Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tubi_klc tubi_klc duydunmu tatlim bnde yeni ogrendim kurali cnm:KK43:
Aaaa oylemi amaninn bak yaa arti.gelecek haftayi buldum am kizlar yol çıkmadan evde tartildim 81.7 geldim buraya gelince sabah 82.6 çıktı benim kizlarda tartildi evdeki tartimizdan nerdeyse 1 kilo fazla çekiyor ama yinede ne gorduysem onu yazdim neyse haftaya cumada burdayim bu tarti uzerinden yine degerlendiririm evdeki tartim dan fazla cektigine eminim ama olsun 1 hafta mucadele ederim eksi gorurrum insallah

Aaaa oylemi amaninn bak yaa arti.gelecek haftayi buldum am kizlar yol çıkmadan evde tartildim 81.7 geldim buraya gelince sabah 82.6 çıktı benim kizlarda tartildi evdeki tartimizdan nerdeyse 1 kilo fazla çekiyor ama yinede ne gorduysem onu yazdim neyse haftaya cumada burdayim bu tarti uzerinden yine degerlendiririm evdeki tartim dan fazla cektigine eminim ama olsun 1 hafta mucadele ederim eksi gorurrum insallah
Olsun canim haftaya olursun listede slm söyle annenlere:21:

Kizlar basim yeni hafifledi desemmm:KK14:
kizida erkn yatirdim sabahin korunde kalkar...Bu hafta bi silkelenelim valla koptuk iyice ben @ParteMoralll marlin18 marlin18 toparlanmamiz lazmmm..partede su doomgunu islerini atlatsin saldirsin gene..verdiginiz 200 gr mi dusunmuomda alicaz die korkuorum benim bi an ince 59u gormem lazm yoksa 62ye dem vurucam:KK14:

bugun kacamk yapmadm az once 5 yesil erik yedim bugun toplam 600 calori almisim ama cogu yagdan...baktiginda 600 kalori aaa ne az ama cogu yagdan olunca anlamsiz yulaf ezmeside yemicem hem sutun yagi hem yulaf ezmesi karbo hidrat..zaten yulaf kepegide yiyorm hergun omlette olmamali iksi bi arada..bide ben bu hafta muz cok yedim hergun yidim nerdeyse oda etkiledi beni ki erken saatlerde ara ogun yerine yedim..offff bu hafyamda bosuna gittiiii:(

Kizlar basim yeni hafifledi desemmm:KK14:
kizida erkn yatirdim sabahin korunde kalkar...Bu hafta bi silkelenelim valla koptuk iyice ben @ParteMoralll marlin18 marlin18 toparlanmamiz lazmmm..partede su doomgunu islerini atlatsin saldirsin gene..verdiginiz 200 gr mi dusunmuomda alicaz die korkuorum benim bi an ince 59u gormem lazm yoksa 62ye dem vurucam:KK14:
Evet canım doğru diyosun. Toparlanmamiz lazım. Ben kendi adıma konusayim biraz rahat davranıyorum artık. Belli bir süre sonra insanda bıkkınlık oluyor .ama verilecek kilo az olduğu içinde az gidiyor .ben haftada yarım kilo versem yeter.kendimi sıkarsam sonra iyice salarim diye korkuyorum doğrusu. O yüzden biraz esnek davraniyorum

bugun kacamk yapmadm az once 5 yesil erik yedim bugun toplam 600 calori almisim ama cogu yagdan...baktiginda 600 kalori aaa ne az ama cogu yagdan olunca anlamsiz yulaf ezmeside yemicem hem sutun yagi hem yulaf ezmesi karbo hidrat..zaten yulaf kepegide yiyorm hergun omlette olmamali iksi bi arada..bide ben bu hafta muz cok yedim hergun yidim nerdeyse oda etkiledi beni ki erken saatlerde ara ogun yerine yedim..offff bu hafyamda bosuna gittiiii:KK43:
Kuzuşummm ben hep kalori sayarak verdim kilolarimi ama 1000 kalorinin altina hiç düşmedim çok az da alma balımm dengeli bi şekilde yeyip 1200 kalori alsan çok güzel kilo verirsin canişim:KK76:

bugun kacamk yapmadm az once 5 yesil erik yedim bugun toplam 600 calori almisim ama cogu yagdan...baktiginda 600 kalori aaa ne az ama cogu yagdan olunca anlamsiz yulaf ezmeside yemicem hem sutun yagi hem yulaf ezmesi karbo hidrat..zaten yulaf kepegide yiyorm hergun omlette olmamali iksi bi arada..bide ben bu hafta muz cok yedim hergun yidim nerdeyse oda etkiledi beni ki erken saatlerde ara ogun yerine yedim..offff bu hafyamda bosuna gittiiii:KK43:
Bence de aldığın kalori değil,o kaloriyi nerden aldığın önemli.

Bende yarın tost yesem mi diye hayal kuruyordum kuzum sende görünce daha bi heves yaptım ya iki haftadır yemiyorum hiç özledim afiyet olsun :KK19:

Kahvaltıdan sonra hep meyve mi yedin dicektim ki akşamı görene kadar :KK48: afiyet olsun kuzum güzel menü :21:

Canim tost tok tutuyor simdiden afiyet olsun balim:KK200:

Süpersin canım afiyet olsun
tesekkur ederim kuzum:KK200:

Back
X