@esmerm91 vanim seni cok iyi anliyorum benimde sapittigim donemlerim oldu gece kalkip dolaota ne varsa yemistim misafirlerden kalan ayy hic unutmuorum o gunuuuuuu sonra sabahhh bidaha yemistim karnim sismisti ve tartida + gorunce ne diyeyi okdr kisiyorum kendimi 1 gecede 1 kilomu alinir die oturup nerdeyse ahlamakli olmustum ve bi projem vardi o vakit izne ayrildim
SekerPancarii
iyi bilir 2-3 hafta sonra +6 kilo ile geldim hopp basladigim yere bin pişmandim..Senki yiyerek kilo verdin ya ben aç kalark ne sofralardan vay icip kalkarak gunlerce sokağa cikmayarak verdim kilolarimi o yuzden sana kova01 e ve masalperisine hep helal olsun dedim icimden ben nekdr zorlamisim kendimi nekadr sagliksiz vermisim dedim.daha uzun surede kendimi daha az yipratarak verebilirdim.amaoyle yada boyle ohh ne iyi etmisim bugun gerine gerine 36 beden elbise aldim 36 beden pantolon aldim ohh iykide aç kalmisim..Sende bukadar yaklasmisken neden birden poffladn bilemiorum parte bile beni gecti diodu gecenlerde gayet iyi gidiosun tabiki arada kacamk yapicaksin o ne oyle 1 kandil simidi yeeeee 1 kutu ye diger gun telafi et bende haftasonu suyu kacirdimmm bugun detoks yapiorum miss gibiii..Hersey senin elinde bi hafat kotu oldu die gemiyi yakmaya deger mi basa donmeye deger miii???