Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben geldimmmmmmm kimsede kaptancigini merak etmemis:KK12:
Annem geldi bugun supriz yapti bi yakinmz ameliyat olmustu ona gittik gecmis olsuna anca gelebildikk kahvakti yaoamadm saat 3 gibi 2 pide yedim 1 patatesli 1 kiymali sekerisz cayla okadar kizlar baska bisey yemedim yemicm haliyle cok sacma oldu ama disardaydm annmde pide isteyince eslik ettim:kk77:
Ayyy çok dengesiz bir gün olmuş moonn cugum yaaa:duduk::duduk::duduk::skandal:

Tadı nası puding falan yapıyolarmış tok tutuyormuş öylemi
Ben hic puding yapmadım .yoğurda karıştırıp yiyorum. Fazla bir tadı yok.ne rahatsız etti , nede çok bayıldım yani.ben az kullandım tok tutup tutmadığını daha anlamadim

Ben hic puding yapmadım .yoğurda karıştırıp yiyorum. Fazla bir tadı yok.ne rahatsız etti , nede çok bayıldım yani.ben az kullandım tok tutup tutmadığını daha anlamadim
Tadı yoksa iyi benim görüntüsü hoşuma gitti yarın bulursam alayım bari pahalı bişey mi nerden aldın

Bugünkü menüm: sabah: bi parça süzme peynir, 1 domates, nescafe
öğle: 2 küçük havuç, 1 domates, 1 salatalık
akşam: terbiyeli tavuk çorbası 2 kase
ara: 10 erik
belki sonra sade türk kahvesi
toplam alınan kalori: 494
Tatlm cok ac kaliyosun acaba diyet psikolojisiyle mi canin istemiyor ki

KahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, bir yaprak marul, yulaf li peynirli gözleme,birkaç findik
Ara , bir kase cia li yogurt,birkaç badem
Aksam, salata, ızgara köfte ve et,bir küçük kase çekirdek, bir lokmacik ızgara patates
Spor , 2 saat 20 dakika yürüdum
Cekirdekkk :duduk:

Ramazana tam bu cumayla beraber 4 cuma var kizlar insallah ramazana en az 4 kilo vermis olarak gireriz ya ramazanda kilo veren var mi bu arada ?

Back
X