Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

66 kiloyum. Geçen sene 72 kilodan kendi çabalarımla 59 kiloya inmiştim. Ama bu sene sınavım olduğu için hareketsizlik + aburcubur tüketmeyle yine aldım. Hala sınava hazırlanmaya devam ettiğim için pek fazla hareket edemiyorum. Okulum uzak ama akşamları servisi bıraktım. 25-30 dk yürümüş oluyorum en azından. Sağlıklı beslenemeyen biriyim çünkü herkesin yediği şeyleri yiyemiyorum. Bir çok şeyi hemde. Ama sağlıklı beslenmek sadece kilo için değil ileride yaşayabileceğim rahatsızlıklardan uzak durmak içinde gerekli bir şeyler yapmam lazım. Birde motive olmaya ihtiyacım var umarım başarırım ve başarırız. :KK200::KK68:

Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çay kaşığı kb pekmezi-tahin
Ara:1 kuru incir
Öğle:çilek,nektarin,yenidünya
Ara:leblebi,kuruüzüm,8 badem
Akşam:kabak yemeği,1 kase bulgur pilavı,salata,yoğurt,1/2 dlm tb ekmeği
1 saat zumba

Sabah
Kepekli tost
1 bardak ayran
1 adet ceri domates
2 adet küçük salatalık

Öglen
Yumurtali ispanak (küçük tabak)
1 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran

Akşam
1 kase sebze corbasi

Ara öğün
1 elma

Spor
1 saat yürüyüş

Su 2litre

66 kiloyum. Geçen sene 72 kilodan kendi çabalarımla 59 kiloya inmiştim. Ama bu sene sınavım olduğu için hareketsizlik + aburcubur tüketmeyle yine aldım. Hala sınava hazırlanmaya devam ettiğim için pek fazla hareket edemiyorum. Okulum uzak ama akşamları servisi bıraktım. 25-30 dk yürümüş oluyorum en azından. Sağlıklı beslenemeyen biriyim çünkü herkesin yediği şeyleri yiyemiyorum. Bir çok şeyi hemde. Ama sağlıklı beslenmek sadece kilo için değil ileride yaşayabileceğim rahatsızlıklardan uzak durmak içinde gerekli bir şeyler yapmam lazım. Birde motive olmaya ihtiyacım var umarım başarırım ve başarırız. :KK200::KK68:

Hoşgeldin canım boyun yaşın kaç? Boylarımız aynıysa rakip olalım :KK45:

Sabah
Kepekli tost
1 bardak ayran
1 adet ceri domates
2 adet küçük salatalık

Öglen
Yumurtali ispanak (küçük tabak)
1 dilim tahil ekmek
1 bardak ayran

Akşam
1 kase sebze corbasi

Ara öğün
1 elma

Spor
1 saat yürüyüş

Su 2litre

Bende yarın tost yesem mi diye hayal kuruyordum kuzum sende görünce daha bi heves yaptım ya iki haftadır yemiyorum hiç özledim afiyet olsun :KK19:

Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,1 çay kaşığı kb pekmezi-tahin
Ara:1 kuru incir
Öğle:çilek,nektarin,yenidünya
Ara:leblebi,kuruüzüm,8 badem
Akşam:kabak yemeği,1 kase bulgur pilavı,salata,yoğurt,1/2 dlm tb ekmeği
1 saat zumba

Kahvaltıdan sonra hep meyve mi yedin dicektim ki akşamı görene kadar :KK48: afiyet olsun kuzum güzel menü :21:

Bende yarın tost yesem mi diye hayal kuruyordum kuzum sende görünce daha bi heves yaptım ya iki haftadır yemiyorum hiç özledim afiyet olsun :KK19:

Kahvaltıdan sonra hep meyve mi yedin dicektim ki akşamı görene kadar :KK48: afiyet olsun kuzum güzel menü :21:
Teşekkür ederim canım.benim 3.5 aylık bebiş var gece mesaisi yapıyoruz. Bu sabah eşimi gönderip tekrar yattım kahvaltıyı biraz geç yapınca ana öğünler 2 ye düşüyor bol ara oluyor haliyle.normalde haftaiçi böyle değildir menülerim.

Sabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir
Yarim domates
Salatalik
Uc zeytin
Pastirma cemensiz

Aksam
Nar gibi kizarmiss tavuk firinda
Bir kase yogurt
Bir kase bulgur pilavi
Salata

1.5saat yurudummm..
3lt su
Tavuğun nar gibi kızarmış olduğunu yazman güzel olmuş :KK70::p:p canim afiyet olsun partişim:KK60: bulgur yemissin :KK12:

merabalarr ben buralarda yeniyim. zayıflamak istiyorum. Ama şu iki gündür kendimi saldım. Ama kararlıyım bundan sonra taviz yok. Bu arada takımda kurallar hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz. şekerpancarına beni buraya davet ettiği için çok teşekkür ederim. :KK200::KK16:
Hosgeldinnn canimm:KK19:

SekerPancarii SekerPancarii selincm bisey sorucam kilo verdigin dönemde kendini ara ara ödüllendirdin mi ? Ne kadar sürede vermistin kilolarini bu arada
Canım ben özellikle ilk bi 15 kilomu çok disiplinli bi şekilde verdim hiçbir abur cubur tatli kacamagim olmadi bi 13 15 kilomu verdikten sonra çok nadir kendime izin verdim ve gece tika basa yemek yedim ertesi güne hep eksi gördüm bu taktik bende çok işe yariyor çünkü ben en geç akşam 6 dan sonra hiç bisey meyve dahil yemezdim arada hiç yemediğin bi saatteve hiç yemediğim kadar yemek yediğimde metabolizmam şaşiriyor ve bu bana eksi olarak dönüyordu ama bunu ayda 1 yapiyordum tabi :KK16: 13 15 kilo verdikten sonra bazen kaçamaklarim oldu ama benimki diyet gibi değildi ben ilk evlendigimde yine bi 13 kilo falan vermistim ama sagliksiz bi sekilde verdim bir sürü vitamin eksiligim ve saç dökülmesi olmustu geri yerine getirebilmek için çok uğraştım ve hamile kalinca geri iki misliyle aldim kilolari:110: o yüzden bu sefer kendimi sağlıklı beslenmeye adadim ve 22 kilo vermeme ragmen ne saç dökülmesi ne vitamin eksikliği hic biri olmadi ilk 13 kilomu 3 ayda verdim sonra yavaş yavaş verdim sanirim 18 kiloyu vermem iki alip bi verip 1 seneyi buldu sonra 1 sene 57 yi korudum hep spor yaptim ama sonra 53 e düşmeye karar verdim bi ara geri 61 e çıkmıştim sonra buraya geldim listeye tekrar dönüp sanirim 1 buçuk ayda falan 53 e düştüm ve 53 ü hala koruyorum:KK49:ay ne çok konuştum:KK75: şuan tek eksiğim spor en kisa zamanda tekrar düzenli spora dönücem :KK73:

Back
X