Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ramazana tam bu cumayla beraber 4 cuma var kizlar insallah ramazana en az 4 kilo vermis olarak gireriz ya ramazanda kilo veren var mi bu arada ?
Ben almam diye dusunuyorum hic hatirlamiyorum aldigimi hatta verdigim oluyodu.. gecen sene yeni dogum yaptigim icin tutmadim bu sene tutucam..
planim herseyden yemek ama az az yemek.. abartmadan en uygun sekilde tamamlamak. Ama simdiki yemedigim cogu gidayi ozaman kisitlamayi dusunmuyorm.
Almam yani korusamda guzel benim icin..

Kizlar annem yatili geldi bi iki gun kalicak cok mutluyummmm ama ben pek misafir agirlamadigimdan yoruldum sofra kur topla yatak hazirla galan uyucam o yuzden kizimda tataginda ama uyumadi haspam galibaaaa ay cok yorgunm yuzumu yikayp uyucammmmm yarinda teyzeme ordanda kuzenime gidicez kizimnda burnu akmaya basladı nezle oluo galiba napmaliyim tecrubeli anneler bisey deyinnnnnn:KK17:

Ben almam diye dusunuyorum hic hatirlamiyorum aldigimi hatta verdigim oluyodu.. gecen sene yeni dogum yaptigim icin tutmadim bu sene tutucam..
planim herseyden yemek ama az az yemek.. abartmadan en uygun sekilde tamamlamak. Ama simdiki yemedigim cogu gidayi ozaman kisitlamayi dusunmuyorm.
ayyy ben her sene almışımdr bu sene bende cok merak ediyorummm zira Razamazndan sonra tatile cikicaz umarim oyle bi durum olmazzzzzz

Kizlar bugun cok sacmaladm bikiorum aksamda firinda kanat birkac dilim firin oatates yedim yaaa 1 dilimde ekmek:KK43:

Kizlar annem yatili geldi bi iki gun kalicak cok mutluyummmm ama ben pek misafir agirlamadigimdan yoruldum sofra kur topla yatak hazirla galan uyucam o yuzden kizimda tataginda ama uyumadi haspam galibaaaa ay cok yorgunm yuzumu yikayp uyucammmmm yarinda teyzeme ordanda kuzenime gidicez kizimnda burnu akmaya basladı nezle oluo galiba napmaliyim tecrubeli anneler bisey deyinnnnnn:KK17:
Hosgelmisss annecigin selamlar.. :anne: aman yorulmusssss bir kisiylr amanda aman:dondurma::hamarat:

Bende simdiden kendimi vermekten cok korumaya alsam yeterli psikolojisine soktum bakalm insallah korumaktan cok Rabbim kilo verebilmeyi de nasip eder

Bende simdiden kendimi vermekten cok korumaya alsam yeterli psikolojisine soktum bakalm insallah korumaktan cok Rabbim kilo verebilmeyi de nasip eder
Aynen oyle korusak bileee guzel. Birde surekli davet ediliyorum hafta ici belki bos gecer. Bakalim allah kolaylik versin:dua::sus:

Kizlar hepinize günaydın :KK15::KK15::KK15:
Yarın tartı günü bakalım ne olacak.
Bugünü hafif atlatalım kizlar ve yemek işini erken bitirelim:dua::dua:

Bugünkü menüm: sabah: bi parça süzme peynir, 1 domates, nescafe
öğle: 2 küçük havuç, 1 domates, 1 salatalık
akşam: terbiyeli tavuk çorbası 2 kase
ara: 10 erik
belki sonra sade türk kahvesi
toplam alınan kalori: 494
Ne yaptın sen böyle? Nerdeyse aç kalmışsın canım.öyle aşırı kilon da yok.kendine ve vücuduna bunu yapma .
Kızlar aranızda chia tohumu kullanan var mı
ben kullanıyorum Can'ım. Yulaf lapamın üstüne atıyorum 1 tatlı kaşığı
Kizlar ben geldimmmmmmm kimsede kaptancigini merak etmemis:KK12:
Annem geldi bugun supriz yapti bi yakinmz ameliyat olmustu ona gittik gecmis olsuna anca gelebildikk kahvakti yaoamadm saat 3 gibi 2 pide yedim 1 patatesli 1 kiymali sekerisz cayla okadar kizlar baska bisey yemedim yemicm haliyle cok sacma oldu ama disardaydm annmde pide isteyince eslik ettim:kk77:
hani sen 60 olmak istiyordun.vazmıgeçtin yoksa :bicak:

KahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, bir yaprak marul, yulaf li peynirli gözleme,birkaç findik
Ara , bir kase cia li yogurt,birkaç badem
Aksam, salata, ızgara köfte ve et,bir küçük kase çekirdek, bir lokmacik ızgara patates
Spor , 2 saat 20 dakika yürüdum
Afiyet olsun canım çok güzel menün

Back
X