kaşık yogurt
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş
kafein de al Can'ım benim migren tutunca Türk kahvesi ve nescafe içiyorum mutlaka.Kizlar migrenim cok fena 2 tane majezik 1 tanede avmigran icmeme rabmn gecmis degil ve tabikii kaynar duşkizima corbasini yeni yapiorum sacma sapn seyler yedirdim cocumaa
![]()
canim ictim sutlu turk kahvesi yaptim ama hala agrim var arsiz arsiz geziorum burdaafiyet olsun canım çok güzel yine
kafein de al Can'ım benim migren tutunca Türk kahvesi ve nescafe içiyorum mutlaka.
hosgeldin canimmmerabalarr ben buralarda yeniyim. zayıflamak istiyorum. Ama şu iki gündür kendimi saldım. Ama kararlıyım bundan sonra taviz yok. Bu arada takımda kurallar hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz. şekerpancarına beni buraya davet ettiği için çok teşekkür ederim.![]()
afiyet oslun canimKizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik yesillik
Ara 1 sekersiz türk kahvesi 8 çilek
Öglen 4 kaşık kıyma ve yesillik
Ara 10 erik
Aksam 4 kasik nohutla yapilmis salata ve 3 kaşık yogurt
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş