Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Moonlii Moonlii kuzuşummm iki kişi de kaptan yardımcımsi olabiliyor ben kendimin yardimci olduğunu bildirdim cuma paylaşım alanina sende paylaşim alanina yaz parteyi etiketliyerek ParteMorali kaptan yardımcısi olarak ekler msn demen yeterli:süslü: seabaharı da etiketle o yapiyor ya:süslü:

Moonlii Moonlii kuzuşummm iki kişi de kaptan yardımcımsi olabiliyor ben kendimin yardimci olduğunu bildirdim cuma paylaşım alanina sende paylaşim alanina yaz parteyi etiketliyerek ParteMorali kaptan yardımcısi olarak ekler msn demen yeterli:süslü: seabaharı da etiketle o yapiyor ya:süslü:
Aaa parte yardimci mi oldu @ParteMoralll

kizzz canim sende kiz herkes kizar zatennnn cok eli maşalı şeyler bunlarrr:sinirli:
canim ben sali carsamba persembe karabugday detoksu yapicam sabah yumurta domates peynir vs.ekmek yok abartmadn ciks bir kahvalti sonra 2 ogün karabugday ve yogurt yicem canim 1 cay bardagi karabugdayi ustunu gecek kadr suda kisik ateste demliorum canim 5 dk faln sonra altini kapatip butun suyunu cekip sisene kadr bekliyorum sonra 2 ye bolup yogurt ve baharat ekleyip yiyorum bazn salatalik rendeliyorum..
Ayy yy Kıyamadım şimdi kızmasan mı
Güzel detoks yapılabilir daha önce yaptın mı zorluyor mu ne kadar verdiriyo

Canlarimm @marlin18 @ParteMoralll SekerPancarii SekerPancarii esmerm91 esmerm91 @kova01 @masalperisi_ @Apriori123 @Meggieee @Ses35 @canansaricetin

Hepinizee Hayirli Kandiller olsun kizlarr..RABBIM tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin inşALLAH..
Amin canım inşallah
Evet canim 22 kilo verdim şuan korumadayım :spor: kilo vermek kadar korumak da çok zor ama burdan ayrilmiyorum ve başarıyorum korumayi:spor:
Ne kadar sürede verdin şekerim büyük başarı ayrılmamakla iyi yapıyorsun bence de

Sende ol ni vaa:dua: ikimis de olak:dua::dua::dua:
:KK70: :oha:
Deliii:KK70: niye ben kusan oluyom :KK70: :kusmuk:al sana:kusmuk:
Ay senle ugrasmaya bayiliyorummmm :rapci:
:dondurma:İvett :dondurma:ivettt:dondurma:datlıyım ben:süslü:
beeeen:lülülü:
Sana demedim ben :süslü:
Kizz @ParteMoralll kizinin dogum günü nasil gecti neler neler yedin bakim :KK53:
oooooooo say say say bitmezzzz cok guzeldiiii catlayin patlayin :spor:
Aaa parte yardimci mi oldu @ParteMoralll
:KK30:hahahahahahahah
Öyle olmuş :sus: bende yeni öğrendim :sus:

Alla alla :KK51: iyi hayirli olsun partecm :p
yok oyle biseeey

Back
X