Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar annem yatili geldi bi iki gun kalicak cok mutluyummmm ama ben pek misafir agirlamadigimdan yoruldum sofra kur topla yatak hazirla galan uyucam o yuzden kizimda tataginda ama uyumadi haspam galibaaaa ay cok yorgunm yuzumu yikayp uyucammmmm yarinda teyzeme ordanda kuzenime gidicez kizimnda burnu akmaya basladı nezle oluo galiba napmaliyim tecrubeli anneler bisey deyinnnnnn:KK17:
Bol su içir uykusuna dikkat et kesinlikle tavuk suyu çorba yap yaşı kaç bilmiyorum ama hazır toz tuzlar satılıyor şişesiyle eczanede. Böyle burun suyu yapıp yıkayabilirsin çok işe yarıyor

Ne yaptın sen böyle? Nerdeyse aç kalmışsın canım.öyle aşırı kilon da yok.kendine ve vücuduna bunu yapma .

ben kullanıyorum Can'ım. Yulaf lapamın üstüne atıyorum 1 tatlı kaşığı

hani sen 60 olmak istiyordun.vazmıgeçtin yoksa :bicak:
Uzun zamandır mı kullanıyorsun canım tok tutuyor mu birde nerden aldın

Evet canım bir çay bardağı süte 1-2 yemek kaşığı koyup içine kakao bal hindistancevizi koyup karıştır buzdolabında beklet.tam puding tadı vermiyor ama kıvamı benziyor
Ben tatlıy çok seviyorum tatlı ihtiyacımı karşılasın yeter birde tok tutsun
Migros'ta var canım
Tamam canım bakayım teşekkür ederim bilgiler için

YAa ne güzel 54.4 e düşmüştüm bugün geri 55.5 çıktım cok sinirliyiiiiiimmmmmmmmm:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::oha:Kafam kirildi

Back
X