Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bayanlar iyi aksamlar nasilsiniz asiri yogun bi gunden ciktim.is cok yogundu ev zaten doner donmez cok yogundu cok afadersiniz popomu sabah 7 den beri yeni yere koydum diyebilirim.
Cuma 81.2 idim pazartesi 82.0 ciktim arkadaslar +800 ynaiaa bugun duzgun davrnadim kendime
Sabak 1 dilim ekmek 1 kk beyaz beynir ve 5 zeytin
Oglen biftek kucuk bi dilim 4 ceri domates vd sekersiz turk kahvesi
Aksam 3 kofte domates salatalik 3 yk yogurt
Oturukende 1 bardak sekersiz cay
Menün güzel bence.protein ağırlıklı ,cabuk gönderirsin o +++yi canım merak etme

Bugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, tulum peyniri, domates, salatalık, beş zeytin, iki günkurusu, dört ceviz..
Ara: nescafe
Akşam: bir kase yoğurtlu buğday çorbası, beş cherry domates, bir salatalık..

Akşam yemeğine annemlerdeydim cıslar vardı yemeyince böyle oldu..
Baya hafif bir menü olmuş canım.aç kalma sakin

Yarın kayınpederimin mevlütünü yapıcaz sabah erkenden gidicem kızlar..pek uğrayamayabilirim..yarın kendime hakim olmam lazım..gerçi hazırlık, servis derken atlatırım..
Allah kabul etsin canım. Evet iş olursa yemek yemeye fırsatın olmaz bencede

Aynen yahu kalan zayifliyo nedir bu gitme lafı haydin hepberaber yaza fitiz:halay: yoksa parteden dayaa diyik:dua::sopa::KK17:
:sinirli:
Duuurr daha yeni başladim :KK70: tuttum ben bu övme işini :oha:çok zayifim:halay:
her zamanki halin:ukala:
:KK45:Ni vaaa:KK45::oha:partiko beni kiskandi
:olamaz:
Sahiplenilmek için sahiplenmek gerek.yok şöyle yok böyle gitmek istiyorum diyeni zorla tutamayız.
Ayyyy gunun sozu cnmmmm:rapci::sampiyon:
Çok guzel menü canım. Kiz senden heveslenip bende peynirli gözleme türü bişey yaptım yulafla
ee nasil olduuuuuu
heee bu kendini ne saniyosa kara kitu bisey iste buuu:deli:
hiiccccc:süslü: bizim guzelligimiz varken kuru sey

Evet kizlar ne gozel demis @SekerPancari71 selinimmmmm:KK200:
Herkes dökulmek icin benimi bekledo bilmiorum birlik beraberlik icinde yurutmeliyiz takimimizi:nazar::nazar::nazar:
Benimde kizimin doomgunu telasi var 1.yasi daha hazirliklar falanlar cok sık giremiorum ama gecmisi mutlaka okuyorum miraklk etmiiiinnn kizlarrr:anne:

@Ses35 sende elestir bizi boyle iyi oluoo yeni olduun icin objektif oluo..tanicaz zamnla birbirimizi alisicaksin biyerciklere gidemiceksin merak etmeeeeee hem sohbt muhabbt hemde zayiflama var burda sadece bu aralar yogun herkes okadar:tokat:

kizlar vallahi hala bu saat oldu 2 posta camasir astim 1 postada yikanio suan kisa programda inu bekliroum bitickte asicam bide aksam markete gittim geldim kizima eskm bakti daha simdi oyurdum oda emaneten yani:işsiz:

ayyy yarin kac kilo oldm acaba yaaa bugun saka gibi 62.1 dim yazikki ne yazik:( inşALLAH yarin eski kuloma donmus olurummmmmmmmmm:sopa:

Bugünkü menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, tulum peyniri, domates, salatalık, beş zeytin, iki günkurusu, dört ceviz..
Ara: nescafe
Akşam: bir kase yoğurtlu buğday çorbası, beş cherry domates, bir salatalık..

Akşam yemeğine annemlerdeydim cıslar vardı yemeyince böyle oldu..
Çok hafif olmuş canım idare edebildiysen sorun yok neticede cıss yemekten iyidir

Back
X