Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yulafci arkadaslaarr ben osmaniyede kendi evimde civardaki degirmenlere sordum ama yulaf unu kepegi kendini vs hic birini bulamamistim ama burda her çeşidi var 2 kilo aldim giderken gotürucem şimdi bana bu yulafi nasil yiyorsunuz bi anlatin bakam kizlar kimler yiyordu bi hatirlayim Moonlii Moonlii esmerm91 esmerm91 @Meggieee @SekerPancari71
Beni saymamışsın ama yine de söyleyeyim :KK22: geceden 3 kaşık yulaf ezmesini 1 bardak süte ıslıyorum.sabah üzerine tarçın/kakao/keçiboynuzu tozu ekleyip biraz pişiriyorum.içine istediğin meyveler(en çok muz ve çileği seviyorum ben), kurumeyveler, kuruyemişler ekleyip afiyetle yiyorum.bazen 1 tatlı kaşığı chia da ekliyorum.2. Tarif yulaflı krep yapıyorum @ParteMoralll nu konuda otörümüz.ben dukancılardan öğrendim.2 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1 yumurta akı, 1/2 çay bardağı süt ve biraz tuzla çırpıyorum.krep tavasını yağlamadan bir yemek kaşığı koyup kaşığın tersiyle ince bir katman olana kadar yayıyorum.üzeri göz göz olunca spatulayla ters çeviriyorum.1-2 dk sonra pişmiş oluyor

Bayanlar iyi aksamlar bugun giremedim pel bebegim biraz huysuz disleri agri yapiyor galiba. Bugun ki menum sole
Sabah yagsiz tost
Oglen 1 porsiyon kofte ve 1 tabak salata
Ara bir bardak ayran ve 1.5 saat sonrasi 1 elma
Aksam da 1 tabak patates salatasi ve 1 bardak sekersiz cay

:)☺☺☺

Yulafci arkadaslaarr ben osmaniyede kendi evimde civardaki degirmenlere sordum ama yulaf unu kepegi kendini vs hic birini bulamamistim ama burda her çeşidi var 2 kilo aldim giderken gotürucem şimdi bana bu yulafi nasil yiyorsunuz bi anlatin bakam kizlar kimler yiyordu bi hatirlayim Moonlii Moonlii esmerm91 esmerm91 @Meggieee @SekerPancari71
Ben yulafi yogurda süte felan karistirip da yiyorum canm ama hic damak tadima uygun değil benm ya :KK12:

Bayanlar iyi aksamlar bugun giremedim pel bebegim biraz huysuz disleri agri yapiyor galiba. Bugun ki menum sole
Sabah yagsiz tost
Oglen 1 porsiyon kofte ve 1 tabak salata
Ara bir bardak ayran ve 1.5 saat sonrasi 1 elma
Aksam da 1 tabak patates salatasi ve 1 bardak sekersiz cay

:)☺☺☺
Aksam icin patates salatası cok olmams olsada yinede menün güzel tatlm afiyet olsun

Sabah: haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep,yeşillik
Ara:kiraz,karadut
Öğle:1kase nohut yemeği,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurtlu brokoli
Ara:yenidünya,3 ceviz
Akşam;fırında balık,roka
2 dilim bittere bulanmış muz tatlı olarak.
1 saat aerobik ( Murat bür skinny jeans workout)
afiyet olsun canimmm

Hooop yulafmi dedinnn :duduk:ben varkeeen:KK12::işsiz:
Beni saymamışsın ama yine de söyleyeyim :KK22: geceden 3 kaşık yulaf ezmesini 1 bardak süte ıslıyorum.sabah üzerine tarçın/kakao/keçiboynuzu tozu ekleyip biraz pişiriyorum.içine istediğin meyveler(en çok muz ve çileği seviyorum ben), kurumeyveler, kuruyemişler ekleyip afiyetle yiyorum.bazen 1 tatlı kaşığı chia da ekliyorum.2. Tarif yulaflı krep yapıyorum @ParteMoralll nu konuda otörümüz.ben dukancılardan öğrendim.2 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1 yumurta akı, 1/2 çay bardağı süt ve biraz tuzla çırpıyorum.krep tavasını yağlamadan bir yemek kaşığı koyup kaşığın tersiyle ince bir katman olana kadar yayıyorum.üzeri göz göz olunca spatulayla ters çeviriyorum.1-2 dk sonra pişmiş oluyor
:KK60: beni hatirladigin icin tesekkur:spor::hamarat:

Ben yulafi yogurda süte felan karistirip da yiyorum canm ama hic damak tadima uygun değil benm ya :KK12:
Hadi yaa oylemi gercekten bende hic yemedim ilk defa deniycem
Hooop yulafmi dedinnn :duduk:ben varkeeen:KK12::işsiz:
:KK60: beni hatirladigin icin tesekkur:spor::hamarat:
aayyy nasil unuttum seni yulafciklarom diyen sendin dimiiii :)))
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Zeytin
Cemensiz pastirma
Peynir

Aksam
Yulafciklarim
Iki kasik taze fasulye
Bir kase yogurt

Bir saat yurudum
h@
Ayy hadi versene şu yulafciklarin tarifini

Ayy canim benim seni unutmusummu kusura bakma tarifler icin ok tesekkur ederim peko zayiflamaya faydasi olduğuna inaniuormusun

Kizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Öglen 2 haşlanmış but domates salatalik
Ara 10 fındık 1 nektari (küçük ) 1 parca peynir ve 1 kepekli etimek
Aksam 6 kasik nohut ve salata
Su 1.5 spor yok bugün
afiyet olsun canim nohuttt cok severimmmmmmm

Back
X