- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #144.581
Kaptanımız @moon8187 canım o bi baksın yer varmiMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim acaba? Boş yeriniz var mı bana ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanımız @moon8187 canım o bi baksın yer varmiMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim acaba? Boş yeriniz var mı bana ?
Ayyy çok dengesiz bir gün olmuş moonn cugum yaaaKizlar ben geldimmmmmmm kimsede kaptancigini merak etmemis
Annem geldi bugun supriz yapti bi yakinmz ameliyat olmustu ona gittik gecmis olsuna anca gelebildikk kahvakti yaoamadm saat 3 gibi 2 pide yedim 1 patatesli 1 kiymali sekerisz cayla okadar kizlar baska bisey yemedim yemicm haliyle cok sacma oldu ama disardaydm annmde pide isteyince eslik ettim![]()
Ben yoğurda karıştırıp yiyorum iki gündür falanKızlar aranızda chia tohumu kullanan var mı
Belki ben alsam benimde öyle olur ben de dışarda yürüyorum:)Ben evde yapamiyorm. Evde bisiklet var ama hiç sürmüyorum.odada süs gibi duruyor öyle.dışarda yürümek bana çok iyi geliyor
Tadı nası puding falan yapıyolarmış tok tutuyormuş öylemiBen yoğurda karıştırıp yiyorum iki gündür falan
Kimse yok bugün canım ben iyiyim sen nasılsın nası geçti gününKislarrr keyfiniz nasil
Ben hic puding yapmadım .yoğurda karıştırıp yiyorum. Fazla bir tadı yok.ne rahatsız etti , nede çok bayıldım yani.ben az kullandım tok tutup tutmadığını daha anlamadimTadı nası puding falan yapıyolarmış tok tutuyormuş öylemi
Tadı yoksa iyi benim görüntüsü hoşuma gitti yarın bulursam alayım bari pahalı bişey mi nerden aldınBen hic puding yapmadım .yoğurda karıştırıp yiyorum. Fazla bir tadı yok.ne rahatsız etti , nede çok bayıldım yani.ben az kullandım tok tutup tutmadığını daha anlamadim
Ben yurt dışında yaşıyorum canim.türkiye de nerde satılır bilmiyorumTadı yoksa iyi benim görüntüsü hoşuma gitti yarın bulursam alayım bari pahalı bişey mi nerden aldın
Aaa bilmiyordum Tamam ben bi araştırayımBen yurt dışında yaşıyorum canim.türkiye de nerde satılır bilmiyorum
Allah kolaylık versin canm menünde cok güzelBu arada yarın tüm gün yeni ev için perde mobilya bakma olayına gireceğim anca akşama uğrayabilirim
Tatlm cok ac kaliyosun acaba diyet psikolojisiyle mi canin istemiyor kiBugünkü menüm: sabah: bi parça süzme peynir, 1 domates, nescafe
öğle: 2 küçük havuç, 1 domates, 1 salatalık
akşam: terbiyeli tavuk çorbası 2 kase
ara: 10 erik
belki sonra sade türk kahvesi
toplam alınan kalori: 494
CekirdekkkKahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, bir yaprak marul, yulaf li peynirli gözleme,birkaç findik
Ara , bir kase cia li yogurt,birkaç badem
Aksam, salata, ızgara köfte ve et,bir küçük kase çekirdek, bir lokmacik ızgara patates
Spor , 2 saat 20 dakika yürüdum
Tatlm esimin amcasinin kizi evleniyor da ona kina süsleri yapmaya gtmistik yeni geldim eve nasilsn bakalm
Iyi geceler canmUyku bastırdı başımda hafif bi ağrı yatayım artık iyi geceler hanımlar
ben arada bakiyorumda kimse yok cnm