Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım.bizim grubun adını migrenliler grubu koymalıyız :KK45:benim 18 yıldır var Moonlii Moonlii nin var birkaç kişinin daha var.bol kafein al migren ilacının yanına çok geçmiş olsun
ayyy vallaaa ya ne cok kiside var..cok beter bu migren bizde aile kalintisi resmen millete yat kat kalir bizede dedelerden migren kaldi:KK14: mekanlari cennet olsun..

ya kizlar bide bisey sorucam ya z.yagi almak istiyorum soguk sıkım halis muhlis varmi bildiniz yer..burda orhanik diye satilanlara bakiorum guvenemiorum gerci benim mantigim bilmedigim yerden almaktansa bilindik guvenilir marka almak en azindan jijyen acisindan kontroldn geciodr diye offffff:(

Canım ben özellikle ilk bi 15 kilomu çok disiplinli bi şekilde verdim hiçbir abur cubur tatli kacamagim olmadi bi 13 15 kilomu verdikten sonra çok nadir kendime izin verdim ve gece tika basa yemek yedim ertesi güne hep eksi gördüm bu taktik bende çok işe yariyor çünkü ben en geç akşam 6 dan sonra hiç bisey meyve dahil yemezdim arada hiç yemediğin bi saatteve hiç yemediğim kadar yemek yediğimde metabolizmam şaşiriyor ve bu bana eksi olarak dönüyordu ama bunu ayda 1 yapiyordum tabi :KK16: 13 15 kilo verdikten sonra bazen kaçamaklarim oldu ama benimki diyet gibi değildi ben ilk evlendigimde yine bi 13 kilo falan vermistim ama sagliksiz bi sekilde verdim bir sürü vitamin eksiligim ve saç dökülmesi olmustu geri yerine getirebilmek için çok uğraştım ve hamile kalinca geri iki misliyle aldim kilolari:110: o yüzden bu sefer kendimi sağlıklı beslenmeye adadim ve 22 kilo vermeme ragmen ne saç dökülmesi ne vitamin eksikliği hic biri olmadi ilk 13 kilomu 3 ayda verdim sonra yavaş yavaş verdim sanirim 18 kiloyu vermem iki alip bi verip 1 seneyi buldu sonra 1 sene 57 yi korudum hep spor yaptim ama sonra 53 e düşmeye karar verdim bi ara geri 61 e çıkmıştim sonra buraya geldim listeye tekrar dönüp sanirim 1 buçuk ayda falan 53 e düştüm ve 53 ü hala koruyorum:KK49:ay ne çok konuştum:KK75: şuan tek eksiğim spor en kisa zamanda tekrar düzenli spora dönücem :KK73:
Ohh ne güzel ya bende de bu ara asiri bi tatli istegi var hatta canm direk baklava felan yemek istiyo günlerdir bu böyle ama.
Tabi korkumdan da yiyemiyorum da ondan sordm balim

Ohh ne güzel ya bende de bu ara asiri bi tatli istegi var hatta canm direk baklava felan yemek istiyo günlerdir bu böyle ama.
dun aynini ben dedim esime canim baklava yaninda ayran istio die yada kaymakli kunefe bide pastirmali kuru fasulye bide nohutlu tavuklu pilav ayrano_O yarin gidip kuru fasulye yoyelim yanindada nohutlu pilav yeriz dedi aç kocamm yok dedim yiceksk evde yaparm ben en azindan nekdr yag salca koydugumu bilirimo_O

ya kizlar bide bisey sorucam ya z.yagi almak istiyorum soguk sıkım halis muhlis varmi bildiniz yer..burda orhanik diye satilanlara bakiorum guvenemiorum gerci benim mantigim bilmedigim yerden almaktansa bilindik guvenilir marka almak en azindan jijyen acisindan kontroldn geciodr diye offffff:KK43:
Canım nette sağlıklı yaşıyoruz diye bir sayfa var orayı takip et.orda hangi zyagi güvenilir yazıyorlar. Ve her ayın 20 sinden sonra indirim günleri oluyor.yurt dışına kargo olsa hemen alcam ama yok:KK12::KK12:

canim bende seker pancari gibi en baslarda bi 10 kilo verene kadar cok disiplinliydim nereye gitsem ne sofralara otursam yemeden kalkiodum..hatta hala aksam gec gitsek yemiorum yedim ben tokum diorum yalan halbukii açım..en son balikciya gitmistik saat 8di yemedimm kizima kofte vrirkn tadina baktim nefsim koreldi okdr yani..o konuda hala disiplinliyim aksam gecse yemem..

dun aynini ben dedim esime canim baklava yaninda ayran istio die yada kaymakli kunefe bide pastirmali kuru fasulye bide nohutlu tavuklu pilav ayrano_O yarin gidip kuru fasulye yoyelim yanindada nohutlu pilav yeriz dedi aç kocamm yok dedim yiceksk evde yaparm ben en azindan nekdr yag salca koydugumu bilirimo_O
Baklavanin yanina ayran mi :KK57::KK57:
Ben baklava yanına dondurma istiyorum cok istiyorm asiri istiyorm deli gibi istiyorum offf istiyorum iste uleyyynnn:cry:
Ama sadece istemekle kalıyorum suan hic yeme imkanim yok ama sabrimda azaldi artık bu konuda :KK34:

1 dilim baklava 335 kalori deger mi ya asla degmz bence esmerm91 esmerm91
335 olmasa bile kac kalori oldugu önemli degil ki baklava tamamiyle karbonhidrat ve yag..diyetin 2.günü bi baklavanin yarisini yedim de diyetisyen ertesi gün ki bütün meyveleri çıkarttirdı üstüne 2 günde en az 1 saat olmak kaydiyla yürüttürdü beni o yüzden suan hic yeme şansım yok :KK43:

Geçmiş olsun canım.bizim grubun adını migrenliler grubu koymalıyız :KK45:benim 18 yıldır var Moonlii Moonlii nin var birkaç kişinin daha var.bol kafein al migren ilacının yanına çok geçmiş olsun
Sağol canım :KK68: Bende en karanlık ve sessiz odaya geçip kafamı bi eşarpla sıktırıp geçmesini bekliyorum geçirmiyo ama rahatlatıyo en azından. :KK51:

canim dun ben komadaydim ya resmen ilac galan fayda etmedi aksam gecti ama sabh kalktigimda hala kafamda agirlik vardi bana sicak duşta iyi gelio ama baya sıcak kafami tutuorum suyu en tazyikli hale getirip kaslarimi ve sinirlerimi gevsetiyorum oyle:KK14:
Benimde bi başlıyınca en az bir gün sürüyo. Şuan bile hafiften hafiften ağrıyo. Bende karanlıkta bekiyorum ışık çatlatıyo beynimi. :110:

Back
X