Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar hastaneden yeni döndük kızımın tahlilleri temiz çıktı şükür :dua: bir tane tahlil daha yapildi o da 10 sonra çikicak insallah oda temiz çikar:dua: sürekli bacak ağrısı şikayetiyle gitmiştik doktora :hasta:

Bugun cok yogunum cnm disarda islerm vrdi
Ayy çok iyi anlatmışsin partişimmm :KK70:
aynen:eek:
Hastaneye gidicem demiştim :dua:neden dinlemedin:dua: neden:dua:neden:dua:neden beni maasimedin:dua:nedeeeen:dua::dua:
sonradan aklima geldi cnmmmmmyaa:kahve:

Hemende kendini över:bicak::kahve:
sannanae sanane sanane:KK12:
Kizlar hastaneden yeni döndük kızımın tahlilleri temiz çıktı şükür :dua: bir tane tahlil daha yapildi o da 10 sonra çikicak insallah oda temiz çikar:dua: sürekli bacak ağrısı şikayetiyle gitmiştik doktora :hasta:
cnm buyudugu icin olabilirmi:110: yada romtzma falan kucukken benmde cok agrirdi hic bisey yoktu yagmur yagdiginda olurdum agridan buyuyunce gecti.. sevndm cnmmm temiz ciktigina:KK200::dua:

canim cok gecmis olsun cok sevindim temiz cikmasinaa canim yaa yirim o findıkı küçükken benimde dizim agrio tribim vardi bakkala filan gitmzdim dizim agrio dirdimmmm yalanndannn:KK53: ananemdn ogrenmistimmm:KK45:

Kizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Öglen 2 haşlanmış but domates salatalik
Ara 10 fındık 1 nektari (küçük ) 1 parca peynir ve 1 kepekli etimek
Aksam 6 kasik nohut ve salata
Su 1.5 spor yok bugün

ya bende bugun hep aç hissettim kendimi Cuma sendromuna mi girdim neee ki nede saglam kahvalti ettim nedn boyle oldumki acaba??Menumm
Sabah 2 yumurtali yulaf kepkli omlet
kk light suzme peynir 2 chilli biber 1 salatalik sekersz cay
ara 1 bardk light sut 3 yk lifalif yulaf ezmesi
3 gun kurusu
aksam haslanmis tavuklu 1 cb karabugday 3 yk yogurt 5 minik tursu aci biber suan cok tokum ama gözüm ac:işsiz:
Bence gayet güzel ve dengeli olmuş afiyet olsun
KahvaltıM ;bir yumurtayla omlet, zeytin, peynir, domates, salatalık, 2 küçük dilim köy ekmeği, bir hurma, bir avuç badem
Ara , bir kaç ceviz , bir incir
Akşam. Bir büyük tabak yogurtlu, salatalık li biberli haşlanmış karabugday
Spor , 2 saat yürüdum
afiyet olsun öğle yok akşam sadece karabuğday az gibi geldi ama perşembe olduğu için herhalde
Kizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Öglen 2 haşlanmış but domates salatalik
Ara 10 fındık 1 nektari (küçük ) 1 parca peynir ve 1 kepekli etimek
Aksam 6 kasik nohut ve salata
Su 1.5 spor yok bugün
süper menü afiyet olsun canım

Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,yeşillik
Ara:kiraz,karadut
Öğle:1kase nohut yemeği,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurtlu brokoli
Ara:yenidünya,3 ceviz
Akşam;fırında balık,roka
2 dilim bittere bulanmış muz tatlı olarak.
1 saat aerobik ( Murat bür skinny jeans workout)

Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,yeşillik
Ara:kiraz,karadut
Öğle:1kase nohut yemeği,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurtlu brokoli
Ara:yenidünya,3 ceviz
Akşam;fırında balık,roka
2 dilim bittere bulanmış muz tatlı olarak.
1 saat aerobik ( Murat bür skinny jeans workout)
Cok güzel canm afiyet olsun

Hayir canm estağfurullah bu ara herkes gayet hassas oldugu icin konuyu uzatmak istemedigimden her neyse dedm bsyler daha desem daha baska baska kisilerde dahil olacak is fikir beyanindan tartismaya gidecek diye yoksa niye seni kaale almiym canm bnm :KK15:
:KK15::KK15::KK15::KK15:ay canim benim aramızda sıkıntı olmamasına sevindim rahatladim teşekkür ederim

Yulafci arkadaslaarr ben osmaniyede kendi evimde civardaki degirmenlere sordum ama yulaf unu kepegi kendini vs hic birini bulamamistim ama burda her çeşidi var 2 kilo aldim giderken gotürucem şimdi bana bu yulafi nasil yiyorsunuz bi anlatin bakam kizlar kimler yiyordu bi hatirlayim Moonlii Moonlii esmerm91 esmerm91 @Meggieee SekerPancarii SekerPancarii

Gecmia olsun canim büyümesinden kaynaklanan ağrılar onlar çoğu çocuk da oluyor canını sıkma insallah bisey çıkmaz

Back
X